کتاب فرار از مدرسه
معرفی کتاب فرار از مدرسه
کتاب فرار از مدرسه نوشتهٔ عبدالحسین زرین کوب است. انتشارات امیرکبیر این کتاب را منتشر کرده است. این اثر در باب زندگی و اندیشهٔ «ابوحامد غزالی» است.
درباره کتاب فرار از مدرسه
کتاب فرار از مدرسه داستان زندگی و اندیشههای «ابوحامد محمد غزالی» (فیلسوف، متکلم و فقیه ایرانی و از بزرگترین مردان تصوف سدهٔ پنجم هجری) است. عبدالحسین زرین کوب این کتاب را بهشیوهٔ زندگینامهنویسی در سال ۱۳۵۳ به رشتهٔ تحریر درآورد. غزالی زندگی نسبتاً کوتاه اما آکنده از فعالیت و تحرک داشت. تحولات شگرف زندگی او تنوع وسیعی در آثارش ایجاد کرده و بهویژه تأثیر قابل ملاحظهای بر افکار و آثار علمای بعدی اسلام داشت. «بهاءالدین خرمشاهی» در نقد این کتاب، «فرار از مدرسه» را ارزشمندترین اثر «عبدالحسین زرینکوب» دانسته است.
خواندن کتاب فرار از مدرسه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران مطالعه در باب زندگی و اندیشهٔ ابوحامد غزالی پیشنهاد میکنیم.
درباره عبدالحسین زرین کوب
عبدالحسین زرین کوب در اسفند ۱۳۰۱ در بروجرد در ایران به دنیا آمد. او ادیب، تاریخنگار، منتقد ادبی، نویسنده، و مترجم برجستهٔ ایران معاصر است. زرینکوب در رشتهٔ ادبیات فارسی در دانشگاه تهران تحصیل کرد. آثار او بهعنوان مرجع عمده در مطالعات تصوف و مولویشناسی شناخته میشود. او از تاریخنگاران برجستهٔ ایران است و آثار معروفی در تاریخ ایران و تاریخ اسلام دارد. این آثار بهدلیل بیان ادبی و حماسی تاریخ از آثار پرفروش در میان ایرانیان هستند. زرینکوب بیش از ۴ دهه در دانشگاه تهران، ادبیات فارسی، تاریخ اسلام و تاریخ ایران تدریس کرد و پس از انقلاب ۱۳۵۷، با مرکز دایرةالمعارف بزرگ اسلامی همکاری کرد؛ از جمله اینکه ۶۵۰۰ کتاب و مجله را به دایرةالمعارف بزرگ اسلامی اهدا کرد. افزون بر دانشگاههای ایران، زرینکوب در دانشگاههای کالیفرنیا، آکسفورد و سوربن بهعنوان استاد مهمان تدریس کرد.
«دو قرن سکوت» و «تاریخ ایران بعد از اسلام» از آثار مهم عبدالحسین زرینکوب است که بسیار موردتوجه علاقهمندان به تاریخ ایران قرار گرفته است. «پیر گنجه در جستوجوی ناکجاآباد» دربارهٔ زندگی و آثار نظامی و «دیدار با کعبهٔ جان» دربارهٔ زندگی و آثار خاقانی نیز از کتابهای تاریخی ادبی دیگر او هستند. «بامداد اسلام»، «تصوف ایرانی در منظر تاریخی آن»، «از کوچهٔ رندان»، «آشنایی با تاریخ ایران»، «صدای بال سیمرغ»، «شعلهٔ طور: دربارهٔ زندگی و اندیشهٔ حلاج»، «فرار از مدرسه» و «روزگاران: تاریخ ایران از آغاز تا سقوط پهلوی» از دیگر آثار عبدالحسین زرین کوب هستند. او پیش از مرگش در سال ۱۳۷۸ آثار متنوع و مهمی منتشر کرد.
حجم
۱٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۳۲۰ صفحه
حجم
۱٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۳۲۰ صفحه