دانلود و خرید کتاب هوش یار ایتن مولیک ترجمه محمد حیدری

نویسنده:ایتن مولیک
انتشارات:نشر نوین
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب هوش یار

کتاب الکترونیکی «هوش یار» نوشتهٔ ایتن مولیک با ترجمهٔ محمد حیدری در نشر نوین چاپ شده است.

درباره کتاب هوش یار

کتاب هوش یار نشان می‌دهد که فکر کردن و کار کردن با ماشین‌های هوشمند به چه معناست و چرا ضروری است که بر این مهارت تسلط داشته باشیم. ایتان مولیک در کتاب هوش یار ما را به چالش می‌کشد تا از قدرت عظیم هوش مصنوعی بدون از دست دادن هویت خود استفاده کنیم، بدون اینکه گمراه شویم از آن درس بگیریم و از مواهب آن برای ایجاد آینده انسانی بهتر استفاده کنیم. در کتاب هوش یار با مزایای هوش مصنوعی در زمینه‌های مختلف مثل آموزش، کار و حوزه‌های دیگر آشنا می‌شوید. همچنین متوجه می‌شوید که چطور می‌توانیم با کمک فناوری و هوش مصنوعی، از هوش مشترک استفاده کنیم تا مشکلات پیچیده را حل کرده و سازمان‌ها و جوامع قدرتمند و نوآور ایجاد کنیم.

کتاب هوش یار را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب به دوستداران آشنایی با ابزارها و ماشین‌های هوشمند پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب هوش یار

«هیچ‌کس، ازجمله خود من، واقعاً نمی‌داند کار به کجا خواهد کشید. باوجوداین، علی‌رغم خالی بودنِ چنته‌ام از پاسخ‌های قطعی، تصور می‌کنم که می‌توانم راهنمای به‌دردبخوری در این زمینه باشم. با اینکه متخصص علم کامپیوتر نیستم، خود را، به‌ویژه به‌واسطهٔ خبرنامه‌ام به نام "یک چیز مفید"، صدایی تأثیرگذار دربارهٔ پیامدهای هوش مصنوعی می‌دانم. در حقیقت، تصور می‌کنم درک خوبی دربارهٔ هوش مصنوعی دارم، زیرا در مقام استادِ دانشگاه وارتون، مدت‌هاست که دربارهٔ چگونگیِ استفاده از فناوری‌ها تحقیق می‌کنم و می‌نویسم. به همین سبب، من و همکارانم برخی از اولین پژوهش‌ها دربارهٔ هوش مصنوعی در حوزه‌های آموزش و کسب‌وکار را منتشر کرده و کاربردهای عملیِ هوش مصنوعی را به شیوه‌هایی آزموده‌ایم که شرکت‌های بزرگِ هوش مصنوعی به‌عنوان نمونه از آن‌ها نام برده‌اند. من برای درک دنیایی که در حال ساختنش هستیم، مرتب با سازمان‌ها و شرکت‌ها و مؤسسات دولتی و همچنین با بسیاری از متخصصان هوش مصنوعی گفت‌وگو می‌کنم. تلاش هم می‌کنم پابه‌پای سیل پژوهش‌ها در این حوزه پیش بروم؛ بیشتر این پژوهش‌ها در قالب مقالات علمیِ مقدماتی هنوز فرایند طولانی داوری را طی نکرده‌اند، اما باوجوداین، داده‌های ارزشمندی درباره این پدیدهٔ نو به دست می‌دهند (در این کتاب از بسیاری از این پژوهش‌های اولیه برای کمک به ترسیم تصویر جایی که به‌سوی آن در حرکتیم، نقل‌قول خواهم کرد، اما مهم است که بدانیم این حوزه دارد به‌سرعت تکامل می‌یابد). با در نظر گرفتن این گفت‌وگوها و مقالات، در مجموع می‌توانم به شما اطمینان دهم که هیچ‌کس تصویری کامل از معنای هوش مصنوعی ندارد و حتی کسانی که این سیستم‌ها را می‌سازند و از آن‌ها استفاده می‌کنند نیز از پیامدهای کاملِ آن‌ها آگاه نیستند.»