معرفی و دانلود کتاب عشق به سرنوشت pdf + خلاصه رایگان

کتاب عشق به سرنوشت

چگونه رواقی باشیم

۲.۰(از ۳ امتیاز)

معرفی کتاب عشق به سرنوشت

کتاب عشق به سرنوشت نوشتهٔ ماسیمو پیلیوچی و ترجمهٔ مهدی رضایی و مصطفی ملکیان است. مؤسسه سروش مولانا این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب عشق به سرنوشت

کتاب عشق به سرنوشت راهنمایی برای زندگی است. این فلسفه باستانی، برگرفته از آموزه‌های مارکوس اورلیوس، به ما می‌آموزد که چگونه در چالش‌های زندگی، روابط و مواجهه با مرگ عمل کنیم. پیلیوچی با رویکردی عملی، به پرسش‌های بنیادین زندگی پاسخ می‌دهد: چگونه عشق بورزیم؟ چگونه با دیگران رفتار کنیم؟ اهمیت واقعی چه چیزهایی است؟ و ثروت در جهانی بحران‌زده چه ارزشی دارد؟ استاد ملکیان در مقدمه کتاب، رواقی‌گری را فلسفه زندگی و عمل می‌نامد که به مسائل ملموس زندگی می‌پردازد و کمبود آن، زندگی را ناقص می‌کند. کتاب راهی برای یافتن آرامش و هدفمندی در زندگی ارائه می‌دهد، با تمرکز بر آنچه در کنترل ماست و پذیرش آنچه نیست.

خواندن کتاب عشق به سرنوشت را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران فلسفه و نظریات فلسفی پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب عشق به سرنوشت و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:عشق به سرنوشت
عنوان دیگر:چگونه رواقی باشیم
عنوان انگلیسی:How to be a stoic: using ancient philosophy to live a modern life
موضوع:نظریات و مکاتب فلسفی، هستی‌شناسی
شابک:۹۷۸۶۰۰۹۵۷۶۶۶۱
تعداد صفحه‌ها:۳۰۴ صفحه
قیمت کتاب:۲۴۵۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه نیک زیستی

نظری برای کتاب ثبت نشده است.