کتاب کارت پستال های آبی
معرفی کتاب کارت پستال های آبی
کتاب کارت پستال های آبی نوشتهٔ داگلاس بروتون و ترجمهٔ تارا کاظمی است. انتشارات سفیر فرهنگ و هنر این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب کارت پستال های آبی
کتاب کارت پستال های آبی داستانی شاعرانه و پر از نمادهای رنگ آبی است که به زندگی، خاطرات و ارتباط انسان با رنگها میپردازد. نویسنده با نثری لطیف و تصویری، داستانهایی از پاریس، خیاطی قدیمی، کارتپستالهای آبی و حلزونهای دریایی را روایت میکند. کتاب پر از حس نوستالژی و جستوجوی معنا در چیزهای کوچک زندگی است.
خواندن کتاب کارت پستال های آبی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای دوستداران داستانهای کوتاه، نمادین و شاعرانه مناسب است. اگر به ادبیاتی علاقه دارید که با رنگها، خاطرات و شهری مثل پاریس پیوند خورده، این کتاب میتواند شما را مجذوب خود کند. همچنین برای کسانی که به دنبال متنی آرامشبخش و تأملبرانگیز هستند، پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب کارت پستال های آبی
"روزگاری، رنگ آبی را فقط در نقاشیهای مربع مقدس به کار میبردند، برای شمال یا جامهاش. رنگدانههای آبی لاجوردی، روی بوم، خوش میدرخشند. این رنگ از نوعی ماده معدنی و با خرد کردن سنگ لاجورد به دست میآید. در برههای از تاریخ، آن را از معادنی در دورافتادهترین نواحی افغانستان به دست میآوردند."
میگویم: "شاید هم واقعی باشد هم خیالی. به گمانم، ممکن است هردو باشد." میشل میخندد، به جلو خم میشود و گونهام را میبوسد. میپرسد: "مثل خودمان؟" به چشمان آبیاش نگاه میکنم. آبی با رگههای شانهٔ عسل؛ رود سن که ایو کلن