دانلود و خرید کتاب به معلم ادبیات از دانش‌آموزان کلاس نگارش

انتشارات:سنجاق
امتیاز:
۵.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب به معلم ادبیات از دانش‌آموزان کلاس نگارش

کتاب به معلم ادبیات از دانش‌آموزان کلاس نگارش باغ گردآوری حسن حیدری توسط نشر سنجاق به‌صورت الکترونیک منتشر شده است. این اثر دربردارندهٔ گزیده‌ای از نامه‌های کوتاه دانش‌آموزان کلاس نگارش به معلمشان است. نسخهٔ الکترونیکی این کتاب را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب به معلم ادبیات از دانش‌آموزان کلاس نگارش

کتاب به معلم ادبیات از دانش‌آموزان کلاس نگارش مجموعه‌ای از نامه‌های کوتاه دانش‌آموزان کلاس نگارش به معلمشان، به کوشش حسن حیدری است. این کتاب شامل دل‌نوشته‌ها، نظرات، و درخواست‌های دانش‌آموزان خطاب به معلم ادبیات خود است.

نشر سنجاق زیرمجموعهٔ «طاقچه» برای ناشر- مؤلفان است. نشر سنجاق از صفر تا صد انتشار کتاب کنار مؤلفان و مترجمان است و آن‌ها را با ارائهٔ باکیفیت تمام خدمات لازم، پشتیبانی و همراهی می‌کند. این نشر سفارش انتشار کتاب و اثر در هر حوزه‌ای (داستان و رمان، کتاب‌های علمی، کتاب شعر، تبدیل پایان‌نامه به کتاب و…) را می‌پذیرد. کتاب‌ها با این انتشارات، منتشر می‌شوند، می‌توانند به‌دست میلیون‌ها مخاطب برسند و نویسنده می‌تواند با فروش کتابش درآمدی ماهانه کسب کند. این انتشارات برای افرادی است که می‌خواهند کتاب جدیدی منتشر کنند و برای افرادی است که پیش از این، کتابی منتشر کرده‌اند و اکنون می‌خواهند نسخهٔ الکترونیکی آن را منتشر کنند.

خواندن کتاب به معلم ادبیات از دانش‌آموزان کلاس نگارش را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب به معلمان، دانش‌آموزان، والدین، علاقه‌مندان به حوزهٔ تعلیم و تربیت، کسانی که به دنبال خواندن دل‌نوشته‌های صادقانه و آموزنده هستند، پیشنهاد می‌کنیم. به طور کلی، هر کسی که به دنبال درک بهتر دنیای دانش‌آموزان، چالش‌های معلمی و پویایی‌های کلاس درس است، مفید و خواندنی خواهد بود..

بخشی از کتاب به معلم ادبیات از دانش‌آموزان کلاس نگارش

«به نام خدا

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دبیر ارجمند، آقای حیدری

آقای حیدری از سال هشتم که من شما را دیدم و با شما آشنا شدم، شما فقط به بچه‌هایی که می‌شناختید اهمیت می‌دادید. مثلاً به محمد که یکی از فوق‌العاده‌ترین دوستانی است که من تا به حال داشته‌ام، بیشتر اهمیت می‌دادید. اگر بخواهم رو راست باشم من خیلی حسودی می‌کردم و بعد از زنگ‌های کلاس شما حالم خیلی بد می‌شد. چون تا به حال هیچ معلمی من را دور از چشمش نمی‌گذاشت و همیشه به من اهمیت می‌داد. ولی وقتی فهمیدم که شما من را نمی‌شناسید متوجه اشتباهم شدم و زمانی که با شما بیشتر آشنا شدم متوجه قلب صاف و پاک شما شدم و روز به روز علاقه و احترام من نسبت به شما بیشتر شد.

امیدوارم سالهای سال زنده باشید و سلامت. إن شاء الله روزی که به موفقیت‌های زندگی رسیدم و در دانشگاه دولتی قبول شدم، پیش شما می‌آیم و تمامی زحماتتان را جبران می‌کنم.»