دانلود و خرید کتاب قدم زدن روی ماه با انیشتین جاشوا فوئر ترجمه نیلوفر اسکندری فرد
تصویر جلد کتاب قدم زدن روی ماه با انیشتین

کتاب قدم زدن روی ماه با انیشتین

معرفی کتاب قدم زدن روی ماه با انیشتین

معرفی کتاب قدم زدن روی ماه با انیشتین

کتاب الکترونیکی «قدم زدن روی ماه با انیشتین (هنر به خاطر سپردن همه چیز)» نوشتهٔ جاشوا فوئر با ترجمهٔ نیلوفر اسکندری فرد و انتشار انتشارات باران خرد، اثری در حوزهٔ روان‌شناسی و علوم شناختی است که به بررسی حافظهٔ انسان و روش‌های تقویت آن می‌پردازد. نویسنده، روزنامه‌نگاری است که با ورود به دنیای قهرمانان حافظه، تجربه‌ها و یافته‌های خود را با زبانی روایی و مستند ارائه می‌کند. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب قدم زدن روی ماه با انیشتین

این کتاب روایت سفری شخصی و پژوهشی است که «جاشوا فوئر» در مسیر آشنایی با اسرار حافظهٔ انسان طی می‌کند. کتاب در دوره‌ای نوشته شده که توجه به توانایی‌های ذهنی و روش‌های بهبود عملکرد مغز، به‌ویژه در زمینهٔ حافظه، مورد توجه قرار گرفته است. نویسنده با الهام از مسابقات قهرمانی حافظه و گفت‌وگو با قهرمانان این حوزه، به بررسی علمی و فرهنگی حافظه می‌پردازد. او ضمن روایت تجربیات خود، به تاریخچهٔ تکنیک‌های تقویت حافظه، نقش آن‌ها در فرهنگ غرب و تأثیر فناوری بر فراموشی و یادآوری می‌پردازد. کتاب با ترکیب روایت شخصی، پژوهش‌های علمی و مثال‌های تاریخی، تصویری چندلایه از حافظه و اهمیت آن در زندگی معاصر ارائه می‌دهد.

خلاصه کتاب قدم زدن روی ماه با انیشتین

کتاب «قدم زدن روی ماه با انیشتین» با ورود نویسنده به دنیای مسابقات حافظه آغاز می‌شود؛ جایی که افراد عادی با تمرین و استفاده از تکنیک‌های خاص، توانایی‌های خارق‌العاده‌ای در به خاطر سپردن اطلاعات پیدا می‌کنند. فوئر، که خود حافظهٔ متوسطی دارد، تصمیم می‌گیرد با تمرین و راهنمایی قهرمانان حافظه، این مهارت‌ها را بیاموزد و در مسابقات شرکت کند.در مسیر یادگیری، او با تکنیک‌هایی مانند قصر حافظه، دسته‌بندی اطلاعات و تصویرسازی ذهنی آشنا می‌شود و می‌آموزد که حافظهٔ انسان، برخلاف تصور رایج، ظرفیت بالایی برای رشد و تقویت دارد. نویسنده با روایت تجربیات شخصی، به بررسی علمی حافظه، نقش آن در شکل‌گیری هویت و فرهنگ، و تأثیر فناوری بر فراموشی می‌پردازد. او همچنین به سرگذشت افرادی با حافظهٔ خارق‌العاده یا اختلالات حافظه اشاره می‌کند و نشان می‌دهد که مهارت‌های حافظه بیشتر از استعداد ذاتی، نتیجهٔ تمرین و روش‌های صحیح است.در نهایت، کتاب به این پرسش می‌پردازد که چرا به خاطر سپردن و فراموش کردن برای انسان اهمیت دارد و چگونه می‌توان با تمرین، حافظه را به ابزاری قدرتمند برای یادگیری و زندگی روزمره تبدیل کرد.

چرا باید کتاب قدم زدن روی ماه با انیشتین را خواند؟

این کتاب با ترکیب روایت شخصی و پژوهش علمی، تصویری ملموس از ظرفیت‌های مغز و حافظه ارائه می‌دهد. خواننده با مطالعهٔ آن با تکنیک‌های عملی و تاریخی تقویت حافظه آشنا می‌شود و درمی‌یابد که بسیاری از محدودیت‌های ذهنی قابل تغییر هستند. اثر حاضر نه‌تنها به بررسی علمی حافظه می‌پردازد، بلکه نشان می‌دهد چگونه تمرین و آگاهی می‌تواند کیفیت یادگیری و زندگی را بهبود بخشد. همچنین، کتاب به دغدغه‌های روزمره دربارهٔ فراموشی و یادآوری پاسخ می‌دهد و راه‌هایی برای مدیریت اطلاعات در عصر دیجیتال پیشنهاد می‌کند.

خواندن کتاب قدم زدن روی ماه با انیشتین را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای علاقه‌مندان به روان‌شناسی، علوم شناختی، یادگیری و توسعهٔ فردی مناسب است. همچنین برای دانش‌آموزان، دانشجویان، معلمان و هر کسی که به دنبال بهبود حافظه و یادگیری مؤثرتر است، می‌تواند مفید باشد. افرادی که با فراموشی یا مدیریت اطلاعات مشکل دارند، از مطالب کتاب بهره خواهند برد.

فهرست کتاب قدم زدن روی ماه با انیشتین

- فصل اول: یافتن باهوش‌ترین فرد روی زمین کار واقعاً سختی است به بررسی مسابقات حافظه، آشنایی با قهرمانان این حوزه و تکنیک‌های اولیهٔ تقویت حافظه می‌پردازد.- فصل دوم: کسانی که مطالب بسیاری را به ذهن می‌سپارند روایت داستان افرادی با حافظهٔ خارق‌العاده و بررسی علمی ظرفیت حافظهٔ انسان و نقش تصویرسازی ذهنی.- فصل سوم: حرفه‌ای و متخصص به نقش تمرین، تخصص و تجربه در تقویت حافظه و مثال‌هایی از حوزه‌های مختلف مانند شطرنج و تشخیص جنسیت جوجه‌ها اشاره می‌کند.- فصل چهارم: فراموش‌کارترین فرد زمین بررسی اختلالات حافظه و اهمیت فراموشی در زندگی انسان.(فصل‌های بعدی نیز به موضوعات مشابهی مانند تکنیک‌های پیشرفتهٔ حافظه، نقش فرهنگ و فناوری در یادگیری و خاطره، و تجربیات شخصی نویسنده در مسیر قهرمانی حافظه می‌پردازند.)

بخشی از کتاب قدم زدن روی ماه با انیشتین

«در حقیقت هر روز بار بیشتری روی دوشم گذاشته می‌شد. باید اسامی بیشتری را حفظ می‌کردم و قرارها و کارهای بیشتری را به ذهنم می‌سپردم. با خودم فکر کردم اگر حافظهٔ من هم مثل بن بود، حتماً زندگی‌ام تغییر و تحولات زیادی داشت و یقیناً شرایط بهتری داشت. در دنیای امروزی دائماً اطلاعات و یافته‌های جدید بیشتر می‌شود، ولی ذهن ما فقط می‌تواند قسمت کوچکی از آن را درک و جذب نماید، درواقع بیشتر اطلاعاتی که می‌شنویم و در حضور ما گفته می‌شود را به‌سادگی فراموش می‌کنیم. در حقیقت اگر هدف ما از مطالعه، به دست آوردن اطلاعات جدید و حفظ آن‌ها باشد، من در این قسمت کاملاً ضعیف هستم و عملکرد ذهنم پایین بوده است. البته من می‌توانستم ساعت‌های بسیاری را برای خواندن کتاب اختصاص دهم، ولی بعد از اتمام کتاب، فقط مطالبی مبهم و گنگ در ذهنم باقی می‌ماند و بیشتر مطالب را فراموش می‌کردم. در حقیقت به شکل کوتاه‌مدت تحت تأثیر کتاب‌هایی که مطالعه می‌کردم قرار می‌گرفتم، ولی بعد از مدتی دیگر اصلاً نمی‌توانستم به یاد بیاورم که چه چیزهایی خوانده‌ام، حتی کتاب‌هایی که درون کتابخانهٔ خودم بودند را هم درست به خاطر نداشتم که اصلاً این‌ها را خوانده‌ام یا نه.»