کتاب تو تنها نیستی
معرفی کتاب تو تنها نیستی
کتاب تو تنها نیستی نوشتهٔ راضیه کربلایی علی است. انتشارات متخصصان این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب تو تنها نیستی
کتاب تو تنها نیستی مجموعهای از یادداشتهای روزانهٔ نویسنده است که درونمایهای شخصی دارد و از حال و احوال نویسنده حکایت میکند.
درباره انتشارات متخصصان
انتشارات متخصصان با توجه به تخصص چندین ساله در صنعت چاپ و نشر کتاب و داشتن شناخت کامل و جامع از بازار، اقدام به چاپ بالغ بر ۵۰۰۰۰۰ جلد کتاب در رشتههای ادبی شامل شعر و داستان و رمان، روانشناسی، جامعهشناسی و رشتههای مهندسی کرده است. آغاز کار انتشارات متخصصان به سال های ۸۵-۸۶ برمیگردد و در طول این سالها به واسطهٔ تجربه و شناخت پذیرای چاپ کتاب بیش از ۲۰۰۰ نویسنده بوده است.
خواندن کتاب تو تنها نیستی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران خاطرات و دستنوشتهها پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب تو تنها نیستی
«من همچون ماریون وودمن اعتقاد دارم هر روز حتما وقتی را کنار بگذاریم شاید صبح، شاید شب و به زندگی روانمان توجه کنیم. این توجه میتواند خودش را در نگارش یادداشتهای روزانه نشان دهد چون شما نمینویسد تا بگویید امروز برای من فلان و فلان اتفاق افتاد. از آن مهمتر شما باید بنویسید امروز چه دستاوردی در درونتان احساس کردید در نتیجه یادداشتبرداری باید به شما بگوید که امروز چه چیزی را لمس کردید و مسئله چه بوده؟! هیچ عیبی ندارد چناچه گاهی اوقات احساسات و افکاری ناشناخته داری»