٪۵۰
کتاب سیزده در هفت (جلد دوم)
محمود نجیمیانتشارات:
انتشارات سوره مهر٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب سیزده در هفت (جلد دوم)
محمود نجیمی در جلد دوم سیزده در هفت از «عملیات رمضان در شرق بصره – پاسارگاد زید و عملیات محرم در عینخوش – شرهانی» میگوید.
«هشت روزی میشد که از جبهه برگشته بودم. تمام ساعات شبانهروز فکر و ذهنم دور و بر جبهه و این دو عملیات (فتحالمبین و بیتالمقدس)
پرسه میزد؛ از سختی و بیخوابی و سرما و گرما گرفته تا جنگ و آتش و خون، شهید و شهادت، شجاعت و ایثار، نماز و عبادت، ترس و اضطراب، محاصره و عقبنشینی، پیروزیهای خدادادیاش (که دل حضرت امام خمینی و تمام مردم انقلابی ایران را شاد و ابرقدرتهای دنیا را، که علیه انقلاب اسلامی دسیسه کرده بودند، ناامید کرده بود)، و اما سردرگمی در شهر اهواز و نبود بلیت اتوبوس و قطار و توهین و ماجراهای قطار و ماجراهای دیگر.
با همه سختیها و زیبایهایش، دلم برای همه چیز تنگ شده بود؛ بهخصوص بچههای دوستداشتنی و بیشیله و پیلهٔ بسیجی؛ آن پاسداران بیریا و همان سنگرهای باصفا، که اغلب صدای صوت قرآن و دعا از دل آن به گوش میرسید و باعث آرامش روح و روان ما بچههای جبهه و جنگ میشد.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب سیزده در هفت (جلد دوم) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | سیزده در هفت (جلد دوم) |
| موضوع: | دفاع مقدس |