دانلود و خرید کتاب خودشکوفایی سارا فرج‌دنیوی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب خودشکوفایی

کتاب خودشکوفایی

معرفی کتاب خودشکوفایی

کتاب خودشکوفایی نوشته سارا فرج‌دنیوی است. کتاب خودشکوفایی در حقیقت اکسیر عزت نفس و خودباوری در دانش‌آموزان است که به مشاوران کودک کمک می‌کند بتوانند به دانش‌آموزان کمک کنند.

درباره کتاب خودشکوفایی

بسیاری از والدین و مربیان و معلمان با مشکل عدم اعتماد به نفس کودکانان و نوجوانان و مشکلات تربیتی آن‌ها دست‌به‌گریبان هستند. كتاب حاضر به نحوی تدوین‌شده تا خواننده پس از مطالعه، درباره خودشکوفایی و عوامل مؤثر در آن، عزت‌نفس و راه‌های افزایش آن و همچنین خودباوری و راهکارها و پیشنهادات مربوط به افزایش خودباوری اطلاعاتی در سطح پایه به دست آورد. 

موفقیت نوجوان در حل چالش‌های بی‌شمار دوره‌ی نوجوانی نیز، به میزان خودباوری آنان ارتباط دارد؛ یعنی نوجوانی که خودباوری ضعیفی دارد، منفعلانه تحت تأثیر این فشارها قرار می‌گیرد و با کاهش عزت‌نفس روبرو خواهد شد درنتیجه استعدادهای نوجوان شکوفا نخواهد شد و درنهایت به عدم خودشکوفایی منجر خواهد شد. ارتقای خودباوری در دانش‌آموزان باعث درک بهتر آن‌ها از استعدادهای خود و استفاده بهتر از توانایی و استعدادهایشان خواهد شد مه دانشمندان از آن به‌عنوان خودشکوفایی یاد‌‌‌ می‌کنند. متأسفانه بعضی از افراد توانایی‌های خود را نادیده می‌گیرند و حسرت داشتن توانایی‌های دیگری را می‌خورند. این افراد به‌جای این‌که درصدد کشف استعدادها و توانایی‌هایشان باشند، سعی می‌کنند کارهای دیگران را تقلید کرده و مانند آن‌ها عمل می‌کنند و وقتی هم نتوانستند خیلی زود ناامید می‌شوند. این کتاب به مربیان و معلمان و مشاوران کمک می‌کند تا بتوانند به کودکان در زمینه اعتماد به نفس و خودباوری کمک کنند. 

خواندن کتاب خودشکوفایی را به چه کشوری پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام مربیان و مشاوران کودک و نوجوان پیشنهاد می‌کنیم. 

بخشی از کتاب خودشکوفایی

ابراهام مازلو نظریه انگیزشی‌‌‌‌ای را توسعه داد که بر سخت کوشیدن برای رسیدن افراد به تمام استعدادهای بالقوه به‌عنوان اساس انگیزش انسان تأکید دارد که این استعدادها علاوه بر خودشکوفایی، انگیزه‌های دیگری را نیز در‌بر‌‌‌می‌گیرند. مازلو (۱۹۷۶) بحث کرد که هر نظریه جامعه در انگیزش انسان باید فرد را به‌عنوان یک کل در نظر بگیرد. هیچ‌کس نمی‌تواند امیدوار باشد که پیچیدگی حالات انسان را به‌وسیله تبدیل رفتار به پاسخ‌های ویژه در شرایط ویژه بفهمد. تمامیت رفتار همچنین می‌تواند برای چندین حالت انگیزه یک‌دفعه و باهم به کار رود؛ بنابراین، برای نمونه رفتارهای جنسی ممکن است علاوه بر نیازهای روان‌شناختی مربوط به تعلق و احترام، به نیازهای تنکردشناختی (فیزیولوژیکی) نیز خدمت کنند (اسفندارمز، ۱۳۹۳).

مازلو استدلال کرد که افراد به‌جای اهداف ظاهری و صوری، باید درصدد فهم اهداف غایی رفتار برآیند؛ زیرا اهداف صوری برای هر رفتار مشاهده‌شده ممکن است کاملاً متفاوت از اهداف غایی باشند. این امر به‌طور تلویحی اشاره دارد بر این‌که همانند روش نظریه فروید، انگیزه‌‌ها برای بیشتر رفتارهای ما ممکن است در سطح ناهشیار رخ دهند؛ اما برخلاف فروید، مازلو «ناهشیار» را در تعداد زیادی از واژه‌های مثبت به کار‌‌‌می برد. مازلو همانند راجرز از تلاش برای رسیدن به کمال یا خودشکوفایی به‌عنوان مقصود نهایی رفتار بحث کرده است (افشون، ۱۳۹۰).

مازلو استدلال کرد که انگیزش انسان ‌‌‌می‌تواند به‌جای مشاهده رفتار حیوان، به‌وسیله مشاهده رفتار انسان، بهتر موردمطالعه قرار گیرد. مشاهدات مازلو او را به این نتیجه هدایت کردند که نیازهای انسان ‌‌‌می‌توانند برحسب «سلسله‌مراتب نیازها » فهمیده شوند. نیازهای پایین‌تر بر روی سلسله‌مراتب، قوی‌تر هستند و باید پیش از این‌که نیازهای بالاتر بر روی سلسله‌مراتب به راه بیافتند، ارضا شوند. 

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۲٫۰ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۹۴ صفحه

حجم

۲٫۰ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۹۴ صفحه

قیمت:
۲۲,۰۰۰
تومان