کتاب برش افقی پاییز معصومه صادقی + دانلود نمونه رایگان

امتیاز:
۵.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب برش افقی پاییز

معرفی کتاب برش افقی پاییز

کتاب الکترونیکی «برش افقی پاییز» (سروده‌های معصومه صادقی) مجموعه‌ای از شعرهای معاصر فارسی است که توسط «معصومه صادقی» سروده شده و انتشارات حسن رسولی آن را منتشر کرده است. این اثر در سال ۱۴۰۲ منتشر شده و در آن شاعر با زبانی تصویری و احساسی به روایت دغدغه‌ها، عواطف و تجربه‌های زیستهٔ خود می‌پردازد. «برش افقی پاییز» در دسته‌بندی شعر معاصر فارسی قرار می‌گیرد و مضامین عاشقانه، اجتماعی و فلسفی را در خود جای داده است. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب برش افقی پاییز

«برش افقی پاییز» مجموعه‌ای از شعرهای سپید و نیمایی است که در فضای معاصر و با نگاهی به دغدغه‌های انسانی، اجتماعی و عاشقانه سروده شده‌اند. این کتاب در سال ۱۴۰۲ منتشر شده و بازتاب‌دهندهٔ تجربه‌های زیسته و نگاه شاعر به جهان پیرامون است. در مقدمه و بخش‌های ابتدایی کتاب، نویسنده از نقش هنر و شعر در بیان احساسات و رهایی از رنج‌ها سخن می‌گوید و شعر را ابزاری برای درک عمیق‌تر زندگی و پیوند با دیگران می‌داند. اشعار این مجموعه اغلب به موضوعاتی چون عشق، گذر زمان، دلتنگی، امید، رنج و زیبایی‌های طبیعت می‌پردازند و در لایه‌های مختلف، به مسائل اجتماعی و فلسفی نیز اشاره دارند. شاعر در این اثر، با بهره‌گیری از تصاویر فصلی و عناصر طبیعت، احساسات و اندیشه‌های خود را به تصویر می‌کشد و گاه به خاطرات و یادهای شخصی نیز رجوع می‌کند. فضای کلی کتاب، ترکیبی از نوستالژی، امید و تاملات عمیق دربارهٔ زندگی است.

چرا باید کتاب برش افقی پاییز را خواند؟

این مجموعه شعر برای کسانی که به دنبال لمس احساسات انسانی و تجربهٔ عواطف عمیق هستند، می‌تواند دریچه‌ای تازه به جهان درونی شاعر بگشاید. «برش افقی پاییز» با بهره‌گیری از تصاویر طبیعت، فصل‌ها و عناصر زندگی روزمره، مخاطب را به تامل دربارهٔ عشق، گذر زمان، امید و رنج دعوت می‌کند. در این کتاب، شاعر تلاش می‌کند با زبان تصویرساز و احساسی، تجربه‌های زیسته و دغدغه‌های انسانی را به اشتراک بگذارد و مخاطب را به همدلی و هم‌حسی با جهان پیرامون فرا بخواند. خواندن این اثر فرصتی است برای مواجهه با شعر معاصر فارسی و آشنایی با نگاه و بیان شاعرانهٔ معصومه صادقی.

خواندن کتاب برش افقی پاییز را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای علاقه‌مندان به شعر معاصر فارسی، دوستداران ادبیات احساسی و کسانی که دغدغه‌های عاطفی، اجتماعی یا فلسفی دارند مناسب است. همچنین برای افرادی که به دنبال تجربهٔ زبان شاعرانه و تامل در احساسات انسانی هستند، «برش افقی پاییز» می‌تواند انتخابی قابل توجه باشد.

فهرست کتاب برش افقی پاییز

- مقدمه: نویسنده دربارهٔ نقش هنر و شعر در زندگی و بیان احساسات سخن می‌گوید و از تاثیر خانواده و شهیدان دفاع مقدس یاد می‌کند.- شعرهای عاشقانه: اشعاری که به موضوع عشق، دلدادگی، مهر و دلتنگی می‌پردازند و با تصاویر طبیعت و فصل‌ها آمیخته‌اند.- شعرهای اجتماعی و فلسفی: در این بخش، شاعر به دغدغه‌های اجتماعی، رنج‌های انسانی، امید و ناامیدی و مسائل فلسفی اشاره می‌کند.- شعرهای نوستالژیک و خاطره‌محور: اشعاری که به یاد گذشته، خاطرات کودکی، خانواده و تجربه‌های زیسته اختصاص دارند.- بداهه‌ها: قطعاتی کوتاه و لحظه‌ای که شاعر در واکنش به احساسات یا رویدادهای روزمره سروده است.این ساختار به مخاطب امکان می‌دهد با سیر احساسات و اندیشه‌های شاعر در مواجهه با جهان و زندگی آشنا شود.

بخشی از کتاب برش افقی پاییز

«گاهی برای بودنتمام مسیرهای گنگ رابی صدا و آرام گام بر می‌دارمتا زمین از نفس‌هایمعطر بودن را استشمامو افکارم را پاره ننمایدزیرا به جاودانگی خلقتبه آفرینش زمانمهر مادرانهو جادوی دستان پدرعشق می‌ورزماما تج ای جاتان ... من ...بگذار بی‌قراری‌هایم راتک تک در نگاهت تیکو یاقوت‌ها رابه قلب سرخ آت گره بزنمتا پی به سرگشتگیدوست داشتن‌های جنون‌انگیزو محبت‌های ملکوتیم ببریآن‌گاه مرا ...در نفست حبس کنیچرا که تو فقطیاور و نگهبان من هستی»

سرود سکوت
۱۴۰۴/۰۲/۲۰