کتاب سپر گنجشک ها (کتاب اول) دونی پری + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب سپر گنجشک ها (کتاب اول)

کتاب سپر گنجشک ها (کتاب اول)

معرفی کتاب سپر گنجشک ها (کتاب اول)

کتاب سپر گنجشک‌ها (کتاب اول) نوشته‌ی دونی پری با ترجمه‌ی یاسمن عنابستانی، آغاز مجموعه‌ای فانتزی_عاشقانه است که در سرزمینی پر از هیولا، پیمان‌های خونین و ازدواج‌های سیاسی می‌گذرد. داستان در قاره‌ی کالاندرا و میان پنج پادشاهی رقیب شکل گرفته که برای بقا در برابر موجودات مرگبار، به پیمان‌های جادویی و اتحادهای خانوادگی متکی‌اند. محور روایت، شاهدختی است که ناگهان از حاشیه‌ی دربار به مرکز یک معامله‌ی خطرناک پرتاب می‌شود. انتشارات آذرباد آن را منتشر کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب سپر گنجشک ها (کتاب اول)

کتاب سپر گنجشک‌ها (کتاب اول) داستانی فانتزی_عاشقانه در جهانی است که در آن خدایان قدیم، هیولاهای عظیم‌الجثه و پیمان‌های جادویی، سرنوشت انسان‌ها را شکل داده‌اند. دونی پری در این کتاب، قاره‌ی کالاندرا را تصویر کرده است؛ جایی که پنج پادشاهی با پیمانی به نام سپر گنجشک‌ها، هم تجارت و هم صلح را حفظ می‌کنند و در آستانه‌ی هر کوچ ویرانگر کراکس‌ها، دختری از خاندان سلطنتی را به ازدواج خاندان دیگر درمی‌آورند. کتاب سپر گنجشک‌ها (کتاب اول) در چند فصل پی‌درپی، خواننده را از لبه‌ی صخره‌ای کنار دریای روسلو تا تالارهای طلایی قصر کوئنتیس می‌برد؛ جایی که اودسا، شاهدختی کم‌اهمیت در نگاه دربار، ناگهان به‌جای خواهرناتنی‌اش مه، در مرکز پیمان‌های خونین قرار می‌گیرد. متن کتاب به‌تدریج لایه‌های جهان‌سازی را باز می‌کند: از تاریخ کوچ‌های کراکس و نقش خدایان آما و اودا و شش‌گانگان، تا انجمن مرموز ووسترها که با جادوی خون و عناصر، پیمان‌ها را مهر می‌کنند. کتاب سپر گنجشک‌ها (کتاب اول) علاوه‌بر روایت سیاسی و جادویی، بر روابط پیچیده‌ی شخصیتی تمرکز کرده است؛ از نامزدی سرد اودسا با ژنرال بنر تا حضور تهدیدآمیز نگهبان و شاهزاده خاویر توران. مترجم در پیشگفتار، به استقبال گسترده‌ی این داستان در میان دوست‌داران فانتزی_عاشقانه اشاره کرده است و از تلاشی گفته است که برای حفظ لحن و فضای جهان پرهیولای کتاب انجام داده است.

خلاصه داستان سپر گنجشک ها (کتاب اول)

در سپر گنجشک‌ها (کتاب اول)، اودسا شاهدخت فراموش‌شده‌ی کوئنتیس است؛ دختری که در سایه‌ی خواهرناتنی‌اش مه زندگی می‌کند و تنها پناهش صخره‌ای مشرف به دریای روسلو و طراحی منظره‌هاست. طبق پیمان سپر گنجشک‌ها، قرار است مه به‌عنوان «گنجشک» نسل جدید، با شاهزاده خاویر توران ازدواج کند و پیوند صلح میان دو پادشاهی را حفظ کند. با شدت‌گرفتن حملات مارماهی‌های غول‌پیکر به کشتی‌های تجاری، پادشاه کراس جنگجویان توران را برای شکار آن‌ها استخدام می‌کند. شاهزاده خاویر هفت هیولای ماده را می‌کشد و به‌واسطه‌ی پیمانی کهن به نام زنجیره‌ی هفتگان، حق مطالبه‌ی «جایزه‌ی عروس» پیدا می‌کند. در تالار سلطنتی، درحالی‌که همه منتظرند مه معرفی شود، نگهبان اعلام می‌کند که عروس انتخابی شاهزاده، اودسا است؛ دختری که هیچ‌کس او را برای ملکه‌شدن آماده نکرده است.

چرا باید کتاب سپر گنجشک ها (کتاب اول) را بخوانیم؟

سپر گنجشک‌ها (کتاب اول) ترکیبی از سیاست درباری، جادو، هیولاهای دریایی و رابطه‌ای عاشقانه است که از دل یک ازدواج اجباری شکل می‌گیرد. کتاب، جهان‌سازی مفصل را با تمرکز بر احساسات و کشمکش‌های درونی اودسا پیوند داده است و نشان می‌دهد چگونه یک شاهدخت کم‌اهمیت، ناگهان به مهره‌ی اصلی بازی قدرت تبدیل می‌شود.

خواندن سپر گنجشک‌ها (کتاب اول) به دوست‌داران فانتزی_عاشقانه، علاقه‌مندان به جهان‌های پر از هیولا، خدایان و پیمان‌های جادویی و کسانی پیشنهاد می‌شود که از داستان‌های پرکشمکش درباری و ازدواج‌های سیاسی همراه با تنش عاطفی لذت می‌برند.

بخشی از کتاب سپر گنجشک ها (کتاب اول)

«کتاب سپر گنجشک‌ها (کتاب اول) فراتر از شروط ازدواج‌های از پیش تعیین‌شده، در اصل پیمانی تجاری بود. پیمانی که هر پنج پادشاهی را زنده نگه می‌داشت. یک‌جورهایی عادلانه بود. این پیمان منابع لازم برای شکوفایی را برای همهٔ ما فراهم می‌کرد؛ و وقتی‌که زمان کوچ کراکس فرامی‌رسید، برای زنده ماندن لازم بود. ما منابعی را که می‌توانستیم برداشت کنیم، محصولات کشاورزی و دام، با منابعی که نمی‌توانستیم مبادله می‌کردیم. آهنی که کوئنتیس برای ساختن اسلحه نیاز داشت از اوزارث می‌آمد. چوب موردنیاز برای ساختمان‌سازی از توران. لاین به ما ادویه و طلا می‌داد و جنسیس نفتی را که در فانوس‌ها و اجاق‌هایمان می‌سوزاندیم استخراج می‌کرد. از همان روزی که سپر گنجشک‌ها شکل گرفت، جنگ‌هایی که روزی در سرتاسر قاره امری رایج بود، ناگهان پایان یافت؛ اما نیاکانمان ترسیده بودند که مبادلهٔ کالا به‌تنهایی برای حفظ این صلح شکننده کافی نباشد... بنابراین، تصمیم گرفتند ملت‌ها را با خون نیز به هم پیوند بزنند. در هر نسل، پیش از هر کوچ، دختری به عقد یکی دیگر از خاندان‌های سلطنتی درمی‌آمد تا فرزندانشان پیوندی با هردو کشور داشته باشند. آخرین ازدواج از پیش تعیین‌شده، میان لاین و اوزارث بود. این عروسی‌ها مراسم‌هایی مجلل بودند. تمام پادشاهی‌ها برای جشن دعوت می‌شدند، چراکه این وصلت‌ها قرار بود یادآور خیر و صلاح همگانی برای همهٔ ما باشد. اینکه صلح باید به هر قیمتی حفظ شود. ما نمی‌توانستیم هم با خودمان و هم با کراکس بجنگیم، چراکه برای آن هیولاها فرقی نمی‌کرد به کدام سرزمین حمله می‌کنند و هیچ رحمی هم نداشتند. کراکس ماه‌ها آسمان را سیاه می‌کرد؛ هزاران هزار بالِ درحال پرواز، جلوی خورشید را می‌گرفت. دام‌ها کشته می‌شدند. محصولات و برداشت‌ها نابود می‌شدند. ساختمان‌ها با خاک یکسان و پایتخت‌ها ویران می‌شدند. از زمان پیمان سپر گنجشک‌ها، پنج پادشاهی دوام آورده و از نُه کوچ جان سالم به‌در برده بودند. نُه عروسی را جشن گرفته بودند. عروسی مه قرار بود دهمین باشد. اگر به خاطر آن زنجیرهٔ هفتگان لعنتی نبود.»