دانلود و خرید کتاب به من بگو چه می خواهی؟ شارلوت‌ فاکس وبر ترجمه زهره صفری

انتشارات:انتشارات بله
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب به من بگو چه می خواهی؟

معرفی کتاب به من بگو چه می خواهی؟

کتاب الکترونیکی «به من بگو چه می‌خواهی؟: تحقیقات یک روان‌درمانگر و مراجعه‌کنندگانش درباره ۱۲ خواسته قلبی ما» نوشتهٔ «شارلوت فاکس وبر» و با ترجمهٔ زهره صفری توسط نشر بله منتشر شده است. این اثر در حوزهٔ روان‌شناسی و خودشناسی قرار می‌گیرد و با تکیه بر تجربه‌های واقعی نویسنده به عنوان روان‌درمانگر، به بررسی عمیق‌ترین آرزوها و نیازهای انسان می‌پردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب به من بگو چه می خواهی؟

این کتاب با رویکردی مبتنی بر تجربه‌های بالینی و روایت‌های واقعی، به بررسی ۱۲ خواستهٔ اساسی انسان‌ها می‌پردازد. نویسنده، «شارلوت فاکس وبر»، با الهام از جلسات درمانی خود، تلاش می‌کند نشان دهد که بسیاری از دغدغه‌ها و آرزوهای ما، حتی اگر پنهان یا سرکوب شده باشند، نقش مهمی در شکل‌گیری هویت و رضایت از زندگی دارند. کتاب در فضایی میان خودکاوی و روایت‌درمانی حرکت می‌کند و با مثال‌هایی از مراجعان، نشان می‌دهد که چگونه افراد با آرزوهای خود مواجه می‌شوند، آن‌ها را می‌پذیرند یا از آن‌ها می‌گریزند. این اثر در سال ۱۴۰۳ منتشر شده و نخستین بار با عنوان «دوازده خواسته عمیق ما» نیز شناخته شده است. نویسنده در مقدمه اشاره می‌کند که جزئیات مراجعان برای حفظ حریم خصوصی تغییر یافته‌اند و هدف، ایجاد فضایی برای تأمل دربارهٔ خواسته‌های پنهان و آشکار انسان است. کتاب با زبانی صریح و بی‌پرده، به موضوعاتی چون عشق، قدرت، آزادی، تعلق، خلاقیت و پشیمانی می‌پردازد و تلاش می‌کند مخاطب را به بازاندیشی دربارهٔ خواسته‌های قلبی خود دعوت کند.

خلاصه کتاب به من بگو چه می خواهی؟

این کتاب با محوریت ۱۲ خواستهٔ اصلی انسان، از تجربه‌های واقعی جلسات روان‌درمانی الهام می‌گیرد و هر فصل را به یکی از این خواسته‌ها اختصاص می‌دهد. نویسنده با روایت داستان‌هایی از مراجعان خود، نشان می‌دهد که چگونه افراد در مواجهه با آرزوهایشان، با ترس‌ها، شرم‌ها و پشیمانی‌های عمیق روبه‌رو می‌شوند. خواسته‌هایی مانند عشق ورزیدن و عشق دریافت کردن، قدرت، آزادی، تعلق، خلاقیت و میل به پیروزی، در قالب روایت‌های شخصی و تحلیل‌های روان‌شناختی بررسی می‌شوند. نویسنده تأکید می‌کند که بسیاری از افراد آرزوهای خود را پنهان می‌کنند یا از آن‌ها می‌ترسند و همین پنهان‌کاری یا سرکوب، منجر به احساس ناکامی و نارضایتی می‌شود. کتاب به این می‌پردازد که شناسایی و پذیرش آرزوهای واقعی، می‌تواند زمینه‌ساز رشد فردی و رضایت بیشتر از زندگی باشد. در روایت‌ها، مراجعانی دیده می‌شوند که با پشیمانی‌های گذشته، روابط پیچیده، یا آرزوهای تحقق‌نیافته دست و پنجه نرم می‌کنند و نویسنده با تحلیل این تجربه‌ها، به مخاطب نشان می‌دهد که مواجهه با خواسته‌های قلبی، هرچند دشوار، اما راهی برای رهایی از احساس شرم و محدودیت است. در نهایت، کتاب بر اهمیت صداقت با خود و پذیرش آرزوهای پنهان تأکید دارد و خواننده را به تأمل دربارهٔ معنای واقعی خواستن و زندگی اصیل دعوت می‌کند.

چرا باید کتاب به من بگو چه می خواهی؟ را خواند؟

این کتاب با ترکیب روایت‌های واقعی و تحلیل‌های روان‌شناختی، فرصتی فراهم می‌کند تا خواننده به لایه‌های پنهان خواسته‌ها و آرزوهای خود نزدیک شود. اثر حاضر نه تنها به بیان دغدغه‌های مشترک انسانی می‌پردازد، بلکه با مثال‌های ملموس، نشان می‌دهد چگونه مواجهه با آرزوهای سرکوب‌شده می‌تواند به رشد فردی و بهبود روابط منجر شود. مطالعهٔ این کتاب می‌تواند به درک بهتر خود، پذیرش احساسات پیچیده و یافتن مسیرهایی برای رضایت بیشتر از زندگی کمک کند.

خواندن کتاب به من بگو چه می خواهی؟ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای افرادی مناسب است که به خودشناسی، روان‌شناسی، و بررسی انگیزه‌ها و آرزوهای انسانی علاقه دارند. همچنین برای کسانی که با احساس ناکامی، پشیمانی یا سردرگمی در مسیر زندگی مواجه‌اند و به دنبال درک عمیق‌تری از خواسته‌های قلبی خود هستند، مفید خواهد بود. دانشجویان و علاقه‌مندان به روان‌درمانی نیز می‌توانند از روایت‌های بالینی و تحلیل‌های کتاب بهره ببرند.

فهرست کتاب به من بگو چه می خواهی؟

- مقدمه: معرفی دغدغهٔ اصلی کتاب و اهمیت شناخت آرزوها- عشق ورزیدن و عشق دریافت کردن: بررسی نیاز به عشق و پیچیدگی‌های آن در زندگی افراد- آرزو: تحلیل نقش آرزوها در روابط و زندگی روزمره- درکی جدید: مواجهه با تمایلات پنهان و تضادهای درونی- قدرت: بررسی میل به کنترل و تأثیر آن بر روابط- توجه: نیاز به دیده‌شدن و اهمیت آن در شکل‌گیری هویت- آزادی: جستجوی آزادی فردی و موانع آن- خلق کردن: اهمیت خلاقیت و آفرینش در رضایت از زندگی- تعلق داشتن: بررسی حس تعلق و پیوند با دیگران- پیروزی: میل به موفقیت و چالش‌های آن- ارتباط: نقش ارتباطات انسانی در تحقق آرزوها- آنچه نباید بخواهیم و آنچه باید بخواهیم: مرز میان خواسته‌های سالم و ناسالم- به دست آوردن کنترل: تلاش برای کنترل زندگی و پیامدهای آن- سخن پایانی: جمع‌بندی و دعوت به تأمل دربارهٔ خواسته‌های قلبیهر فصل با روایت‌هایی از مراجعان و تحلیل‌های نویسنده همراه است که به درک عمیق‌تر موضوع کمک می‌کند.

بخشی از کتاب به من بگو چه می خواهی؟

«سال‌ها در جلسات درمانی صبر کردم تا درمانگران از من بپرسند واقعاً چه می‌خواهم. اما هیچوقت این سوّال پرسیده نشد. خودم را با آرزوهای کوچک و موانع بزرگ سرگرم کردم به دنبال بخشی از آنچه برایم ارزشمند بود رفتم و در عین حال، خودم را به روش‌های زیادی محدود کردم. بارها در مسیر خودم سنگ‌اندازی کردم به بارهایی که بر دوشم بود بیش از امکاناتم وابسته شدم. لطفاً از من بپرسید واقعاً چه می‌خواهم! چه چیزی مرا به زندگی وادار می‌کند؟ در جستجوی اجازه بودم، و شرم و غرور زندگی‌ام را تحت کنترل داشتند. با وجودی که آرزو داشتم انسانی با ذهن گسترده باشم، اما محدودیت‌ها مانع از مشارکت کامل من در زندگی‌ام می‌شدند. سرانجام، از انتظار و احساس گرفتاری خسته شده و وقتی به یک روان‌درمانگر تبدیل شدم، تصمیم گرفتم این سوالات را بپرسم. در تجربه‌ام با هزاران انسان با شرایط اجتماعی متفاوت، همیشه جرقه‌ای از جستجو برای رسیدن به آرزوهای عمیق توجهم را جلب کرده است. بدون توجه به تاریکی یا شرایط، دریافت واقعی آرزوهایمان، ما را به پیش می‌برد و حس امکان وقوع آنها را در ما زنده می‌کند. فهمیدن آرزوهای واقعی‌مان، ما را با خودمان رو در رو می‌کند و زمینه‌ای برای رشد را برایمان فراهم می‌آورد.»