معرفی و دانلود کتاب چهار پرسش از دوست‌داران و منتقدان شریعتی (واکاوی نظریه امت و امامت دکتر شریعتی) + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب چهار پرسش از دوست‌داران و منتقدان شریعتی (واکاوی نظریه امت و امامت دکتر شریعتی)subscriptionAvailable

۲.۷(از ۳ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب چهار پرسش از دوست‌داران و منتقدان شریعتی (واکاوی نظریه امت و امامت دکتر شریعتی)

«چهار پرسش از دوست‌داران و منتقدان شریعتی (واکاوی نظریه امت و امامت دکتر شریعتی)» کتابی به قلم رضا علیجانی (-۱۳۴۱) است. در این کتاب آرا و نظریات این متفکر دینی درباره امت و امامت بررسی و نقد شده‌اند. علیجانی درباره ضرورت نقد نظریات علی شریعتی می‌نویسد: یکی از مباحثی که در سالیان اخیر بسیار مورد توجه بوده و هم دوستان شریعتی به آن پرداخته‌اند و هم منتقدان شریعتی، بیشتر در دهه ۷۰، حول و حوش آن بحث کرده‌اند، نظریه «امت و امامت» است. بحث امت - امامت را می‌توان به عنوان یکی از مواردی که می‌توان بازاندیشانه، انتقادی و فرارونده (و حتی الهام گیرانه) با آن برخورد کرد، مورد توجه قرارداد. این بحث را در قالب چهار پرسش مطرح می‌کنیم. پرسش‌هایی که می‌توان از شریعتی، دوست‌دارانش و نیز منتقدین او پرسید. اینها پرسش‌هایی است همگانی که همگان برای فهم نظریه امت و امامت که به نظر می‌رسد به شدت مورد بدفهمی واقع شده، باید بدان پاسخ دهند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب چهار پرسش از دوست‌داران و منتقدان شریعتی (واکاوی نظریه امت و امامت دکتر شریعتی) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابچهار پرسش از دوست‌داران و منتقدان شریعتی (واکاوی نظریه امت و امامت دکتر شریعتی)
موضوعکلیات اسلام، نظریات و مکاتب فلسفی
شابک-۹۷۸-۹۶۴-۳۱۶-۲۰۱-۶

Ab Tab
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۲/۰۹/۲۵

بزرگترین ضربه به علی شریعتی را امثال این نویسنده زدند که تکه کوچکی از کتاب های علی شریعتی را در متن خود آورده و باقی آن را با توجیه و تأویل بی اساس خود نوشته و به علی شریعتی نسبت...بیشتر

من تقی زاده هستم؛ جلد اولتصویر جلد کتاب من تقی زاده هستم؛ جلد اول
سیدحسن تقی‌زاده
جامعه مدنی به زبان سادهتصویر جلد کتاب جامعه مدنی به زبان ساده
سه شریعتی در آیینه ذهن ماتصویر جلد کتاب سه شریعتی در آیینه ذهن ما
رضا علیجانی
خودکامگی و خودکامگان در تاریخ ایران؛ تحلیلی اجتماعی فرهنگی از تاریخ سیاسی ایرانتصویر جلد کتاب خودکامگی و خودکامگان در تاریخ ایران؛ تحلیلی اجتماعی فرهنگی از تاریخ سیاسی ایران
عبدالعلی معظمی
نهادها و اندیشه‌های سیاسی در ایران و اسلامتصویر جلد کتاب نهادها و اندیشه‌های سیاسی در ایران و اسلام
حمید عنایت
بابک، مازیار، افشینتصویر جلد کتاب بابک، مازیار، افشین
ایرج رامتین
م‍وج‌ س‍وم‌ دم‍وک‍راس‍ی‌ در پ‍ای‍ان‌ س‍ده‌ ب‍ی‍س‍ت‍م‌تصویر جلد کتاب م‍وج‌ س‍وم‌ دم‍وک‍راس‍ی‌ در پ‍ای‍ان‌ س‍ده‌ ب‍ی‍س‍ت‍م‌
ساموئل هانتینگتون
مفاخر ایران:خلاصه تاریخ ایران پس از اسلامتصویر جلد کتاب مفاخر ایران:خلاصه تاریخ ایران پس از اسلام
ایرج رامتین
جستــارهایی در باب تاریخ عثمانی و ترکیه‌ی جدیدتصویر جلد کتاب جستــارهایی در باب تاریخ عثمانی و ترکیه‌ی جدید
حسن حضرتی
از دموکراسی تا مردمسالاری دینیتصویر جلد کتاب از دموکراسی تا مردمسالاری دینی
صادق زیباکلام
مقدمه‌ای بر تحلیل سیاسیتصویر جلد کتاب مقدمه‌ای بر تحلیل سیاسی
دونالد استریکلند
زندگی‌نامه و فعالیت‌های میرزا ابوالحسن‌خان شیرازیتصویر جلد کتاب زندگی‌نامه و فعالیت‌های میرزا ابوالحسن‌خان شیرازی
حسن میر‌سعیدی
تاریخ اروپا در قرون جدیدتصویر جلد کتاب تاریخ اروپا در قرون جدید
علی بیگدلی
انقلاب مشروطیت و تحول سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی ایران تا انقراض حکومت قاجاریهتصویر جلد کتاب انقلاب مشروطیت و تحول سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی ایران تا انقراض حکومت قاجاریه
سید حسن قریشی کرین
داستان ایدئولوژی و ایدئولوژی ستیزی در ایرانتصویر جلد کتاب داستان ایدئولوژی و ایدئولوژی ستیزی در ایران
چند گفت‌وگو درباره تجددتصویر جلد کتاب چند گفت‌وگو درباره تجدد
سیروس علی‌نژاد