کتاب کتاب کار اختلال اضطراب فراگیر
معرفی کتاب کتاب کار اختلال اضطراب فراگیر
کتاب کار اختلال اضطراب فراگیر نوشتهٔ ملیسا روبیچود و میشل جی. دوگاس و ترجمهٔ جلیل فتح آبادی و پگاه پوراحمد و رضوانه اسدی است. انتشارات رشد فرهنگ این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب کار اختلال اضطراب فراگیر
کتاب کار اختلال اضطراب فراگیر با ترجمه جلیل فتح آبادی، پگاه پوراحمد و رضوانه اسدی، یک راهنمای عملی برای مقابله با نگرانی و اضطراب است. این کتاب بر پایه اصول درمان شناختی رفتاری (CBT) طراحی شده و شامل تمرینها و راهبردهای اثربخشی است که به افراد کمک میکند تا با نگرانیهای خود مقابله کنند. کتاب به صورت گامبهگام و با زبانی ساده، مفاهیم پیچیده روانشناسی را توضیح میدهد و برای افرادی که با اختلال اضطراب فراگیر دستوپنجه نرم میکنند، یک منبع ارزشمند محسوب میشود.
خواندن کتاب کار اختلال اضطراب فراگیر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به افرادی پیشنهاد میشود که با نگرانیهای مفرط و اختلال اضطراب فراگیر مواجه هستند و به دنبال راهحلهای عملی برای مدیریت آن میگردند. همچنین، برای درمانگران و متخصصان سلامت روان که میخواهند از ابزارهای CBT در کار با مراجعان خود استفاده کنند، مفید خواهد بود. حتی اگر علائم اضطراب شما خفیف است، این کتاب میتواند به شما کمک کند تا با شناخت بهتر نگرانیهای خود، زندگی آرامتری داشته باشید.
بخشی از کتاب کار اختلال اضطراب فراگیر
"اضطراب در واقع به شما میگوید که ممکن است در معرض خطر باشید. پس برای اینکه خطر واقعی را از هشدار تمیز دهید بهتر است بررسی بیشتری بکنید. مشکل دوم اضطراب این است که در واقع یک مکانیسم ایدهال برای مقابله با خطر فیزیکی است. اگر شما مورد حمله قرار گرفتهاید و نیاز به مبارزه یا فرار دارید، پاسخ جنگ- یا گریز بهترین عملکرد را برای آمادهسازی بدن شما انجام میدهد. بالینحال، تهدیدهای روزمره ما بهعنوان انسانهای دنیای مدرن معموالً فیزیکی نیستند."