کتاب داستان جذاب مغناطیس
معرفی کتاب داستان جذاب مغناطیس
کتاب «داستان جذاب مغناطیس» نوشتۀ آندرا جایناپلس و ترجمۀ حسن سالاری است و انتشارات علمی و فرهنگی آن را منتشر کرده است. این کتاب، با روایتی پویا و تصاویری شاداب، کودک را به قلب ماجراهای علمی میبرد و کاری میکند که یادگیری، لذتبخشترین بخش روزش باشد.
درباره کتاب داستان جذاب مغناطیس
کتاب داستان جذاب مغناطیس سفری هیجانانگیز به دنیای نیروهای پنهانی است که جهان ما را شکل میدهند. روایت از جایی شروع میشود که مکس آکسیوم، ابردانشمند ما، در حال چسباندن یک کارتپستال روی در یخچال، به راز نهفته در دل یک آهنربا فکر میکند. همین تصویر ساده، آغازگر سفری پرماجرا برای کشف دنیای مغناطیس میشود.
کتاب داستان جذاب مغناطیس با ترکیب داستان کمیک و علم، مفاهیمی که ممکن است در کلاسهای درس خشک و پیچیده به نظر برسند را به شکلی زنده و قابللمس به کودکان آموزش میدهد. تصاویر رنگارنگ و متنهای کوتاه و روان به کودکان کمک میکند تا خیلی راحت با مفهوم نیروهای مغناطیسی، چگونگی جذب اجسام، میدانهای مغناطیسی و کاربردهای روزمرهٔ مغناطیس آشنا شوند. مکس آکسیوم، با تواناییهایی مثل سفر در زمان و فضا، دیدن ساختار درونی مواد و کوچکشدن تا ابعاد اتمی، مفاهیم علمی را نه فقط توضیح میدهد؛ بلکه به کودک نشان میدهد، لمس میکند و با او تجربه میکند.
داستان جذاب مغناطیس به کودکان کمک میکند تا بفهمند چطور مغناطیس که نیرویی بهظاهر نامرئی است، نقش مهمی در زندگی روزمره دارد؛ از نگهداشتن عکسهای روی یخچال گرفته تا کارکرد موتورهای الکتریکی. این کتاب نهتنها دانش کودک را گسترش میدهد؛ بلکه کنجکاوی او را نسبت به دنیای اطرافش برمیانگیزد و یاد میدهد که بزرگترین رازهای طبیعت، اغلب پشت سادهترین چیزها پنهان شدهاند.
خواندن کتاب داستان جذاب مغناطیس را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به کودکان و نوجوانان پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب داستان جذاب مغناطیس
«ابردانشمند، مکس آکسیوم، درحالیکه کارتپستالی از ژاپن را روی در یخچال میچسباند، به نیروی شگفتانگیز مغناطیس فکر میکند. آهنربا چیز جالبی است. آن ربا توانایی جذب برخی چیزها را با نیرویی پنهان به نام مغناطیس دارد.»