کتاب یوگا برای همه
معرفی کتاب یوگا برای همه
کتاب یوگا برای همه نوشتهٔ دایان باندی و ترجمهٔ بهناز شاه طهماسبی است. انتشارات ورزش این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب یوگا برای همه
کتاب یوگا برای همه راهنمای جامعی برای تمرین پوگا برای افراد با هر نوع بدن و سطح توانایی است. کتاب شامل ۵۰ وضعیت پوگا با تنوعهای مختلف است تا هر فرد بتواند متناسب با شرایط خود تمرین کند. همچنین، تکنیکهای تنفسی، ابزارهای مورد نیاز، و برنامههای تمرینی برای اهداف مختلف مانند کاهش استرس یا بهبود انعطافپذیری ارائه شده است. این کتاب بهویژه برای کسانی که احساس میکنند پوگا فقط برای افراد خاصی است، الهامبخش و کاربردی خواهد بود.
خواندن کتاب یوگا برای همه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای افراد در تمام سطوح آمادگی جسمانی، از مبتدی تا پیشرفته، که میخواهند پوگا را در خانه یا محیط عمومی تمرین کنند، مناسب است. همچنین به مربیان پوگا که به دنبال روشهای مطمئن برای آموزش به افراد با بدنهای متنوع هستند، توصیه میشود. افرادی که به دنبال بهبود سلامت جسمی و ذهنی، کاهش استرس، یا افزایش انعطافپذیری هستند نیز میتوانند از این کتاب بهره ببرند.
بخشی از کتاب یوگا برای همه
"پوگا به من آموخت که چگونه با بدنم صلح کنم. این تمرینات به من حس رضایت، تمرکز، همدلی، و دلسوزی داد. حتی اگر اولین تجربه من با کلاس عمومی پوگا ناامیدکننده بود، اما انگیزهای شد تا به خودم فرصت درخشیدن بدهم. من هر روز ۱۵ دقیقه مدیتیشن و پوگا انجام میدهم و از آن برای هدایت زندگی با صلح و مهربانی استفاده میکنم."