کتاب چگونه مردان را به گوش دادن وادار کنیم؟
معرفی کتاب چگونه مردان را به گوش دادن وادار کنیم؟
کتاب الکترونیکی «چگونه مردان را به گوش دادن وادار کنیم؟» نوشتهٔ جان گری با ترجمهٔ سمیرا سلمانی گیوی در انتشارات همخونه چاپ شده است.
درباره کتاب چگونه مردان را به گوش دادن وادار کنیم؟
رابطهٔ زناشویی، رابطهای است دو طرفه و برای رسیدن به یک رابطهٔ ایدهآل و مناسب زن و مرد باید تمام تلاش و سعی خود را به کار گیرند مردان از دیرباز منشأ تأمین درآمد و نیازهای مادی زندگی خویش بودهاند، اما امروزه به دلیل حضور زنان در حرفهها و مشاغل این انتظار از مردان کمرنگتر شده است و زنان انتظار تأمین خواستهها و نیازهای عاطفی را دارند که گاهی این امر مشکلآفرین میگردد، اگر میخواهید به قلب یک مرد دست یابید، باید ابتدا به مغز او راه بیابید، مشکل بیشتر مردها این است که خیلی سخت برای گفتن افکار و احساساتشان لب به سخن باز میکنند. وقتی زنی ابراز میدارد که میخواهد صحبت کند و از سوی مرد این عمل پذیرفته نمیشود، تنها به دلیل وجود ترس و اضطرابی است که مردان در خود تجربه کردهاند. اما باید دانست که در زندگی زناشویی مهارتهایی لازم است تا شما را به یک زندگی خوب و شاد نزدیک گرداند در این کتاب نیز سعی شده است که به شما بیاموزد که چه وقت زنان سرصحبت با مردان را باز کنند و مردان به هنگام گوش دادن حرفهای زنان به نکاتی توجه کنند که باعث ناراحتی آنان نشوند و راهحلهای دیگر که باعث میگردد شما به یک زندگی آرام دست پیدا کنید.
کتاب چگونه مردان را به گوش دادن وادار کنیم؟ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به علاقهمندان به مطالعهٔ کتابهایی با موضوع مشکلات در روابط پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب چگونه مردان را به گوش دادن وادار کنیم؟
۱ - شنیدن نیازمند سعی و کوشش است
چه باور کنید و چه باور نکیند در حقیقت گوش کردن حرکتی فیزیکی است این بار که به حرفهای همسرتان گوش میکنید توجه داشته باشید که چگونه ضربان قلب شما تند میشود و حرارت بدنتان بالا میرود البته اگر واقعا متوجه این تغییرات شوید احتمالاً دیگر واقعا به آن چه همسرتان میگوید گوش نمیدهید.
پیشنهاد: بنابر این سعی کنید هنگام گوش دادن به سخنان همسرتان هوشیار باشید و حواس خود را کاملاً به سخنان او معطوف سازید.
۲ - افکار سریع
ظرفیت و توانایی ما در فهم سخن دیگران بسیار سریعتر از زمانی است که خود سخن میگوییم به طور متوسط شخص شنونده میتواند در هردقیقه ۶۰۰ کلمه را طبقهبندی کند درحالی که این میزان هنگام صحبت کردن بین ۱۲۵ تا ۱۵۰ کلمه نزول مییابد بنابراین چون مغز ما هنگام شنیدن توانایی ضبط کلمات بیشتر را نسبت به زمان سخن گفتن دارد پس هنگام شنیدن ما وقت اضافه پیدا میکنیم تا به عالم رویا برویم در مورد نگرانیهای شخصی خود فکر کنیم و یا در صدد پاسخ گفتن به طرف مقابل باشیم در این حالت است که شخص گوینده متوجه رفتار ظاهری ما میشود و اظهار ناراحتی میکند.
پیشنهاد: این بار هنگام گوش کردن به سخنان همسرتان سعی کنید این وقت اضافی را صرف فهمیدن عقاید و مشکالت وشکایات او نمایید.
حجم
۸۸۹٫۸ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۱۶۰ صفحه
حجم
۸۸۹٫۸ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۱۶۰ صفحه