کتاب شناخت صدا
معرفی کتاب شناخت صدا
کتاب «شناخت صدا» نوشتۀ امیلی سون و دایان بیر و ترجمۀ حسن سالاری است و انتشارات علمی و فرهنگی آن را منتشر کرده است. شناخت صدا از آن کتابهایی است که یادگیری را با لذت گره میزند.
درباره کتاب شناخت صدا
کتاب شناخت صدا با حضور دوبارهٔ شخصیت محبوب و کنجکاو، مکس آکسیوم، به سفری پرهیجان در دنیای شنیدنیها میبرد؛ دنیایی که هرچند همیشه دوروبر ماست؛ اما کمتر به چگونگی آن فکر میکنیم. داستان کتاب شناخت صدا با صدای ناهنجار دریل آغاز میشود، صدایی آشنا و گاه آزاردهنده که همین ابتدا فرصتی میشود برای ورود به یک ماجراجویی علمی. مکس که نهتنها یک دانشمند، بلکه یک ابرقهرمان علمی است، بیدار میشود تا به ما نشان دهد صدا چیست، چطور حرکت میکند، چگونه شنیده میشود و چه تأثیری بر زندگی ما دارد.
ساختار کمیکاستریپ کتاب شناخت صدا باعث میشود مفاهیمی مثل ارتعاش، موج صوتی، فرکانس و شدت صدا، نهتنها ترسناک و پیچیده به نظر نرسند، بلکه هیجانانگیز و قابلدرک شوند. این کتاب نهفقط سرگرمکننده که در سطحی عمیقتر، کودک را به یک دانشمند کوچک تبدیل میکند. او یاد میگیرد که هر صدایی دلیلی دارد، هر موجی مسیری را طی میکند و پشت هر آنچه میشنود، علم و نظم نهفته است. صدا دیگر فقط یک تجربۀ روزمره نیست، بلکه یک پدیدۀ علمی قابلتحلیل و کشف میشود.
کودک با هر ورق از کتاب شناخت صدا نهتنها اطلاعات علمی کسب میکند، بلکه حس میکند در یک ماجراجویی علمی واقعی حضور دارد. همین ترکیب تخیل، داستان و دانش است که این کتاب را به یکی از ابزارهای ارزشمند آموزش غیرمستقیم تبدیل کرده و آن را برای کودکان، والدین و آموزگاران به انتخابی هوشمندانه بدل میسازد.
خواندن کتاب شناخت صدا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به کودکان و نوجوانان پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب شناخت صدا
«همچنان که خواب آرام ابردانشمند، مکس آکسیوم رو به پایان است، سفرش به علم صدا آغاز میشود.
اینهمه سروصدا چیست؟
الو؟ مکس بیداری؟ همسایۀ شما ال هستم. صدای دریل حفاری را میشنوی؟ باور میکنی...»