دانلود و خرید کتاب دوچرخه جهان بخش سلیمان منتقمی
تصویر جلد کتاب دوچرخه

کتاب دوچرخه

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب دوچرخه

کتاب دوچرخه نوشتهٔ جهان بخش سلیمان منتقمی است. انتشارات متخصصان این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب دوچرخه

کتاب دوچرخه مجموعه‌ای شاعرانه و نوستالژیک است که با زبانی ساده و صمیمی، خواننده را به سفری احساسی به دل خاطرات کودکی و ارزش‌های انسانی می‌برد. این کتاب با ترکیب گویش محلی و تصویرپردازی‌های زنده، مفاهیمی چون عشق خانوادگی، دوستی، امید و مقاومت در برابر سختی‌ها را به تصویر می‌کشد. شاعر با بهره‌گیری از نمادهایی مانند دوچرخه‌سواری (که نماد اولین تجربه‌ها، زمین خوردن‌ها و بلند شدن‌های زندگی است)، مخاطب را به تأمل درباره‌ی گذر زمان و زیبایی‌های ساده‌ی زندگی دعوت می‌کند. اشعار این کتاب مانند آینه‌ای از احساسات ناب و لحظات گذرایی هستند که در حافظه‌ی جمعی ما جای گرفته‌اند.

خواندن کتاب دوچرخه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای دوستداران شعر معاصر فارسی با لهجه‌ی\ محلی، علاقه‌مندان به اشعار نوستالژیک و خاطره‌انگیز و کسانی که به دنبال بازگشت به سادگی‌های کودکی هستند، اثری جذاب و تأثیرگذار خواهد بود. اگر از اشعاری لذت می‌برید که ترکیبی از احساسات شخصی و فرهنگ بومی را با زبانی روان و بی‌پیرایه بیان می‌کنند، «دوچرخه» انتخاب مناسبی است. همچنین، این کتاب برای محققان ادبیات فولکلور و علاقه‌مندان به گویش‌های محلی ایران می‌تواند منبعی ارزشمند باشد. خواندن این مجموعه، تجربه‌ای گرم و صمیمی از مواجهه با زندگی در ساده‌ترین و اصیل‌ترین شکل آن است.

۲۵%