کتاب راهنمای استخدام و مدیریت کارگران و کارمندان در موسسات کوچک
معرفی کتاب راهنمای استخدام و مدیریت کارگران و کارمندان در موسسات کوچک
کتاب راهنمای استخدام و مدیریت کارگران و کارمندان در موسسات کوچک نوشتهٔ باری سیلوراستاین و ترجمهٔ فرین لسانی و محمدصادق شریعتی است. سبزان این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب راهنمای استخدام و مدیریت کارگران و کارمندان در موسسات کوچک
کتاب راهنمای استخدام و مدیریت کارگران و کارمندان در موسسات کوچک میخواهد ما به شناخت بهتری از تواناییهای خود و افراد تحتمسئولیت و همچنین نحوهٔ مدیریت پروژهها دست یابیم. نویسنده در بخشهایی از هر فصل به نمونههایی واقعی اشاره کرده و از این طریق مشکلات و چالشهای پیش روی مؤسسات را به ما نشان داده است. در این نمونهها و مثالها با نحوهٔ مقابلهٔ شرکتها با مشکلات مدیریتی آشنا میشویم. در قسمتهایی از این کتاب گفتههایی از رهبران تجاری جهان قرار داده شده است تا ما از تجربیات گرانبهای آنها الهام گرفته و با چالشهای پیش روی خود آگاهانه و با دید بازتری روبهرو شویم. این اثر کمک میکند تا به شناخت مسبوطی از مسائل عام مدیریتی دست یابیم و آماده شویم تا با مسائل روزمرهٔ مدیریتیمان با قدرت و مؤثر و خردمندانهتر برخورد کنیم و در نهایت در محیط کاری و حتی زندگی شخصی و خصوصی افرادی که با ما کار میکنند، تغییرات شگرفی ایجاد کنیم.
خواندن کتاب راهنمای استخدام و مدیریت کارگران و کارمندان در موسسات کوچک را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران مطالعه در باب مدیریت پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب راهنمای استخدام و مدیریت کارگران و کارمندان در موسسات کوچک
«مهارت ششم:پیش بهسوی مدیریت کارکنان و پروژهها
اکنون آمادهاید آنچه را از این کتاب آموختهاید به عمل درآورید. در این بخش مطالب کل کتاب را مرور میکنیم:
-مهارت اول: مدیریت کارکنان
- سه واژه، همکاری، همیاری و اتفاقنظر میتواند کمک کند تا مدیر بهتری شوید.
- کارسپاری به معنی رها کردن مسئولیت نیست. وقتی کاری را به دیگران میسپارید، کنترل پیشرفت کار یکی از وظایف مهم شما میباشد.
- قدردانی باید در جمع و انتقاد در خلوت صورت بگیرد.
- برنامه عمل به صورت گام به گام برای رسیدن مقصود حیاتی است.
-مهارت دوم: مهارت ضروری در مدیریت کارکنان
- یک کسب و کار قوی با کارکنان مناسب آغاز میشود.
- آموزش: یعنی جهت دادن به کارمندان جدید، آموزش ضمن کار و آموزش رسمی، کلید موفقیت و انگیزش کارمندان است.
- اغلب باید به طور مستمر به دنبال بازخورد روشهای مدیریتی خودمان باشیم و منتظر مرور عملکرد سالیانه نباشیم.
- انضباط دادن به یک کارمند فرایندی است که از توبیخهای شفاهی و کتبی شروع شده و سپس محرومیت مشروط و در صورت لزوم در مرحله آخر خاتمه همکاری را شامل میشود.
-مهارت سوم: مدیریت تیمها
- درصورت مدیریت درست، تیمها میتوانند معجزه کنند.
- گامهای روشن، موفقیت تیم را تضمین میکند: نقش ومقاصد تیم را تعریف، اعضا را انتخاب و همیاری را پرورش داده و بر مسئولیت پافشاری کنید.
- مهارتهای اعضای تیم را به کارشان تطبیق، نقشهایشان را مشخص کرده و مسیر را روشن کنید.
- اقدامات انگیزشی، رویدادها و پاداشهای مادی، همه میتوانند در ایجاد شور کمک کنند.
- مدیر، جهت درست را فراهم و درگیریها را حل و تیم را توانمند میکند که به تنهایی کار کند.
-مهارت چهارم: مدیریت کردن پروژهها
- مدیریت پروژه شامل هفت مرحله است: تعریف چهارچوب، اختصاص منابع، سازماندهی گروه، ساختن جدول، انجام کنترل واقعبینانه، کنترل پیشرفت و تحلیل نتیجه.
- تمرکز روی چهارچوب به شما کمک میکند منابع، پول و زمان مورد نیاز را محاسبه کنید.
- تعریف مقاصد و اهداف دقیق، از آغاز یک پروژه مهمتر هستند.
- رابطهای میان کیفیت، زمان و پول وجود دارد. مقاصد پروژه باید اشاره به کیفیتی کند که مطلوب است و منابع مناسبی اختصاص دهد.
- پیشبینی، تشخیص و مدیریت خطر، ضروری است.
- مدیریت پروژههای چندگانه، برنامهریزی استراتژیک میخواهد.»