تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب سیرک در جزیره ماهی
معرفی کتاب سیرک در جزیره ماهی
معرفی کتاب سیرک در جزیره ماهی
کتاب الکترونیکی «نورسا» (ماجرای دزد کتابها) نوشتهٔ محمدرضا سرشار، فاطمه فدایی و شیرین حمزه و با همکاری معصومه عربخانی، داستانی ماجراجویانه و کودکانه را روایت میکند که در فضایی جزیرهای و مدرسهای رخ میدهد. این اثر توسط ناشر ارائه شده و با محوریت کودکان و نوجوانان، به موضوعاتی چون دوستی، مسئولیتپذیری و اهمیت کتاب و کتابخوانی میپردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب سیرک در جزیره ماهی
«نورسا» در بستری فانتزی و کودکانه، ماجرای گروهی از بچههای یک جزیره را دنبال میکند که با معلمی به نام «شهرزاد» و دوستانش، درگیر ماجرای دزدیدهشدن کتابهای مدرسه میشوند. داستان در فضایی پر از شخصیتهای رنگارنگ، حیوانات سخنگو و ابزارهای عجیب میگذرد و شخصیتهایی مانند «باربا»، «استر» و «آرکیو» با نقشههای مختلف، سعی در بهدستآوردن کتاب ارزشمند «نورسا» دارند. این کتاب در دورهای نوشته شده که توجه به کتابخوانی و ارزش کتاب در میان کودکان دغدغهٔ اصلی نویسندگان بوده است. روایت، ترکیبی از ماجراهای مدرسهای، رقابت، دوستی و تلاش برای حل معماهاست و در کنار آن، به اهمیت مسئولیتپذیری و همکاری جمعی اشاره میکند. فضای داستان، پر از اتفاقات غیرمنتظره و طنزآمیز است و شخصیتهای کودک و حیوانات، هرکدام نقش ویژهای در پیشبرد ماجرا دارند.
خلاصه کتاب سیرک در جزیره ماهی
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!داستان با معرفی شخصیتهایی مانند «باربا»، «لارا»، «استر» و «جک» آغاز میشود که هرکدام در قصر یا مدرسهای در جزیره زندگی میکنند. «باربا» که شخصیتی جاهطلب و تا حدی منفی دارد، معلم سابق مدرسه یعنی «لارا» را زندانی کرده و به دنبال بهدستآوردن کتاب جادویی «نورسا» است. در مدرسه، بچهها با معلم جدیدشان «شهرزاد» و دوستانش، با معضل دزدیدهشدن کتابها روبهرو میشوند و تلاش میکنند با همکاری و نقشهکشی، دزد را پیدا کنند. در این میان، حیواناتی مانند موش و خفاش و حتی یک گربهٔ پشمالو، وارد ماجرا میشوند و هرکدام نقشی در پیشبرد داستان دارند. «باربا» با کمک حیواناتش و نقشههای مختلف، سعی میکند کتاب «نورسا» را از مدرسه بدزدد، اما بچهها با تلهگذاری و همکاری، جلوی او را میگیرند. در نهایت، ماجرا به رقابت میان بچهها و «باربا» برای حفظ کتاب ارزشمند و کشف رازهای آن میانجامد، بیآنکه پایان داستان بهطور کامل افشا شود.
چرا باید کتاب سیرک در جزیره ماهی را خواند؟
این کتاب با روایت ماجرایی پرهیجان و پر از شخصیتهای متنوع، به موضوعاتی مانند اهمیت کتاب و کتابخوانی، همکاری گروهی، مسئولیتپذیری و دوستی میپردازد. فضای فانتزی و طنزآمیز داستان، همراه با حضور حیوانات سخنگو و ابزارهای عجیب، جذابیت ویژهای برای مخاطبان کودک و نوجوان ایجاد میکند. همچنین، کتاب به شکل غیرمستقیم به ارزشهای اخلاقی و اجتماعی اشاره دارد و مخاطب را به تفکر دربارهٔ انتخابهای درست و نادرست در زندگی تشویق میکند.
خواندن کتاب سیرک در جزیره ماهی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای کودکان و نوجوانانی مناسب است که به داستانهای ماجراجویانه، مدرسهای و فانتزی علاقه دارند. همچنین برای کسانی که دغدغهٔ کتابخوانی، دوستی و کار گروهی دارند یا دوست دارند با چالشهای اخلاقی و معمایی روبهرو شوند، انتخاب مناسبی است.
بخشی از کتاب سیرک در جزیره ماهی
«نسیم خنک صبحگاهی از پنجرةُ نیمهباز وارد اتاق کنترل میشد. باربا روی یک صندلی چرخدار نشسته بود و خود را تکان میداد. موش چاق او، کنار پای صندلی لم داده بود. رو بهروی او خانم جوان لاغری با صورت رنگپریده نشسته بود. گفت: ولم کن، باربا! بگذار بروم! باربا گفت: چند ماه توی آن کشتی زندانی بودی، لارا؛ اما هنوز عقلت سر جایش نیامده. لارا، در حالی که به میز بزرگی که صفحه نمایشگر روی آن قرار داشت خیره شده بود، گفت: مردم باید بدانند که تو به کمک آن دستگاهت، نزدیک شوند. آنها باید بدانند که اگر بخواهند، میتوانند از اینجا بروند. باید بدانند که معلم مدرسهشان ناپدید نشده بوده؛ بلکه تو مرا در کشتی غرقشده زندانی کرده بودهای. باربا با حرص از جا بلند شد و گفت: دخترهٔ فضول! خوب؛ برای همین فضولیهایت بود که زندانیات کردم دیگر. لارا گفت: ...باید به آنها بگویی که معدن یاقوتِ جزیره مال همه است. آنها باید بدانند که آن معدن را من و پدرم کشف کردهایم. باربا که بیش از آن، تحمل شنیدن حرفهای لارا را نداشت، با عصبانیت روی صندلی چرخدارش نشست. پشت خود را به او کرد؛ و با صدای بلند گفت: این حرفها فایده ندارد... یا با من همکاری میکنی، یا برای همیشه زندانی میمانی. انتخاب با خودت است.»