معرفی و دانلود کتاب درخت آرزو pdf + خلاصه رایگان

کتاب درخت آرزو

۲.۳(از ۴ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب درخت آرزو

کتاب درخت آرزو نوشتهٔ کاترین اپلگیت و ترجمهٔ زهرا عالی زاده و الهام سعادتی است. نشر تایماز این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این داستان بلند که در عالم درختان می‌گذرد، برای نوجوانان نوشته شده است.

درباره کتاب درخت آرزو

کتاب درخت آرزو در چند بخش نوشته شده است. این کتاب را می‌توان داستانی بلند برای نوجوان‌ها دانست که در آن درختانند که به سخن در آمده‌اند. یکی از این درختان که راوی داستان هم هست «قرمز» نام دارد. او از خودش و درخت‌های دیگر حرف می‌زند و از حیواناتی هم که در آن اطراف می‌چرخند و با درختان مراوده دارند، سخن می‌گوید. این راوی از کلاغ‌ها بیشتر می‌گوید و درختان را با کلاغ‌ها مقایسه می‌کند. او در جایی از کتاب می‌گوید که تنها یک درخت نیست؛ بلکه چیزی شبیه به خانه یا جامعه است.

برای آشناشدن با ذهنیت یک درخت و نیز تماشای تصاویر این کتاب، درخت آرزو نوشتهٔ کاترین اپلگیت را بخوانید.

خواندن کتاب درخت آرزو را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به همهٔ نوجوانان پیشنهاد می‌کنیم.

بخش‌هایی از کتاب درخت آرزو

«درخت‌ها را متفاوت ببین.

بلاوط سخنگو با قدیمی‌ها حرف می‌زد.

اما هر درختی با من حرف خواهد زد.

من حقیقت‌های زیادی را می‌دانم.

آن‌هایی که فقط حرف می‌زنند و گوش شنیدن ندارند،

هرگز هیچ کلمه‌ای از هیچ درختی نمی‌شوند.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب درخت آرزو و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:درخت آرزو
حجم فایل کتاب:۹.۱۴ مگابایت
شابک:۹۷۸۶۰۰۴۰۳۴۸۴۵
تعداد صفحه‌ها:۱۰۹ صفحه
قیمت کتاب:۶۵۰۰۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.