کتاب پذیرش مهم ترین توانایی من است آلیسیا ارتگو + دانلود نمونه رایگان

کتاب پذیرش مهم ترین توانایی من است

انتشارات:نشر دُکسا
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب پذیرش مهم ترین توانایی من است

کتاب الکترونیکی «پذیرش مهم‌ترین توانایی من است» نوشتهٔ آلیسیا آرتگو و ترجمهٔ نغمه آهنیان را نشر دُکسا منتشر کرده است. این کتاب در دستهٔ کتاب‌های کودک قرار می‌گیرد و با زبانی ساده و داستانی، به موضوع پذیرش تفاوت‌ها و اهمیت دوست‌داشتن خود و دیگران می‌پردازد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب پذیرش مهم ترین توانایی من است

«پذیرش مهم‌ترین توانایی من است» اثری داستانی برای کودکان است که با روایت زندگی دختری به نام «لیزا» تلاش می‌کند مفاهیمی مانند پذیرش تفاوت‌های فردی، احترام به دیگران و دوست‌داشتن خود را به مخاطب خردسال آموزش دهد. این کتاب با تصویرگری رنگی و متنی کوتاه، مناسب گروه سنی ب طراحی شده و در قالب داستانی ساده، موقعیت‌هایی را به تصویر می‌کشد که کودکان ممکن است در زندگی روزمره با آن‌ها روبه‌رو شوند. ساختار کتاب به‌گونه‌ای است که هر بخش با یک رویداد یا گفت‌وگو پیش می‌رود و در پایان، پیام اصلی کتاب به‌صورت مستقیم و قابل‌درک برای کودک بیان می‌شود. نویسنده در این اثر، با تمرکز بر اهمیت تنوع و پذیرش، تلاش کرده است تا کودکان را به مهربانی و احترام به تفاوت‌ها تشویق کند و آن‌ها را برای زندگی در جامعه‌ای متنوع آماده سازد.

خلاصه کتاب پذیرش مهم ترین توانایی من است

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان با معرفی «لیزا»، دختری هفت‌ساله و آرام آغاز می‌شود که به شعرخواندن علاقه دارد اما ترجیح می‌دهد این کار را در خلوت انجام دهد. روزی یکی از هم‌کلاسی‌هایش به نام «لوکاس» او را به‌خاطر عینکی بودنش مسخره می‌کند و این موضوع باعث ناراحتی و گریهٔ لیزا می‌شود. مادر لیزا با او گفت‌وگو می‌کند و توضیح می‌دهد که تفاوت‌ها میان آدم‌ها نه‌تنها عیب نیست، بلکه دنیا را جذاب‌تر می‌کند. پدر لیزا نیز با مثالی از میوه‌ها، اهمیت دوست‌داشتن تفاوت‌ها را نشان می‌دهد. لیزا با مرور تفاوت‌های اعضای خانواده و دوستانش، درمی‌یابد که هرکس ویژگی‌های منحصربه‌فردی دارد و این تفاوت‌ها ارزشمند هستند. در ادامه، لیزا تصمیم می‌گیرد به جای پنهان‌کردن تفاوت‌هایش، آن‌ها را بپذیرد و حتی به دیگران نیز این پیام را منتقل کند. در نهایت، با عذرخواهی لوکاس و پذیرش او، دوستی میان آن‌ها دوباره شکل می‌گیرد و لیزا با اعتمادبه‌نفس بیشتری به تفاوت‌های خود نگاه می‌کند.

چرا باید کتاب پذیرش مهم ترین توانایی من است را بخوانیم؟

این کتاب با روایت داستانی ساده و ملموس، به کودکان کمک می‌کند تا مفهوم پذیرش تفاوت‌ها را درک کنند و یاد بگیرند که هر فردی ویژگی‌های خاص خود را دارد. از طریق مثال‌های روزمره و شخصیت‌هایی که با چالش‌های مشابه روبه‌رو هستند، کودکان می‌آموزند که تفاوت‌ها نه‌تنها نباید باعث شرمندگی شوند، بلکه می‌توانند منبع قدرت و شادی باشند. مطالعهٔ این اثر می‌تواند به رشد عزت‌نفس، افزایش همدلی و تقویت مهارت‌های اجتماعی در کودکان کمک کند.

این کتاب برای کودکان گروه سنی ب، والدین، مربیان و معلمان مناسب است. به‌ویژه برای کودکانی که با تفاوت‌های فردی خود یا دیگران دست‌وپنجه نرم می‌کنند یا نیاز به تقویت عزت‌نفس دارند، مطالعهٔ این کتاب توصیه می‌شود.

بخشی از کتاب پذیرش مهم ترین توانایی من است

«سلام. اسم من لیزاست و هفت سال دارم. من دختر ساکتی هستم. درواقع خیلی پُرسر و صدا نیستم. شعرخواندن یکی از سرگرمی‌های من است؛ من واقعاً با صدای بلند آواز خواندن را دوست دارم. اما فقط در اتاق خوابم و تنهایی، نه جلوی جمعیت. بیشتر اوقات خوشحال و سرحال هستم؛ اما دیروز لوکاس خیلی ناراحتم کرد. لوکاس هم‌کلاسی من است و ما معمولاً با هم خوب کنار می‌آییم. اما دیروز متفاوت بود و همه چیز به طور وحشتناکی بد پیش رفت. در تمام طول کلاس و زنگ تفریح لوکاس مرا به خاطر عینکی بودنم مسخره کرد و باعث شد که من خجالت بکشم و گریه کنم. آن شب در آغوش مادرم گریه کردنم را ادامه دادم و به او گفتم: «من هم می‌خواهم مثل بقیه باشم.» مادرم مرا محکم در آغوشش گرفت و گفت: «می‌دانم کوچولوی من اما به من اجازه بده که چیزی را برایت توضیح دهم؛ اگر همه در دنیا شبیه به هم بودند، دنیا واقعاً بی‌مزه و عادی می‌شد... قد، رنگ پوست، رنگ مو و یا حتی عینک (روی صورت‌مان). همه‌ی آدم‌ها تفاوت‌هایی دارند که این باعث می‌شود دنیا جای جذاب‌تر و جالب‌تری باشد.»