کتاب گذر از عشق های سمی سوزان فوروارد + دانلود نمونه رایگان

تصویر جلد کتاب گذر از عشق های سمی

کتاب گذر از عشق های سمی

معرفی کتاب گذر از عشق های سمی

معرفی کتاب گذر از عشق های سمی

کتاب الکترونیکی «گذر از عشق‌های سمی» (عبور از عشق‌های سمی) نوشتهٔ سوزان فوروارد و ترجمهٔ سولماز دیانتی سوها، اثری در حوزهٔ روان‌شناسی روابط عاطفی است که توسط انتشارات الینا منتشر شده است. این کتاب به بررسی روابط ناسالم و وابستگی‌های عاطفی مخرب می‌پردازد و با مثال‌های واقعی، نشانه‌ها و راهکارهای مقابله با عشق‌های افراطی را شرح می‌دهد. «گذر از عشق‌های سمی» برای کسانی که درگیر روابط عاطفی پیچیده و آسیب‌زا هستند، می‌تواند راهنمایی کاربردی باشد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب گذر از عشق های سمی

این کتاب به موضوع عشق‌های افراطی و ناسالم می‌پردازد و تلاش می‌کند با روایت نمونه‌های واقعی، ابعاد مختلف این نوع روابط را روشن کند. نویسنده، با تکیه بر تجربهٔ چند دهه‌ای خود در درمان مراجعان، به بررسی رفتارهای وسواسی، وابستگی‌های شدید و پیامدهای روانی آن‌ها می‌پردازد. «گذر از عشق‌های سمی» در دوره‌ای نوشته شده که توجه به سلامت روان و روابط عاطفی اهمیت بیشتری یافته است. کتاب با زبانی صریح و بی‌پرده، به مخاطب نشان می‌دهد که چگونه عشق می‌تواند از یک احساس مثبت به نیرویی مخرب و کنترل‌گر تبدیل شود. نویسنده در مقدمه توضیح می‌دهد که انگیزهٔ نگارش این اثر، مواجهه با افرادی بوده که درگیر روابطی پر از درد، اضطراب و ناامیدی هستند و نمی‌دانند چگونه از این چرخه خارج شوند. کتاب با مثال‌هایی از زنان و مردان مختلف، نشان می‌دهد که عشق افراطی جنسیت نمی‌شناسد و می‌تواند هر کسی را درگیر کند. همچنین به نقش فرهنگ عامه در رمانتیزه‌کردن عشق‌های وسواسی اشاره می‌شود و هشدار می‌دهد که این نوع روابط، برخلاف ظاهر پرشورشان، اغلب به رنج و آسیب ختم می‌شوند.

خلاصه کتاب گذر از عشق های سمی

پیام اصلی کتاب بر این محور می‌چرخد که عشق افراطی و وابستگی ناسالم، نه‌تنها به فرد عاشق بلکه به فرد هدف نیز آسیب می‌زند. نویسنده با روایت داستان‌هایی از مراجعان خود، نشان می‌دهد که چگونه افراد در دام روابطی گرفتار می‌شوند که در آن‌ها احساس مالکیت، ترس از طردشدگی و نیاز به کنترل بر دیگری جایگزین احترام و اعتماد متقابل می‌شود. کتاب توضیح می‌دهد که عشق افراطی اغلب با نشانه‌هایی مانند وسواس فکری، پیگیری مداوم، ناتوانی در پذیرش پایان رابطه و رفتارهای خودتخریب‌گرانه همراه است. همچنین به این نکته اشاره می‌شود که بسیاری از افراد، چه به عنوان عاشق افراطی و چه به عنوان هدف این عشق، احساس ناتوانی و سردرگمی دارند و نمی‌دانند چگونه باید از این چرخه خارج شوند. نویسنده تأکید می‌کند که عشق افراطی ریشه در نیازهای عمیق و حل‌نشدهٔ فرد دارد و برای رهایی از آن، باید این نیازها را شناخت و با آن‌ها روبه‌رو شد. کتاب راهکارهایی برای بازپس‌گیری کنترل زندگی، قطع وابستگی و بازسازی عزت نفس ارائه می‌دهد و به مخاطب یادآوری می‌کند که عشق سالم بر پایهٔ آزادی، اعتماد و احترام شکل می‌گیرد، نه ترس و اجبار.

چرا باید کتاب گذر از عشق های سمی را خواند؟

این کتاب با مثال‌های واقعی و تحلیل‌های روان‌شناختی، به مخاطب کمک می‌کند تا نشانه‌های عشق ناسالم را در خود یا اطرافیانش تشخیص دهد. «گذر از عشق‌های سمی» نه‌تنها به بررسی رفتارهای مخرب در روابط عاطفی می‌پردازد، بلکه راهکارهایی برای خروج از این چرخه و بازسازی عزت نفس ارائه می‌دهد. مطالعهٔ این اثر می‌تواند به درک بهتر مرز میان عشق سالم و وابستگی آسیب‌زا کمک کند و ابزارهایی برای مدیریت احساسات و تصمیم‌گیری آگاهانه در روابط عاطفی در اختیار بگذارد.

خواندن کتاب گذر از عشق های سمی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای افرادی مناسب است که درگیر روابط عاطفی پرتنش، وابستگی‌های ناسالم یا تجربهٔ طردشدگی و وسواس فکری نسبت به شریک عاطفی هستند. همچنین برای کسانی که احساس می‌کنند در رابطه‌ای گرفتار شده‌اند که آزادی و آرامش روانی‌شان را سلب کرده، یا برای اطرافیان چنین افرادی، مطالعهٔ این کتاب می‌تواند مفید باشد. دانشجویان و علاقه‌مندان به روان‌شناسی روابط نیز می‌توانند از مطالب کتاب بهره ببرند.

فهرست کتاب گذر از عشق های سمی

- مقدمه: معرفی موضوع عشق افراطی و انگیزهٔ نگارش کتاب.- فصل اول: عاشقان افراطی - آن فرد جادویی: بررسی ایده‌آل‌سازی شریک عاطفی و شکل‌گیری وابستگی. - باز کردن دریچه‌های سد: واکنش‌های عاطفی و رفتاری پس از طردشدگی. - از تعقیب تا انتقام: رفتارهای پیگیرانه و آسیب‌زا پس از پایان رابطه. - اختلال شخصیت ناجی: نقش نجات‌دهنده و تمایل به اصلاح یا نجات شریک عاطفی.- فصل دوم: اهداف عاشقان افراطی - وسواس فکری متقابل در فرد هدف: تأثیر رفتارهای افراطی بر فرد مقابل. - بریدن و جداشدن کار سختی است: دشواری قطع رابطه و وابستگی دوطرفه. - وقتی افراط تبدیل به خشونت می‌شود: پیامدهای خطرناک عشق افراطی.- فصل سوم: رهاسازی خودتان از افراط - اجبار ارتباطی ریشه عشق افراطی است: بررسی ریشه‌های روانی وابستگی. - مسیرتان را مشخص کنید: گام‌های عملی برای خروج از رابطهٔ ناسالم. - برچیدن دستگاه افراط‌گرایی: راهکارهای مقابله با وسواس و کنترل احساسات. - مواجهه با حقیقت رابطه خودتان: پذیرش واقعیت و بازسازی عزت نفس. - دفع ارواح خبیث: رهایی از خاطرات و احساسات منفی گذشته.

بخشی از کتاب گذر از عشق های سمی

«شکمم درد می‌کرد. دردش باورنکردنی بود. وای خدایا چرا او زنگ نمی‌زند؟ سرکار همین‌طوری می‌نشینم و پشت سرهم آبمیوه می‌نوشم... و تمام‌وقت به او فکر می‌کنم.»«دوسال بی‌صبرانه منتظر ماندم تابا هم ازدواج کنیم؛ اما چیزی تغییر نکرد. مدام به خودم می‌گفتم که زیر شکنجه هستم.»«خیلی اغراق‌آمیز بود مثل‌ یک فیلم. تاه می‌دانستم که واقعا قصد سوزاندن خانه‌اش را نداشتم ولی نمی‌توانستم از فکرکردن به آن دست بکشم.»«من از خلاً کاملی که قبلاً احساس می‌کردم می‌ترسم. می‌ترسم همان خلا دوباره به سراغم بیاید.»«تاشب مدام زنگ می‌زدم؛ اما او به تلفن جواب نمی‌داد. به همین خاطر همچنان زنگ زدم، بارها و بارها مثل یک ربات.»این افراد تمامیت عاطفی و آزادی خود را بازیافتند. شما هم می‌توانید. این کتاب محبت‌آمیز و کاربردی راه را به شما نشان خواهد داد.