کتاب سایه های میان ما تریشیا لونسلر + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب سایه های میان ما

کتاب سایه های میان ما

امتیازبدون نظر

معرفی کتاب سایه های میان ما

کتاب سایه‌های میان ما نوشته‌ی تریشیا لونسلر با ترجمه‌ی مریم کرمی و مرتضی هانی، اثری در ژانر داستانی نوجوانان است که انتشارات شاپرک سرخ آن را منتشر کرده است. این رمان با فضایی فانتزی و پررمزوراز، داستان دختری جاه‌طلب به نام الساندرا استاتوس را روایت می‌کند که هدفی فراتر از ازدواج و زندگی اشرافی در سر دارد. او با نقشه‌ای جسورانه وارد دربار پادشاه سایه‌ها می‌شود تا نه‌تنها دل او را به دست آورد، بلکه تاج و تخت را نیز تصاحب کند. روایت کتاب با لحن اول‌شخص و نگاهی تیزبین به روابط قدرت، عشق، رقابت و هویت زنانه، مخاطب را به دنیایی پر از دسیسه، رقابت و انتخاب‌های دشوار می‌برد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب سایه های میان ما

سایه‌های میان ما اثری از تریشیا لونسلر است که با محوریت شخصیت الساندرا، دختری باهوش و بی‌پروا، در بستری فانتزی و اشرافی روایت می‌شود. داستان در سرزمینی خیالی رخ می‌دهد که قدرت، سیاست و رقابت‌های خانوادگی نقش پررنگی دارند. الساندرا برخلاف دختران هم‌عصرش، نه به دنبال عشق رمانتیک، بلکه در پی قدرت و استقلال است. او با گذشته‌ای پر از راز و تجربه‌ای تلخ از خیانت، تصمیم می‌گیرد با ورود به دربار شاه سایه‌ها، نقشه‌ای برای رسیدن به سلطنت اجرا کند. ساختار کتاب بر پایه‌ی روایت اول‌شخص و تمرکز بر ذهنیات و انگیزه‌های الساندرا شکل گرفته است. فضای داستان پر از شخصیت‌های چندلایه، روابط پیچیده و مناسبات اجتماعی است که هرکدام به نوعی در مسیر قهرمان داستان تأثیرگذارند. سایه‌های میان ما با ترکیب عناصر عاشقانه، معمایی و فانتزی، تصویری از دنیایی ارائه می‌دهد که در آن زنان برای جایگاه و قدرت خود باید بیش از همیشه بجنگند.

خلاصه داستان سایه های میان ما

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان با اعترافی شوکه‌کننده از الساندرا آغاز می‌شود؛ او اولین پسری را که قلبش را شکسته، به قتل رسانده و جسدش را پنهان کرده است. این گذشته‌ی تاریک، انگیزه‌ی اصلی او برای ورود به بازی قدرت در دربار شاه سایه‌هاست. الساندرا دختری است از خانواده‌ای اشرافی اما رو به افول، که با هوش و جذابیتش مردان زیادی را به خود جذب می‌کند و از این روابط برای پیشبرد اهدافش بهره می‌برد. پدرش که نگران آینده‌ی خانواده و املاک در حال نابودی است، او را تشویق به ازدواج با مردی مناسب می‌کند، اما الساندرا هدفی بزرگ‌تر دارد: ازدواج با شاه سایه‌ها و سپس قتل او برای تصاحب تاج و تخت. با ورود به قصر، الساندرا با دنیایی از رقابت، شایعه و سیاست روبه‌رو می‌شود. او با لباس‌هایی متفاوت و رفتارهایی جسورانه، توجه شاه و اطرافیان را جلب می‌کند. شاه سایه‌ها مردی مرموز با قدرت‌هایی ناشناخته است که سایه‌ها همیشه دور او می‌چرخند و شایعاتی درباره‌ی توانایی‌هایش در میان مردم رواج دارد. الساندرا با زیرکی وارد حلقه‌ی نزدیکان شاه می‌شود و در عین حال، با بانوان دربار و اعضای شورای سلطنتی روابطی پیچیده برقرار می‌کند. او برای اجرای نقشه‌اش، حتی به مطالعه‌ی کتاب‌های سم‌شناسی و جمع‌آوری اطلاعات درباره‌ی نقاط ضعف اطرافیانش می‌پردازد. در این مسیر، الساندرا با شخصیت‌هایی چون هستیا و رودا دوست می‌شود و با لثاندروس، مردی از خاندان واسکو، آشنا می‌گردد. هرکدام از این روابط، بخشی از بازی قدرت و سیاست دربار را به نمایش می‌گذارد. در عین حال، کشمکش‌های درونی الساندرا میان میل به قدرت، تجربه‌ی عشق و ترس از تکرار گذشته، داستان را پیش می‌برد. او باید تصمیم بگیرد که تا کجا حاضر است برای رسیدن به هدفش پیش برود و آیا واقعاً می‌تواند از سایه‌های گذشته‌اش عبور کند یا نه.

چرا باید کتاب سایه های میان ما را بخوانیم؟

سایه‌های میان ما با روایتی پرکشش و شخصیت‌پردازی متفاوت، تصویری از زنی جوان و جاه‌طلب ارائه می‌دهد که برخلاف کلیشه‌های رایج، به دنبال قدرت و استقلال است. این کتاب با ترکیب فضای فانتزی، روابط پیچیده و چالش‌های اخلاقی، مخاطب را با پرسش‌هایی درباره‌ی هویت، انتخاب و پیامدهای قدرت روبه‌رو می‌کند. روایت اول‌شخص و لحن صریح الساندرا، امکان همذات‌پنداری با شخصیت اصلی را فراهم می‌کند و خواننده را به دل ماجراهای دربار و دسیسه‌های پنهان می‌برد. همچنین، پرداختن به موضوعاتی چون نقش زنان در ساختارهای قدرت، اهمیت استقلال فردی و مرز باریک میان عشق و انتقام، از ویژگی‌های شاخص این اثر است.

خواندن این کتاب به علاقه‌مندان رمان‌های فانتزی، داستان‌های عاشقانه با محوریت قدرت و سیاست، و کسانی که به شخصیت‌های زن قوی و چندلایه علاقه دارند پیشنهاد می‌شود. همچنین برای نوجوانان و جوانانی که به دنبال داستان‌هایی با فضای رقابتی، رازآلود و پر از پیچش‌های غیرمنتظره هستند، گزینه‌ی مناسبی است.