تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب از شیرین تا شیرین
معرفی کتاب از شیرین تا شیرین
معرفی کتاب از شیرین تا شیرین
کتاب الکترونیکی «از شیرین تا شیرین» (از سیرین ت سیرین) نوشتهٔ «شیرین شاهپیری» و منتشرشده توسط انتشارات «مکا»، روایتی داستانی از زندگی یک دختر نوجوان ایرانی است که در بستر خانواده و جامعهٔ سنتی، با چالشهای بلوغ، ازدواج و هویت فردی روبهرو میشود. این اثر در دستهٔ داستانهای فارسی معاصر قرار میگیرد و با نگاهی واقعگرایانه، تجربههای تلخ و شیرین شخصیت اصلی را به تصویر میکشد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب از شیرین تا شیرین
«از شیرین تا شیرین» داستانی است که در فضای خانوادگی و اجتماعی ایران معاصر روایت میشود و به زندگی دختری به نام «شیرین» میپردازد. این کتاب در سالهای ابتدایی دهه ۱۴۰۰ نوشته شده و بازتابدهندهٔ دغدغههای دختران نوجوان و جوان در مواجهه با سنتها، انتظارات خانواده و جامعه است. روایت کتاب از زبان اولشخص و با نگاهی جزئینگر به وقایع روزمره، احساسات و تصمیمات شخصیت اصلی، پیش میرود. نویسنده با تمرکز بر جزئیات زندگی روزمره، روابط خانوادگی، مراسم خواستگاری و ازدواج، و همچنین کشمکشهای درونی و بیرونی شیرین، تصویری ملموس از رشد و بلوغ یک دختر نوجوان ارائه میدهد. کتاب به موضوعاتی چون فشارهای اجتماعی، نقش خانواده در تصمیمگیریهای مهم زندگی، و چالشهای هویتیابی میپردازد و در عین حال، لحظات تلخ و شیرین زندگی را با نگاهی انسانی و بیپرده روایت میکند.
خلاصه کتاب از شیرین تا شیرین
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! داستان با معرفی «شیرین»، دختری نوجوان از طبقه متوسط، آغاز میشود که دغدغههایش حول درس، دوستی و خانواده میچرخد. روایت از یک روز مدرسه و احضار شیرین به دفتر معاون شروع میشود و به تدریج وارد فضای خانه و روابط خانوادگی میشود. با نزدیکشدن به سن بلوغ، خانواده شیرین با پیشنهاد خواستگاری مواجه میشوند؛ موضوعی که برای شیرین، سرآغاز دگرگونیهای عمیق است. او در میان فشارهای خانواده، سنتها و انتظارات اطرافیان، ناچار به پذیرش ازدواجی میشود که هنوز برایش معنای روشنی ندارد. روایت، جزئیات مراسم خواستگاری، جلسات آشنایی، دغدغههای پوشش و رفتار، و کشمکشهای درونی شیرین را با دقت توصیف میکند. شیرین در این مسیر، با احساساتی چون ترس، بلاتکلیفی، امید و ناامیدی دستوپنجه نرم میکند و تلاش میکند میان خواستههای خودش و انتظارات دیگران تعادل برقرار کند. داستان به تدریج به مراسم عقد و آغاز زندگی مشترک میرسد و نشان میدهد که چگونه تصمیمات بزرگ زندگی، گاه بدون آمادگی و صرفاً تحت تأثیر فشارهای بیرونی، مسیر آینده را رقم میزنند. پایان داستان، بر بلاتکلیفی و دغدغههای ادامهدار شیرین تأکید دارد و تصویری از رشد، تغییر و مواجهه با واقعیتهای زندگی ارائه میدهد.
چرا باید کتاب از شیرین تا شیرین را خواند؟
این کتاب با روایت جزئینگر و صادقانه، تجربههای زیستهٔ یک دختر نوجوان را در مواجهه با سنتها و انتظارات اجتماعی به تصویر میکشد. خواننده با مطالعهٔ این اثر، با چالشهای بلوغ، هویتیابی و تصمیمگیریهای مهم زندگی از زاویهای نزدیک و ملموس آشنا میشود. اثر، فرصتی برای همدلی با نسل جوان و درک فشارهای اجتماعی و خانوادگی فراهم میکند و میتواند زمینهای برای گفتوگو دربارهٔ نقش خانواده و جامعه در شکلگیری سرنوشت فردی باشد.
خواندن کتاب از شیرین تا شیرین را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای نوجوانان و جوانانی که با دغدغههای هویت، انتخاب مسیر زندگی و فشارهای خانوادگی روبهرو هستند، مناسب است. همچنین والدین، مربیان و افرادی که علاقهمند به شناخت بهتر تجربههای دختران نوجوان در جامعهٔ ایرانیاند، میتوانند از مطالعهٔ این اثر بهره ببرند.
بخشی از کتاب از شیرین تا شیرین
«پنجشنبه نیمه آذر هزار و سیصد و هشتاد و پنج» یک روز مانده به تولدم.. شیرین مظفری, کلاس ۳۰۱ به دفتر محاونین! زنگ آخر بود که معاون پایه سوم دبیرستان» خانم اکبری از پشت بلندگو شیرین را صدا زد. او زنی بود مهربان اما اقتدار همیشه مثل یک سردار جنگ در صدایش خودنمایی میکرد و شنیدن صدایش از پشت بلندگو همچون سردی سایه ابری سیاه که از آسمان روی برگردانده» لرزهای نرم بر تن مخاطیش میانداخت. شیرین و دوستش نیوشاء از بچهمثبتهای دبیرستان بودند. که جز درس و امتحان دغدغة دیگری در دنیای دخترانهشان جا نداشت و مثل دو تا بچهموش از خانم اکبری میترسیدند. نمیدانم چرا ولی مثل کسانی که میگویند ما تابهحال پایمان به کلانتری باز نشده عجیب از احضارشدن به دفتر دبیرستان واهمه داشتند. و این خواندهشدن گویی بهمانند رفتن پای میز محاکمه بود» حتی در حالت معمول هم هنگام عبور از محوطة روبروی دفتر» برای رسیدن به کلاس, تا جای ممکن راه کج میکردند یا اگر زنگخورده بود و از قافلةٌ بچهها عقبمانده بودند. کمر خم میکردند و یواشکی از روبروی دفتر رد میشدند مبادا که از پنجره. دچار تیر نگاه خانم اکبری شوند. با شنیدن صدای خانم اکبری شیرین و نیوشا بیاختیار رو به هم کردند و نگاهشان تا انتهای شبکیةٌ چشمانشان به هم گره خورد. شیرین که گویی از ترس, نیمی از جانش از تن گریخته بود گفت: «یعنی خانم اکبری با من چکار داره؟»
از قلم بسیار خوب نویسنده لذت بردم.باشد که کتابهای بیشتری ازشون بخونم.
کتاب بسیار خوبی هست من که اهل کتاب خوندن نیستم با این کتاب عاشق کتاب خوندن شدم خیلی عالی
کتاب نقلی وجمع وجوری بود قلم نویسنده جذاب وروان بود وبه سادگی هر چه تمام احساسات و بخشی از زندگی یه دختر دهه ۶۰ را توصیف کرده که ناخواسته مسیر زندگیش دچار چالش میشه