دانلود و خرید کتاب قواعد کاربردی حقوق مخاصمات مسلحانه آنتونی پ. و. راجرز ترجمه کمیته ملی حقوق بشردوستانه
تصویر جلد کتاب قواعد کاربردی حقوق مخاصمات مسلحانه

کتاب قواعد کاربردی حقوق مخاصمات مسلحانه

معرفی کتاب قواعد کاربردی حقوق مخاصمات مسلحانه

کتاب الکترونیکی قواعد کاربردی حقوق مخاصمات مسلحانه نوشتۀ آنتونی پ. و. راجرز و پل مالرب و ترجمۀ کمیته ملی حقوق بشردوستانه است و انتشارات امیرکبیر آن را منتشر کرده است. کتاب قواعد کاربردی حقوق مخاصمات مسلحانه، با هدف آموزش اصول و قواعد حقوق بشردوستانه به نیروهای مسلح و سایر علاقمندان به حقوق بشردوستانۀ بین‌المللی منتشر شده است.

درباره کتاب قواعد کاربردی حقوق مخاصمات مسلحانه

کتاب قواعد کاربردی حقوق مخاصمات مسلحانه توسط پنج تن از حقوق‌دانان برجستهٔ نظامی تألیف و استفاده از آن به‌عنوان منبع آموزشی و علمی توسط کمیتهٔ بین‌المللی صلیب سرخ به کشورها توصیه شده است. نویسندگان کتاب در تدوین فصول آن تلاش کرده‌اند تا در عین گردآوری کلیهٔ مطالب علمی راجع به حقوق بشردوستانه و ارائهٔ مباحث علمی و فنی، به طور جامع و مبسوط، شیوهٔ نگارش و بیان مطلب به زبان ساده و برای دانشجویان افسری و کلیهٔ افرادی که رشتهٔ تخصصی آن‌ها غیر از حقوق بوده و به‌نوعی با مسائل حقوق بشر‌دوستانه سروکار دارند، نیز قابل‌استفاده بوده باشد.

خواندن کتاب قواعد کاربردی حقوق مخاصمات مسلحانه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای علاقه‌مندان به مباحث حقوقی و بشردوستانه مناسب است.

بخشی از کتاب قواعد کاربردی حقوق مخاصمات مسلحانه                                                                                           

«افرادی از قبیل سربازانی که در حال تسلیم شدن هستند، خدمۀ هواپیمایی که از هواپیمای مورد اصابت قرار گرفته فرود می‌آیند، مجروحان، بیماران و کسانی که کشتی آنها غرق شده است، اسرای جنگی و سایر افرادی که بازداشت شده یا به اسارت درآمده‌اند، شهروندان غیرمسلح و کارکنان درمانی و مذهبی، باید به عنوان اشخاصی که خارج از حالت رزمی قرار دارند محسوب شده، مورد رفتار انسانی قرار گرفته و در مقابل تعرض مورد حمایت قرار گیرند...»

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۳٫۲ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۴۱۱ صفحه

حجم

۳٫۲ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۴۱۱ صفحه

قیمت:
۱۳۷,۰۰۰
تومان