دانلود و خرید کتاب چارچوب فکری هم آفرینی گئورگ میشالیک ترجمه سجاد خزائی

انتشارات:نشر ویرسو
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب چارچوب فکری هم آفرینی

معرفی کتاب چارچوب فکری هم آفرینی

کتاب الکترونیکی «چارچوب‌فکری هم‌آفرینی: هشت گام به‌سوی آینده کار» نوشتهٔ گنورگ میشالیک با ترجمهٔ سجاد خزائی و الهام پنام و انتشار از سوی نشر ویرسو، به بررسی مفهوم هم‌آفرینی و نقش آن در آیندهٔ کار و سازمان‌ها می‌پردازد. این اثر با رویکردی تحلیلی، تفاوت هم‌آفرینی با همکاری و مشارکت را واکاوی می‌کند و هشت گام کلیدی برای پیاده‌سازی این رویکرد در محیط‌های کاری ارائه می‌دهد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب چارچوب فکری هم آفرینی

«چارچوب‌فکری هم‌آفرینی» به بررسی تحولات دنیای کار و ضرورت‌های جدید سازمانی می‌پردازد. کتاب در دوره‌ای نوشته شده که تغییرات فناوری و پیچیدگی‌های محیطی، سازمان‌ها را به سمت همکاری‌های عمیق‌تر و مشارکت‌های معنادار سوق داده است. نویسنده با تکیه بر نظریه‌های مدیریت تغییر و هوش جمعی، هم‌آفرینی را فراتر از همکاری صرف می‌داند و آن را به‌عنوان روشی برای خلق ارزش مشترک و حل مسائل پیچیده معرفی می‌کند. اثر حاضر با مرور مدل‌های سازمانی و ارائهٔ هشت گام عملی، تلاش دارد راهکارهایی برای ایجاد فرهنگ هم‌آفرینی در سازمان‌ها و تیم‌ها ارائه دهد. کتاب همچنین به نقش رهبری، منابع انسانی و مربی‌گری در تسهیل این فرایند می‌پردازد و نمونه‌هایی از کاربرد هم‌آفرینی در موقعیت‌های مختلف سازمانی را بررسی می‌کند. این رویکرد، سازمان‌ها را به سمت انعطاف‌پذیری، شفافیت و مشارکت فعال‌تر اعضا هدایت می‌کند.

خلاصه کتاب چارچوب فکری هم آفرینی

پیام اصلی کتاب بر اهمیت هم‌آفرینی به‌عنوان رویکردی نوین در مواجهه با چالش‌های پیچیدهٔ سازمانی تأکید دارد. نویسنده توضیح می‌دهد که هم‌آفرینی تنها یک روند یا بسته‌بندی جدید برای همکاری نیست، بلکه تغییری در شیوهٔ فکر کردن، احساس و عمل افراد است. کتاب با نقد تفکر سیلویی و ساختارهای سنتی سازمانی، نشان می‌دهد که چگونه هم‌آفرینی می‌تواند به ایجاد ارتباطات عمیق‌تر، شناسایی اهداف مشترک و خلق راه‌حل‌های نوآورانه منجر شود. هشت گام فرایند هم‌آفرینی شامل برقراری ارتباط، کشف واقعیت‌ها، کاوش پیش‌زمینه، اشتراک‌گذاری نتایج، توافق بر حوزه‌های عمل، آفرینش راه‌حل‌ها، اجرای راه‌حل‌ها و ارزیابی مشارکت است. این گام‌ها به سازمان‌ها کمک می‌کند تا از طریق مشارکت فعال اعضا، ظرفیت‌های جمعی را آزاد کنند و به راه‌حل‌هایی برسند که فراتر از مصالحه‌های معمولی است. کتاب همچنین به نقش رهبری، منابع انسانی و مربی‌گری در تسهیل این فرایند اشاره دارد و تأکید می‌کند که موفقیت هم‌آفرینی نیازمند اعتماد، شفافیت و پذیرش تنوع در تیم‌هاست.

چرا باید کتاب چارچوب فکری هم آفرینی را خواند؟

این کتاب با ارائهٔ چارچوبی عملی و تحلیلی برای هم‌آفرینی، به سازمان‌ها و افراد کمک می‌کند تا از مرز همکاری‌های سنتی عبور کنند و به خلق ارزش مشترک برسند. خواننده با مطالعهٔ این اثر، با تفاوت‌های بنیادین هم‌آفرینی و مشارکت آشنا می‌شود و می‌آموزد چگونه می‌توان با استفاده از هشت گام پیشنهادی، فرهنگ سازمانی را به سمت انعطاف‌پذیری، شفافیت و نوآوری سوق داد. همچنین، کتاب به نقش کلیدی رهبری و منابع انسانی در موفقیت این رویکرد می‌پردازد و نمونه‌هایی از کاربرد عملی آن را ارائه می‌دهد.

خواندن کتاب چارچوب فکری هم آفرینی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای مدیران، رهبران تیم، کارشناسان منابع انسانی، مربیان سازمانی و هر کسی که دغدغهٔ تحول سازمانی، نوآوری و بهبود همکاری در محیط کار را دارد مناسب است. همچنین برای کسانی که با چالش‌های ارتباطی، تفکر سیلویی یا نیاز به ایجاد فرهنگ مشارکتی در سازمان خود روبه‌رو هستند، راهکارهایی ارائه می‌دهد.

فهرست کتاب چارچوب فکری هم آفرینی

- مقدمه: معرفی مفهوم هم‌آفرینی و ضرورت آن در دنیای کار امروز. - فصل اول: تفاوت هم‌آفرینی با مشارکت و همکاری، نقد ساختارهای سنتی و تفکر سیلویی. - فصل دوم: چارچوب‌فکری هم‌آفرینی و ارتباط آن با نظریه‌های مدیریت تغییر. - فصل سوم: فرضیات و اصول اساسی هم‌آفرینی، نقش ارزش‌ها و دیدگاه‌های مشترک. - فصل چهارم: مدل سازمانی پتانسیلوم و بررسی ابعاد مختلف سازمان در عصر جدید. - فصل پنجم: ساختار مدل پتانسیلوم و اجزای تشکیل‌دهندهٔ آن. - فصل ششم: معرفی هشت گام فرایند هم‌آفرینی و شرح هر مرحله. - فصل هفتم: کاربرد عملی هشت گام و نمونه‌های واقعی از سازمان‌ها. - فصل هشتم: نقش رهبری و منابع انسانی در هم‌آفرینی و تحول سازمانی. - فصل نهم: توسعهٔ رهبری و سازمان با رویکرد هم‌آفرینی. - فصل دهم: هم‌آفرینی و توسعهٔ سازمانی، تطبیق با مدل‌های تغییر سازمانی. - فصل یازدهم: نقش مربی و تسهیل‌گر در فرایند هم‌آفرینی. - فصل دوازدهم: جمع‌بندی و چشم‌انداز آیندهٔ هم‌آفرینی.

بخشی از کتاب چارچوب فکری هم آفرینی

«هم‌آفرینی بیش از یک روند. یک روش و یک بسته‌بندی جدید برای کسب خرد است. هم‌آفرینی به تغییر در سبک فکر کردن، احساس و عمل ما برمی‌گردد. هم‌آفرینی از احساس ناامیدی فزاینده در مواجهه با مشکلات برمی‌خیزد. حتی دانش و نوآوری همیشه مفید نیستند. اغلب به‌نظر می‌رسد که حل مشکلات به‌علت وجود فناوری پیچیده‌تر می‌شود. نوآوری، نوآوری می‌زاید، به‌طوری‌که تعداد گزینه‌های پیش‌روی ما رشد فزاینده می‌یابد. پیشرفت فناوری در یافتن راه‌حل‌ها و به‌کار بستن آن‌ها به کمک ما می‌آید، اما دنبال کردن آن‌ها و انتخاب درست‌ترینشان بیش ازپیش دشوار می‌شود. این کار برای افراد بسیار دشوار و گیج‌کننده است. افرادی که می‌دانند چطور به شیوه‌ای مناسب ارتباط برقرار کنند، باید مسیرهای درست رو به جلو را بیابند. چطور می‌توانیم این مسیرها را در سازمان‌های خود درک کنیم؟ محیط بیرونی سریع‌تر از همیشه درحال تغییر است، و شرکت‌ها باید به‌سرعت واکنش نشان دهند. اگر در ایجاد فرهنگ‌های سازمانی‌ای موفق شویم که در آن‌ها پیش‌بینی تحولات آینده ممکن باشد، چه خواهد شد؟ در آن صورت، نیاز بود متوجه شویم که چطور انعطاف‌پذیر بودن، شفافیت و نفوذپذیری می‌تواند نشان از یک مزیت رقابتی باشد. شرکت‌ها باید بدانند اگر فرهنگی را ترویج کنند که در آن افراد علیه هم عمل کنند، به خود آسیب می‌رسانند.»