کتاب جسارت تغییر سهیل کیانی + دانلود نمونه رایگان

نویسنده:سهیل کیانی
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب جسارت تغییر

معرفی کتاب جسارت تغییر

کتاب الکترونیکی «جسارت تغییر (راهنمایی برای بهبود روابط، غلبه بر اهمال‌کاری و ترمیم زخم‌های کودکی)» نوشتهٔ سهیل کیانی و با ویرایش زهرا خیریه، اثری در حوزهٔ روان‌شناسی تحول فردی و عزت‌نفس است که توسط نشر کلید آموزش منتشر شده است. این کتاب به بررسی ریشه‌های مشکلات عزت‌نفس، روابط ناسالم، اهمال‌کاری و زخم‌های دوران کودکی می‌پردازد و راهکارهایی برای مواجهه با چالش‌های زندگی ارائه می‌دهد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب جسارت تغییر

«جسارت تغییر» اثری است که در فضای روان‌شناسی کاربردی و خودشناسی نوشته شده و تمرکز آن بر موضوعاتی مانند عزت‌نفس، روابط انسانی، ترمیم زخم‌های کودکی و غلبه بر اهمال‌کاری است. کتاب در سال ۱۴۰۳ منتشر شده و نویسنده با بهره‌گیری از تجربیات شخصی، پژوهش‌های علمی و ارجاع به آثار صاحب‌نظران این حوزه، تلاش می‌کند تصویری واقع‌بینانه از موانع رشد فردی و اجتماعی ارائه دهد. نویسنده در مقدمه به تأثیر تجربه‌های تلخ و چالش‌های زندگی بر شکل‌گیری این کتاب اشاره می‌کند و آن را سفری برای بازشناسی ارزشمندی فردی و عبور از الگوهای ناکارآمد گذشته می‌داند. «جسارت تغییر» با زبانی صریح و بی‌پرده، به بررسی نقش عزت‌نفس در کیفیت روابط، شغل و رضایت از زندگی می‌پردازد و با مثال‌های ملموس، خواننده را به تأمل دربارهٔ ریشه‌های رفتارها و احساساتش دعوت می‌کند. این کتاب برای کسانی نوشته شده که در روابط شخصی یا شغلی خود با تکرار الگوهای آسیب‌زا، احساس نارضایتی یا بی‌ارزشی دارند و به دنبال راهی برای تغییر و رشد هستند.

خلاصه کتاب جسارت تغییر

پیام اصلی «جسارت تغییر» حول محور مسئولیت‌پذیری فردی و بازنگری در الگوهای رفتاری و ذهنی شکل‌گرفته از کودکی می‌چرخد. نویسنده با طرح پرسش‌هایی دربارهٔ چرایی انتخاب‌های ما در روابط، شغل و سبک زندگی، مخاطب را به جست‌وجوی ریشه‌های عزت‌نفس پایین، مهرطلبی، ترس از نه گفتن و اهمال‌کاری دعوت می‌کند. کتاب توضیح می‌دهد که بسیاری از مشکلات ما در روابط و احساسات، ناشی از زخم‌های کودکی و الگوهای ناهشیار است که در بزرگسالی تکرار می‌شوند. نویسنده با معرفی مفاهیمی مانند مثلث کارپمن (ناجی، قربانی، زجردهنده)، وضعیت‌های چهارگانهٔ کودک و نقش خطاهای شناختی، نشان می‌دهد که چگونه می‌توان با آگاهی و پذیرش خود، از تکرار اشتباهات و بازی‌های ناسالم فاصله گرفت. کتاب بر اهمیت ابراز وجود، تعیین مرزهای شخصی، پذیرش ضعف‌ها و اشتباهات، و بازسازی گفت‌وگوی درونی تأکید دارد و تمرین‌هایی برای تغییر نگرش و رفتار ارائه می‌دهد. در نهایت، «جسارت تغییر» مخاطب را به سوی انتخاب آگاهانه‌تر، پذیرش مسئولیت و حرکت به سمت عزت‌نفس اصیل و روابط سالم هدایت می‌کند.

چرا باید کتاب جسارت تغییر را خواند؟

این کتاب با تمرکز بر ریشه‌یابی مشکلات عزت‌نفس و روابط ناسالم، به مخاطب کمک می‌کند تا الگوهای تکرارشوندهٔ رفتاری و ذهنی خود را شناسایی کند و برای تغییر آن‌ها گام بردارد. نویسنده با مثال‌های واقعی و تمرین‌های عملی، مسیر مواجهه با زخم‌های کودکی، اهمال‌کاری و ترس از نه گفتن را روشن می‌کند. «جسارت تغییر» فرصتی برای بازنگری در باورها و رفتارها و آغاز سفری به سوی رشد فردی و رضایت بیشتر از زندگی فراهم می‌آورد.

خواندن کتاب جسارت تغییر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای کسانی مناسب است که در روابط شخصی یا شغلی خود با مشکلاتی مانند عزت‌نفس پایین، مهرطلبی، ترس از نه گفتن، اهمال‌کاری یا تکرار الگوهای آسیب‌زا روبه‌رو هستند و به دنبال راهی برای تغییر و رشد فردی می‌گردند. همچنین برای علاقه‌مندان به خودشناسی و روان‌شناسی تحول فردی مفید است.

فهرست کتاب جسارت تغییر

- مقدمه: معرفی دغدغه‌های نویسنده و هدف کتاب.- فصل اول: ما و دیگران - بررسی انواع عزت‌نفس، نقش زخم‌های کودکی، الگوهای رفتاری ناسالم و مثلث کارپمن (ناجی، قربانی، زجردهنده). - تحلیل نقش والدین، مقایسه‌گری، خطاهای شناختی و اهمیت ابراز وجود و تعیین مرزهای شخصی.- فصل دوم: بازگشت به ارزشمندی گم‌شده‌مان - شناخت صدای درونی، بازسازی شناختی، پذیرش خود و دیگران، مواجهه با اشتباهات و ضعف‌ها. - تمرین‌هایی برای تغییر نگرش، پذیرش مسئولیت و حرکت به سمت عزت‌نفس اصیل.- فصل سوم: سفر قهرمان - تعریف عزت‌نفس اصیل، منابع عزت‌نفس، کشف اهداف و توانمندی‌ها، هدف‌گذاری و مواجهه با شکست و اهمال‌کاری.- سخن پایانی: جمع‌بندی و دعوت به مسئولیت‌پذیری و تغییر.

بخشی از کتاب جسارت تغییر

«زمستان بود. تازه داشتم به تمام درق که از خودم و جهان کسب کرده بودم سروشکل می‌بخشیدم و مرتبشان می‌کردم. بیشتر واژه‌ها جای خودشان را پیدا کرده بودند. اهمیت هرکدام را می‌دانستم و فکر می‌کردم مسیر همواری خواهم داشت. در کم‌تر از هفتاد و دو ساعت، اساسی‌ترین جنبه‌های زندگی‌ام دچار تغییر شدند. هیچ چیز سر جای خودش نبود؛ نه رابطه‌ام نه شغلی که با آن زندگی‌ام را می‌گذراندم و نه آن واژه‌ها و مفاهیمی که فکر می‌کردم در ذهنم درست چیده‌ام. هیچ‌کدام سر جای خودشان نبودند. تمام درک من از آنچه تا به حال دیده بودم و زندگی کرده بودم، زیر سوال رفت. در فهم آنچه بر سرم آمده بود، ناتوان بودم. فقط می‌دانستم که این لحظه‌ها از روزهای خیلی قبل تدارک دیده شده‌اند و حاصل‌جمع از تمام تصمیم‌های اشتباهم و دید نایافته‌ام به انسان و روابط هستند.جزئیات مهم‌اند. ما از کلمات بسیاری استفاده می‌کنیم که به قدرتش آگاه نیستیم. از توصیه‌هایی بهره می‌بریم که به اندازه کافی دقیق نیستند. بگذارید برایتان مثالی بزنم. اغلب ما این جمله را شنیده‌ایم یا شاید دست‌کم بیشتر ما به این جمله باور داشته باشیم: «سخت تلاش کنید! سخت تلاش کنید!» باور کهنه بسیاری از ماست که ریشه‌اش را به‌طور دقیق نمی‌دانم. شاید این جمله برای من پیش از اتفاق‌هایی که در آن زمستان افتاد، جمله‌ای ارزشمند بود؛ اما حالا ذهنم به شکاف‌هایی که زندگی و شکوفایی ما را در خود می‌بلعد، آگاه‌تر است. «سخت تلاش کنید!» توصیه‌ای غیردقیق و غیرکاربردی است که مشخص نیست زندگی ما را به کدام سمت هدایت می‌کند. برای چه کسی سخت تلاش کنم؟ برای رئیسی که او را جایگزین پدر و مادرم کرده‌ام و برای گرفتن تأیید او در حال نابودی خودم هستم؟ برای هدفی که خودم انتخابش نکرده‌ام و رؤیای نزیسته والدینم است؟ برای چه هدفی سخت تلاش کنم؟ همین پرسش احتمالا سرنوشت کاری ما را تغییر می‌دهد. اینکه بدانیم سخت‌کوشی دقیقا یعنی چه.»

مدیریت استراتژیک ایمنی در مهندسی و مدیریت ساخت
مفاهیم کلیدی در مطالعات گردشگری
ملانی اسمیت
بازاریابی موفق کتاب
جوانا پن
شاه کتاب ثروت (جلد هفتم، ستاره ثروت)
مرتضی کیان مهر
زنان دانشجو در آموزش عالی ایران