دانلود و خرید کتاب هنر آهسته و پیوسته رفتن دیمون زاهاریادس ترجمه فرناز ولی زاده
تصویر جلد کتاب هنر آهسته و پیوسته رفتن

کتاب هنر آهسته و پیوسته رفتن

معرفی کتاب هنر آهسته و پیوسته رفتن

کتاب هنر آهسته و پیوسته رفتن نوشتهٔ دیمون زاهاریادس و ترجمهٔ فرناز ولی زاده است. انتشارات اندیشه آگاه این کتاب را منتشر کرده است. نویسنده در این اثر بیان کرده است که چگونه زندگی‌تان را ساده و ذهن‌تان را آرام کرده و بر آنچه واقعاً برایتان مهم است تمرکز کنید.

درباره کتاب هنر آهسته و پیوسته رفتن

کتاب هنر آهسته و پیوسته رفتن (‌‫The Art of Going slow) در سه بخش نگاشته شده است. دیمون زاهاریادس در بخش اول، بر پذیرش یک سبک زندگی کُندتر و آهسته‌تر تمرکز کرده و بیان کرده است که چگونه یک زندگی آگاهانه و سنجیده هر جنبه از زندگی‌تان را بهبود می‌بخشد. در بخش دوم کتاب روندی که نویسنده برای کاهش سرعت زندگی‌ خود استفاده کرده را مرحله‌به‌مرحله شرح داده استد. ده مرحلهٔ اصلی وجود دارد و هرکدام به‌تفصیل مورد بحث قرار گرفته‌اند. شما یاد خواهید گرفت که چگونه (و چرا) هر مرحله را در زندگی‌تان به کار ببندید. بخش دوم کتاب در واقع یک کارگاه کوچک است؛ بنابراین، هر مرحله با یک تمرین سریع برای تقویت مهارت عملی‌تان همراه است. نویسنده در بخش سوم کتاب بررسی کرده است که چگونه آهسته پیش رفتن به شما کمک می‌کند تا به هر چیزی که می‌خواهید برسید و در عین حال یک سبک زندگی غنی و باارزش را شکل دهید.

نویسنده توصیه کرده است که این کتاب را به این روش بخوانید: ابتدا دفترچه کوچکی بردارید و سپس شروع به خواندن هر فصل کنید. سپس چیزهایی که در حین خواندن کتاب به ذهنتان می‌رسد را یادداشت کنید. قبل از اینکه به فصل بعدی بروید، یادداشت‌هایتان را پس از اتمام هر فصل مرور کنید و از خودتان بپرسید که چگونه مطالبی که خوانده‌اید را در زندگی روزمره‌تان به کار ببندید. در بخش دوم کتاب، پس از خواندن هر فصل، طرح کوچکی بریزید تا مطالب خوانده شده را در زندگی واقعی‌تان پیاده‌سازی کنید. همچنین پنج کار ساده که می‌توانید بدون زحمت در برنامه روزانه‌تان بگنجانید را بنویسید. من در هر فصل ایده‌های زیادی به شما ارائه می‌دهم تا خلاقیتتان را تحریک کند. تمرینات بخش دوم را انجام دهید. آن‌ها سریع و آسان هستند و به شما کمک می‌کنند تا شیوه‌های ذکر شده در هر فصل را عملی کنید. پس از خواندن کتاب، طرح‌های کوچکی که در حین خواندن بخش دوم ایجاد کرده‌اید را به‌صورت عملی تمرین کنید. دگرگونی زندگی از طریق انجام عملی همین طرح‌ها و برنامه‌ها رخ می‌دهد.

خواندن کتاب هنر آهسته و پیوسته رفتن را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مطالعهٔ آثار موفقیت و خودیاری پیشنهاد می‌کنیم.

درباره دیمون زاهاریادس

دیمون زاهاریادس سال‌ها در محیط‌های کاری مختلف به کارمندی مشغول بود. او با وجود میل خود باید در جلسات غیرضروری، محیط‌های کاری شلوغ و پر از حواس‌پرتی حضور پیدا می‌کرد و مجبور به رعایت فرهنگ سازمانی آن‌ها می‌شد؛ تا اینکه این کارها را رها کرد و شروع به راه‌اندازی شغل مستقل خود کرد. او در اوقات فراغت و با ارائهٔ کمپین‌های بازاریابی محتوا که توسط کسب‌وکارهای رو‌به‌رشد امروزی برای جذب مشتریان استفاده می‌شود، مهارت‌های خود را در زمینهٔ تولید محتوا به نمایش می‌گذارد. کتاب‌های «هنر غرقه‌‌گی»، «قدرت رهاکردن»، «چطور بهتر تصمیم بگیریم؟» و «انقلاب عادت‌‌های کوچک» از آثار مکتوب او است.

بخشی از کتاب هنر آهسته و پیوسته رفتن

«گاهی برای تصمیم‌گیری (حتی تصمیمات کوچک) عذاب می‌کشیم، مضطرب می‌شویم، اعتمادبه‌نفسمان را از دست می‌دهیم و نگران عواقب احتمالی انتخاب‌های نامناسب هستیم. گاهی هم در تصمیم‌گیری‌هایمان عجله می‌کنیم و می‌خواهیم هرچه زودتر به نتیجه برسیم. بیش از حد احساس اعتمادبه‌نفس می‌کنیم و از قبل این‌طور فرض می‌کنیم که به نتیجه مثبت خواهیم رسید.

هر دو موقعیت ممکن است زمانی رخ دهد که روزهایتان آشفته باشد، حواس‌پرت باشید، همه‌چیز فوری به نظر برسد و احساس کنید که فرصتی برای مکث‌کردن و ارزیابی اطلاعات وجود ندارد.

وقتی سبک زندگی بدون عجله را در پیش می‌گیرید، به خودتان این فرصت را می‌دهید که در فرایند تصمیم‌گیری با سرعت معقولی حرکت کنید. دیگر کمتر احتمال دارد که راجع‌به تصمیمات عذاب بکشید زیرا کمتر در موردشان احساس نگرانی می‌کنید. همچنین کمتر در مورد نتایج بالقوه نگران هستید زیرا معتقدید که وقتی هنوز رخ نداده‌اند برای چه نگرانش باشم.

همچنین با در پیش گرفتن این سبک زندگی، کمتر احتمال دارد که در فرایند تصمیم‌گیری عجله کنید. وقتی سرعتتان را کم می‌کنید، بهتر می‌توانید گزینه‌های موجودتان را درک کرده و ارزیابی کنید. می‌توانید اطلاعات و بینش‌های مربوط به آن‌ها را به‌دقت بررسی کنید و استدلال، تفکر انتقادی و هدفمند عمل کردن را در انتخاب‌هایتان به کار ببندید.

بنابراین بیایید در مورد اینکه چگونه می‌توانید سرعت تصمیم‌گیری‌تان را کمتر کنید، صحبت کنیم.»

قرآن کریم از منظر اهل بیت (ع)؛ جلد دوم
مرتضی ترابی
بررسی مفهوم سازی‌ جنگ در روایت زنان و مردان از دوران جنگ تحمیلی با رویکرد معنا‌شناختی
تورج دشمن زیاری
هزار و صد و ده غزل
بهار حسین پور
تا نغمه ای در دل دارید باید زنده بمانید
سرنا دایر
ماجراهای موش موشی (این داستان تنهاخوری)
لیلی تقاضائی
اختیارات مظفری (۶۸۰ ق.)