کتاب Mechanics of graphene-based nanostructures (second Edition) فرزاد ابراهیمی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب Mechanics of graphene-based nanostructures (second Edition)

کتاب Mechanics of graphene-based nanostructures (second Edition)

معرفی کتاب Mechanics of graphene-based nanostructures (second Edition)

کتاب الکترونیکی «Mechanics of graphene-based nanostructures (second Edition)» از فرزاد ابراهیمی است که توسط انتشارات دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) منتشر شده است. این کتاب را می‌توانید از طاقچه دریافت کنید.

درباره انتشارات دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)

انتشارات دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)، زیرنظر کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و مدارک علمی دانشگاه، با بیش از دو دهه فعالیت و با هدف فراهم‌کردن تسهیلات لازم در راستای تولید علم و انتشار آثار علمی و نتایج تحقیقات و پژوهش‌های استادان، محققان و پژوهشگران در قالب کتاب و نشریه‌های علمی ایفای نقش می‌کند.

این نشر دانشگاهی در زمینه‌های ادبیات وزبان فارسی، ادبیات و زبان خارجی، آموزش فارسی به غیر فارسی‌زبانان، آینده‌پژوهی، علوم اجتماعی و رفتاری، علوم انسانی، علوم پایه، علوم فنی و مهندسی، علوم و تحقیقات اسلامی، کشاورزی، معماری و شهرسازی کتاب‌هایی در خور و شایسته راهی بازار نشر کرده است.

خواندن کتاب «Mechanics of graphene-based nanostructures (second Edition)» به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن کتاب «Mechanics of graphene-based nanostructures (second Edition)» به علاقمندان رشته مکانیک پیشنهاد می‌کنیم

تئوری مدیریت زندگی (خلاصه کتاب)
کلیتون کریستنسن
من خودم هستم
امیرحسین مهردوست
زبان تخصصی ارشدان زیست شناسی
زهرا شهاب موحد
تقویم تاریخ دفاع مقدس (جلد بیست و هفتم؛ پیروزی خون بر شمشیر در محرم)
سعید پورداراب
کاربردهای بتن مسلح با فیبر کربن
داور رضاخانی
صد و یک کارآفرین و مدیران برتر ایران
مهدی فایق مرادیها
زنبور عسل و گل رز (دوزبانه)
تمپلتون ماس
معرفی طیف سنج رزونانس مغناطیسی هسته