معرفی و دانلود کتاب صداهایی از پراگ pdf + خلاصه رایگان

کتاب صداهایی از پراگ

۴.۵(از ۴ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب صداهایی از پراگ

کتاب صداهایی از پراگ نوشتهٔ گروه نویسندگان و ترجمهٔ مرضیه پورچریکی است. انتشارات سفیر فرهنگ و هنر این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب صداهایی از پراگ

کتاب صداهایی از پراگ مجموعه داستان‌های کوتاه، نوشته‌ گروهی از نویسندگان چک، تصویری جذاب و چندوجهی از شهر پراگ ارائه می‌دهد. کتاب با نثری روان و تأمل‌برانگیز، تاریخ پرتلاطم این شهر را از دوران امپراتوری کارل چهارم تا فروپاشی کمونیسم و دوران معاصر روایت می‌کند. هر داستان به شکلی منحصربه‌فرد، جنبه‌های مختلف زندگی در پراگ را بررسی می‌کند، از جمله تأثیرات جنگ جهانی دوم، اشغال نازی‌ها، و دوران کمونیستی. این اثر نه تنها یک سفر ادبی به قلب اروپا است، بلکه بازتابی از هویت و فرهنگ چک است.

خواندن کتاب صداهایی از پراگ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای علاقه‌مندان به ادبیات داستانی، تاریخ اروپا، و فرهنگ چک مناسب است. اگر به داستان‌های کوتاه با پس‌زمینه‌های تاریخی و اجتماعی علاقه دارید یا می‌خواهید با زندگی در پراگ از نگاه نویسندگان محلی آشنا شوید، این مجموعه برای شما جذاب خواهد بود. همچنین، دانشجویان و پژوهشگران حوزه‌های ادبیات و تاریخ می‌توانند از این کتاب بهره‌مند شوند.

بخشی از کتاب صداهایی از پراگ

«پراک هرگز تو را رها نمی‌کند.» این جمله‌ای است که فرانتس کافکا در نامه‌ای به دوستش نوشت. به‌راستی پراگ قادر است انسان را اغوا کند، مسحور کند، در آغوش گیرد و زخمش بزند. این شهر جادویی، که مورد تحسین گردشگران سراسر دنیاست، در طول تاریخ شاهد تحولات بزرگی بوده است؛ از دوران طلایی کارل چهارم تا اشغال نازی‌ها و فروپاشی کمونیسم.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب صداهایی از پراگ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:صداهایی از پراگ
عنوان انگلیسی:The book of Prague: a city in short fiction literature
موضوع:داستان کوتاه، داستان خارجی
نسخۀ صوتی:خرید کتاب صوتی صداهایی از پراگ

homa beigi
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۲/۰۱

از خوندن این کتاب حس سفر واقعی بهم دست داد‌. نثر دلنشین و ترجمه بی تقصش،تجربه ای خاص از پراگ به آدم میدهد.

توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۳/۰۲

بسیار جالبه که شهر خودش تبدیل به شخصیت اصلی داستان‌ها شده.

فاطمه جلیلی
۱۴۰۴/۰۷/۲۷

روایت های کوتاه و دلنشینی دارد بعضی بخش ها خیلی تاثیر گذارند

امید
۱۴۰۴/۰۶/۰۵

روایت‌هایی متفاوت از شهری با تاریخ عمیق. فضاسازی‌ها عالی بود.