کتاب بازسازی اعتماد و درمان درد بعد از یک خیانت
معرفی کتاب بازسازی اعتماد و درمان درد بعد از یک خیانت
کتاب بازسازی اعتماد و درمان درد بعد از یک خیانت نوشتهٔ آدامسون بلیندا و ترجمهٔ داود کشوری حمید و هادی خان آبادی و نازنین ذوالفقاری سنجانی است. انتشارات سروشگان این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب بازسازی اعتماد و درمان درد بعد از یک خیانت
کتاب بازسازی اعتماد و درمان درد بعد از یک خیانت به موضوع خیانت در روابط عاطفی و راههای بازسازی اعتماد پس از آن میپردازد. نویسنده با استفاده از تجربیات شخصی و آموزههای روانشناختی، مراحل مختلفی را که افراد پس از خیانت طی میکنند، بررسی میکند و راهکارهایی برای بهبود رابطه یا تصمیمگیری درباره ادامه آن ارائه میدهد.
خواندن کتاب بازسازی اعتماد و درمان درد بعد از یک خیانت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای افرادی که تجربه خیانت را داشتهاند یا در روابط خود با چالشهای اعتماد مواجه شدهاند، بسیار مفید است. همچنین، مشاوران و درمانگرانی که با زوجها کار میکنند، میتوانند از این کتاب به عنوان یک منبع کاربردی استفاده کنند.
بخشی از کتاب بازسازی اعتماد و درمان درد بعد از یک خیانت
"خیانت زخمی است که عمیقاً میبرد. زمانی که بیوفایی به یک رابطه وارد میشود، ممکن است احساس کنید که دنیا در حال فروپاشی است. در این کتاب، ما میخواهیم به شما کمک کنیم تا بفهمید حتی در بدترین شرایط، امید وجود دارد."