کتاب تغییر ساختاری چین
معرفی کتاب تغییر ساختاری چین
کتاب «تحول ساختاری چین» کاری از گروه بانک جهانی و ترجمۀ مانی شجاعی و احمدرضا فداییان است و نشر ویرسو آن را منتشر کرده است. این کتاب بر موفقیت چشمگیر چین اشاره دارد و توضیح میدهد که کشورهای درحالتوسعه چه درسهایی میتوانند یاد بگیرند.
درباره کتاب تحول ساختاری چین
کشور چین اصلاحات و گشایش اقتصادی خود را از سال ۱۹۷۸ آغاز کرد بهطوری که توانست جهان را تحتتأثیر رشد خود قرار دهد و تبدیل به بزرگترین کشور دنیا از نظر تجارت کالا و دومین کشور دنیا از نظر تجارت خدماتی شود. سرمایهگذاری مستقیم خارجیاش بهسرعت رشد کرد و در طی ۴دههٔ گذشته، حجم تجاری چین در کالاهای خارجی ۲۰۴ برابر و تولید ناخالص داخلیاش ۳۴ برابر شد. بسیاری از کشورها پرورش نوآوری و سرمایهگذاری در علم و تکنولوژی در جهت پیشرفت را امری ضروری بهحساب میآورند. چین هم مانند اقتصادهای پیشرو، مثل ایالات متحده، آلمان و ژاپن در زمانهای مختلف از طریق استفاده از فرصتها مانند پیشرفتهای تکنولوژی و جهانیشدن، به قدرت اقتصادی تبدیل شد؛ اما رازی که در سیاست چین بوده و آن را به ابرقدرت اقتصادی جهان تبدیل کرده چیست؟ کشورهای درحالتوسعه چه منابع و نکات راهبردی از این پیشرفت اقتصادی میتوانند به دست بیاورند؟
کتاب تحول ساختاری چین، به این سؤالات پاسخ میدهد و به ادبیات موجود در مورد تحول ساختاری چین کمک زیاد میکند؛ بنابراین کشورهای درحالتوسعه میتوانند با یادگیری سیاستهای مهم اقتصادی، در راستای اهداف توسعه پایدار قدم بردارند. پروژهای که به چاپ کتاب تحول ساختاری چین منجر شد، توسط بخش جهانیسازی و استراتژیهای رشد کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل از سال ۲۰۱۸ باهدف آموزش همسان اجرا شده است.
کتاب تحول ساختاری چین در ۷ فصل تنظیم شده است. عناوین فصلهای کتاب عبارت است از: «فصل اول: چین، چگونگی رشد و تحلیل عملکرد»، «فصل دوم: کشورهای درحالتوسعه چه درسهایی میتوانند از اقتصاد کلان و روشهای مالی برای رشد و پیشرفت از چین فرابگیرند؟»، «فصل سوم: در مسیر خودیابی: تجربۀ سیاست صنعتی چین از سال ۱۹۷۸»، «فصل چهارم: زنجیرۀ ارزش جهانی و توسعه: درسهایی از استراتژی ادغام (یکپارچهسازی) چین»، «فصل پنجم: تحول دیجیتال چین: درسهایی برای کشورهای درحالتوسعه»، «فصل ششم: بینشهایی از تجربه تحول ساختار اقتصاد چین در زمینۀ مدیریت و پایداری بدهی» و «فصل هفتم: نتیجهگیری»
خواندن کتاب تحول ساختاری چین را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران اقتصاد و روابط بینالملل، فعالان اقتصادی و مدیران و برنامهریزان اقتصادی پیشنهاد میکنیم.
حجم
۴٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۵۷ صفحه
حجم
۴٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۵۷ صفحه