کتاب تایلند با لبخند
معرفی کتاب تایلند با لبخند
کتاب تایلند با لبخند نوشتهٔ «امیر عربلو» و ویراستهٔ «سارا قنبری»، از سوی انتشارات «قصه باران» به چاپ رسیده است. این اثر در قالب سفرنامهای طنزآمیز، تجربههای نویسنده از سفر به «پوکت» در تایلند را روایت کرده و ماجراهای روزمره، فرهنگ و مردم این کشور را بازگو میکند. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب تایلند با لبخند
کتاب «تایلند با لبخند» (سفرنامهٔ پوکت به طنز) در دستهٔ سفرنامههای طنز قرار میگیرد و روایتگر سفر امیر عربلو به جزیرهٔ پوکت در تایلند است. این کتاب با زبانی صمیمانه و طنز، ماجراهای سفر، چالشها و تجربههای روزمرهٔ نویسنده را بازگو میکند. عربلو با نگاهی دقیق، از لحظهٔ آمادهشدن برای سفر تا مواجهه با فرهنگ و آداب تایلندیها را با شوخی و طنازی روایت میکند. این کتاب نهتنها به جاذبههای گردشگری و طبیعت پوکت میپردازد؛ بلکه به روابط انسانی، تفاوتهای فرهنگی و مشکلات کوچکوبزرگ سفر هم توجه دارد.
در کنار بازگویی تجربههای شخصی، اطلاعاتی دربارهٔ سنتها، غذاها، حملونقل و سوپرمارکتهای تایلندی نیز در کتاب ارائه شده است. این سفرنامه، تصویری زنده و ملموس از سفر به تایلند را با چاشنی طنز و نگاه انتقادی به مخاطب ارائه میدهد و خواننده را با فضای متفاوت و گاه عجیب این کشور آشنا میکند.
خلاصه کتاب تایلند با لبخند
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
ماجرای کتاب با آمادهشدن نویسنده و همسرش برای سفر به تایلند آغاز میشود؛ از بستن چمدان و پیدا کردن تاکسی تا رسیدن به فرودگاه. ورود به پوکت با شوخیها و روایتهای طنز از اولین برخورد با مردم محلی، گرمای هوا و تفاوتهای فرهنگی همراه است. امیر عربلو با جزئیات، ماجراهای اقامت در هتل، گمشدن در خیابانها، خرید سیمکارت، پیدا کردن خشکشویی و نحوهٔ خوردن غذاهای عجیبوغریب را شرح میدهد. هر روزِ سفر با اتفاقات تازهای مثل بازدید از معابد، شرکت در تورهای جزیرهگردی، فیلسواری، موتورسواری و دردسرهای کوچک، مثل تاول زدن پاها یا گمشدن همراه میشود.
نویسنده به رفتار مردم تایلند، مهربانی و لبخند همیشگیشان، تفاوتهای زبانی و شیوهٔ برخورد آنها با توریستها اشاره میکند. لحن طنزآمیز نویسنده در مواجهه با مشکلات و خستگیهای سفر باعث میشود روایتهای کتاب لذتبخش و سرگرمکننده باقی بمانند. کتاب «تایلند با لبخند» تا انتها، با بیان تجربههای روزمره و ماجراهای غیرمنتظره ادامه پیدا میکند، بیآنکه پایان سفر را بهطور کامل افشا کند.
چرا باید کتاب تایلند با لبخند را خواند؟
این کتاب با روایت طنزآمیز و نگاه دقیق نویسنده به سفر، نوع متفاوتی از ژانر سفرنامهنویسی را ارائه میدهد. خواننده با مطالعهٔ آن، نهتنها با جاذبههای گردشگری پوکت و فرهنگ تایلندی آشنا میشود؛ بلکه با چالشها و لحظات مفرح سفرهای خارجی نیز همراه میشود. سبک روایت نویسنده باعث شده است حتی مسائل روزمره و پیشپاافتاده، جذاب و خواندنی به نظر برسند. این اثر برای کسانی که بهدنبال شناخت فرهنگهای دیگر از زاویهای متفاوت هستند، انتخاب خوبی خواهد بود.
خواندن کتاب تایلند با لبخند را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
مطالعهٔ این کتاب برای علاقهمندان به سفرنامه، دوستداران آثار طنز و کسانی که قصد سفر به تایلند یا کشورهای جنوب شرق آسیا را دارند، مفید است. همچنین برای افرادی که دوست دارند از منظری خلاقانه با چالشها و جذابیتهای سفرهای خارجی آشنا شوند، مناسب خواهد بود.
بخشی از کتاب تایلند با لبخند
«صدای بلندگوی فرودگاه در سالن انتظار پخش شد: «برای دومین بار از مسافرین گرامی تقاضا داریم هرچه زودتر خود را به گیت ورودی برسانند و سوار هواپیما شوند.» یک لحنی داشت انگار که میگفت ما هیچی, خودتان عجله ندارید بروید تایلند؟ من پنجاه متری آن طرفتر نشسته بودم. آدمهای کمتری بودند و از آن مهمتر، یک جای شارژ خالی پیدا کرده بودم و تلفنم را به شارژ زده بودم که گاهی لق میزد و مجبور میشدم پنج دقیقه، طوری نگهش دارم که خودمم ثابت باشم و هیچ تکانی نخورم تا قطع نشود. همسرم هم معلوم نبود کجای آن سالن نهچندان بزرگ بود که نمیدیدمش. پا شدم تا پیدایش کنم. البته تلفنم همانجا ماند؛ چون اولاً در فرودگاه کمتر دزدی پیش میآید و دوم که مهمتر بود. باید هرطور شده با چنگ و دندان سوکت شارژ را حفظ میکردم و تلفنم را برای پرواز هفتساعته فول شارژ نگه میداشتم. آن لحظه باتری داشتن گوشی از دزدیده شدنش هم مهمتر بود! جلوتر که رفتم دیدم همسرم پشت ستون است و رو به باند، دارد هواپیماها را نگاه میکند. گفتم: «صدا زدن. بریم؟» گفت: «اگر میخوای برو آب بخور بعد سوار شیم.» گفتم: «باشه.»
اخیییییی چه کتاب خوبی بود، پر از حس خوب توصیفا خیلی قشنگ بودن تم طنز هم خیلی خوب بود واقعا هوس کردم برم تایلند
باحال بود کوتاه و خندهدار