کتاب وکالت در حقوق داخلی و بین المللی
معرفی کتاب وکالت در حقوق داخلی و بین المللی
کتاب الکترونیکی وکالت در حقوق داخلی و بین المللی نوشتۀ زهره کاشفی است و انتشارات نسل فرهیخته آن را منتشر کرده است. کتاب وکالت در حقوق داخلی و بین المللی، به این موضوع پرداخته و آن را مورد بررسی قرار داده است.
درباره کتاب وکالت در حقوق داخلی و بین المللی
حقوق بینالملل مجموعه قواعدی است که در رابطه بین دولتها و بین ملتها مورد پذیرش قرار میگیرند و به دو دسته عمومی و خصوصی تقسیم میشود و در صورت بروز اختلاف در این قواعد وکلای بینالمللی صلاحیت وکالت در مراجع قضایی بینالملل را دارند.
علاوه بر دولتها، اشخاص حقیقی و اشخاص حقوقی مخصوصاً اشخاص حقوقیای که مراودات و روابط بینالمللی تجاری یا غیرتجاری با دیگر دولتها دارند، نیاز دارند تا با آگاهی از قوانین، وکیل متخصص در زمینه مسئله خود را بیابند، این انتخاب صحیح، تأثیر مثبت زیادی در کاهش هزینه و حل اختلاف با کمترین آسیب برای آنها دارد، بنیاد حقوقی میراث با این نوشتار به شما آگاهی و دانش انتخاب شایسته وکلای بینالمللی را میبخشد.
در حقوق بینالملل، حق دسترسی به وکیل برای شخص دستگیر یا بازداشت شده اگرچه به طور خاص در اسناد بینالمللی عام حقوق بشر نیامده است؛ اما از لوازم حقوق بنیادین افراد است، ضمن اینکه مورد تأکید برخی ارگانهای نظارتی آن اسناد و نیز مورد تصریح پارهای اسناد بینالمللی غیر الزام آور در این زمینه واقع شده است.
به طور کلی دو حق را برای مضنون در نظر گرفتهاند یکی حق معاضدت حقوقی به وسیلۀ وکیل منتخب خود و دیگری حق ترجمۀ ضروری و به زبان مورد نطق و فهم مظنون. این حقوق در مقررات آیین دادرسی و ادلۀ اثبات این دادگاهها نیز مورد تأکید واقع شده؛ ضمن اینکه یک حق دیگر یعنی حق سکوت نیز به آن افزوده شده است. کتاب وکالت در حقوق داخلی و بین المللی این مسئله را برای مخاطب عام یا متخصص خود به خوبی توضیح داده است.
خواندن کتاب وکالت در حقوق داخلی و بین المللی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای علاقهمندان به مسائل حقوقی و دانشجویان این رشته مناسب است.
بخشی از کتاب وکالت در حقوق داخلی و بین المللی
«تمام وکلایی که در کشور خود دارای پروانه وکالت هستند صلاحیت وکالت در مراجع بین المللی در امور بین المللی را دارند.
ولیکن آن دسته از وکلا این عنوان را اتخاذ می کنند که متخصص حوزه روابط بین الملل هستند و در شاخه های متفاوت حقوق بین الملل خصوصی یا عمومی دارای مدرک تحصیلی در مقاطع دکتری یا کارشناسی ارشد هستند و یا دوره های آموزشی تخصصی در این عرصه ها را سپری نمودهاند و صلاحیت ورود خود به این عرصه را با علم و دانش تضمین نموده اند.
پس به طور کلی، این وکلا، وکلایی هستند که در کشور خود دارای پروانه وکالت رسمی دادگستری هستند و با تحصیل در رشته های حقوق بین الملل صلاحیت حضور در دادگاههای بین المللی و دفاع در دعاوی بین المللی و سایر موضوعات مربوطه را کسب نموده اند...»
حجم
۱٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۸۹ صفحه
حجم
۱٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۸۹ صفحه