دانلود و خرید کتاب احساسی لئونارد ملودینو ترجمه سیدخشایار کیافر
تصویر جلد کتاب احساسی

کتاب احساسی

معرفی کتاب احساسی

معرفی کتاب احساسی

کتاب الکترونیکی «احساسی (چگونه احساسات تفکر ما را شکل می‌دهند)» نوشتهٔ «لئونارد ملودینو» با ترجمهٔ «سید خشایار کیافر» و انتشار «کدیور»، اثری در حوزهٔ علوم اعصاب، روان‌شناسی و شناخت احساسات است. این کتاب به بررسی نقش احساسات در شکل‌گیری افکار، تصمیم‌گیری و رفتار انسان می‌پردازد و با تکیه بر پژوهش‌های علمی جدید، مرز میان عقل و هیجان را بازتعریف می‌کند. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب احساسی

«احساسی» در دوره‌ای نوشته شده که علوم اعصاب عاطفی با پیشرفت فناوری‌هایی مانند تصویربرداری مغزی و اپتوژنتیک، نگاه دانشمندان به احساسات را دگرگون کرده است. کتاب، تصویری از انقلاب علمی در فهم احساسات ارائه می‌دهد و نشان می‌دهد که نظریه‌های سنتی دربارهٔ احساسات، جای خود را به دیدگاه‌های جدید داده‌اند. نویسنده با روایت‌هایی از زندگی شخصی و مثال‌های علمی، به این می‌پردازد که احساسات نه‌تنها مانعی برای تفکر نیستند، بلکه بخش جدایی‌ناپذیر از فرایند تصمیم‌گیری و بقای انسان محسوب می‌شوند. کتاب با زبانی روایی و پژوهش‌محور، مخاطب را با تاریخچه، تکامل و نقش احساسات در زندگی روزمره آشنا می‌کند و به بررسی ارتباط ذهن و بدن، تأثیرات اجتماعی و فردی هیجان‌ها و پیامدهای آن‌ها در سلامت روان می‌پردازد. این اثر، مخاطب را به بازنگری در باورهای رایج دربارهٔ عقل و احساس دعوت می‌کند و نشان می‌دهد که احساسات چگونه در تعامل با تفکر، مسیر زندگی انسان را شکل می‌دهند.

خلاصه کتاب احساسی

«هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!» کتاب «احساسی» با روایت‌هایی از تجربه‌های شخصی نویسنده آغاز می‌شود و سپس به سراغ پرسش‌های بنیادین دربارهٔ ماهیت احساسات می‌رود: احساسات چه هستند، چرا آن‌ها را تجربه می‌کنیم و چگونه در مغز شکل می‌گیرند؟ نویسنده با مثال‌هایی از زندگی روزمره، پژوهش‌های علمی و داستان‌هایی از دنیای حیوانات، نشان می‌دهد که احساسات نه‌تنها واکنش‌هایی غریزی نیستند، بلکه نقش مهمی در هدایت افکار، قضاوت‌ها و تصمیمات ما دارند. کتاب توضیح می‌دهد که احساسات چگونه از طریق تکامل شکل گرفته‌اند و چرا برای بقای انسان و حیوانات ضروری‌اند. همچنین به این می‌پردازد که مغز انسان چگونه با ترکیب داده‌های منطقی و احساسی، تصمیم‌گیری می‌کند و چرا جدایی کامل عقل و احساس ممکن نیست. نویسنده با بررسی پژوهش‌های جدید در علوم اعصاب، نشان می‌دهد که احساسات در سطحی انتزاعی‌تر از منطق عمل می‌کنند و چارچوبی برای ارزیابی داده‌ها و اهداف فراهم می‌آورند. در ادامه، کتاب به نقش احساسات در انگیزش، اراده، تنظیم هیجان‌ها و سلامت روان می‌پردازد و راه‌هایی برای شناخت و مدیریت بهتر احساسات ارائه می‌دهد. در مجموع، «احساسی» تصویری علمی و کاربردی از جایگاه احساسات در زندگی انسان ترسیم می‌کند.

چرا باید کتاب احساسی را خواند؟

این کتاب با تکیه بر پژوهش‌های نوین علوم اعصاب و روان‌شناسی، به مخاطب کمک می‌کند تا نقش احساسات را در تصمیم‌گیری، تفکر و رفتار بهتر درک کند. نویسنده با مثال‌های ملموس و روایت‌های علمی، مرز میان عقل و هیجان را بازتعریف می‌کند و نشان می‌دهد که احساسات چگونه می‌توانند به عنوان ابزاری برای رشد فردی و اجتماعی به کار گرفته شوند. مطالعهٔ این اثر، دیدگاه تازه‌ای دربارهٔ ارتباط ذهن و بدن و اهمیت هیجان‌ها در زندگی روزمره ارائه می‌دهد و مخاطب را به شناخت عمیق‌تر خود و دیگران دعوت می‌کند.

خواندن کتاب احساسی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای علاقه‌مندان به روان‌شناسی، علوم اعصاب، فلسفه ذهن و کسانی که می‌خواهند نقش احساسات را در زندگی شخصی و اجتماعی خود بهتر بشناسند، مناسب است. همچنین برای افرادی که با اضطراب، تصمیم‌گیری‌های دشوار یا چالش‌های هیجانی روبه‌رو هستند، می‌تواند راهگشا باشد.

فهرست کتاب احساسی

- مقدمه: نویسنده با روایت‌هایی از زندگی شخصی و تجربه‌های خانوادگی، اهمیت احساسات و تأثیر آن‌ها بر زندگی را مطرح می‌کند. - بخش اول: احساس چیست؟ - فصل اول: تفکر در برابر احساس؛ بررسی رابطهٔ عقل و هیجان و نقش احساسات در تصمیم‌گیری. - فصل دوم: هدف احساسات؛ توضیح فواید تکاملی احساسات و تفاوت آن‌ها با واکنش‌های رفلکسی. - فصل سوم: ارتباط ذهن و بدن؛ بررسی تأثیرات فیزیولوژیک احساسات و نقش محور روده-مغز. - بخش دوم: چگونه احساسات تفکر را هدایت می‌کنند - فصل چهارم: نقش هدایت‌کنندهٔ احساسات در افکار و رفتارهای اجتماعی. - فصل پنجم: منشأ احساسات و عوامل مؤثر بر حالت‌های عاطفی؛ معرفی مفهوم هوش هیجانی. - فصل ششم: انگیزش؛ تفاوت خواستن و دوست داشتن، نقش لذت و اعتیاد در رفتار انسان. - فصل هفتم: عزم و اراده؛ بررسی قدرت پذیرش و بازتعریف نگاه به احساسات. - بخش سوم: پروفایل احساسی و تنظیم احساسات - فصل هشتم: ارزیابی گرایش‌های احساسی فردی با پرسشنامه‌های علمی. - فصل نهم: راهکارهای علمی برای مدیریت و تنظیم احساسات و چالش‌های آن.

بخشی از کتاب احساسی

«در دوران کودکی من. دانشمندان درکی اندک از چگونگی شکل‌گیری این احساسات. نحوه مدیریت آن‌هاء هدفی که برای آن‌ها متصور است. یا دلیل اینکه چرا دو نفر - یا حتی یک فرد در زمان‌های مختلف - ممکن است به یک محرک واحد واکنش‌های کاملا متفاوتی نشان دهند. داشتند. آن‌ها بر این باور بودند که تفکر منطقی, نیروی غالب در رفتار ما است و اگر احساسات نقشی ایفا کنند. احتمالاً مخرب خواهند بود. اما امروزه ما بهتر می‌دانیم. اکنون می‌دانیم که احساسات به‌اندازه عقلائیت در هدایت افکار و تصمیمات ما اهمیت دارند. هرچند که به شیوه‌ای متفاوت عمل می‌کنند. درحالی که تفکر منطقی به ما امکان می‌دهد بر اساس اهداف و داده‌های مرتبط نتیجه گیری‌های منطقی کنیم. احساسات در سطحی انتزاعی‌تر عمل می‌کنند - آن‌ها میزان اهمیت اهداف و وزن داده‌ها را در ذهن ما تعیین می‌کنند. آن‌ها چارچوبی برای ارزیابی‌های ما ایجاد می‌ کنند که نه‌تنها سازنده, بلکه ضروری است. احساسات که در دانش و تجربیات گذشته ما ریشه دارند» نحوه تفکر ما درباره شرایط کنونی و چشم‌اندازهای آینده را تغییر می‌دهند اغلب به شیوه‌هایی ظریف اما تأثیرگذار.»