کتاب تاریخ در ترازو
معرفی کتاب تاریخ در ترازو
کتاب تاریخ در ترازو نوشتهٔ عبدالحسین زرین کوب است. انتشارات امیرکبیر این کتاب را منتشر کرده است. این اثر در باب تاریخنگری و تاریخنگاری است.
درباره کتاب تاریخ در ترازو
کتاب تاریخ در ترازو که دربارهٔ تاریخنگری و تاریخنگاری است، این پرسش را مطرح کرده است که تاریخ چه فایدهای دارد؟ گفته شده است که تاریخ، چون نشان میدهد مردم پیش از ما چگونه زندگی کردهاند، این فایده را دارد که ما را در زندگی کمک و راهنمایی میکند. تاریخ بهویژه برای جوانان این فایده را دارد که آنها را زودتر از معمول به سطح عصر خویش میرساند، پنجرهها را بر روی آنها میگشاید و به آنها اجازه میدهد تا عواملی را که در جهان آنها حاکم بوده و هنوز هست بهتر بشناسند؛ تا آنچه را درخور ترک و طرد است از آنچه شایستهٔ حفظ و نگهداری است، تمیز دهند. عبدالحسین زرین کوب در کتاب حاضر به این موضوع پرداخته است. با او همراه شوید.
خواندن کتاب تاریخ در ترازو را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران مطالعه در باب تاریخنگری و تاریخنگاری پیشنهاد میکنیم.
درباره عبدالحسین زرین کوب
عبدالحسین زرین کوب در اسفند ۱۳۰۱ در بروجرد در ایران به دنیا آمد. او ادیب، تاریخنگار، منتقد ادبی، نویسنده، و مترجم برجستهٔ ایران معاصر است. زرینکوب در رشتهٔ ادبیات فارسی در دانشگاه تهران تحصیل کرد. آثار او بهعنوان مرجع عمده در مطالعات تصوف و مولویشناسی شناخته میشود. او از تاریخنگاران برجستهٔ ایران است و آثار معروفی در تاریخ ایران و تاریخ اسلام دارد. این آثار بهدلیل بیان ادبی و حماسی تاریخ از آثار پرفروش در میان ایرانیان هستند. زرینکوب بیش از ۴ دهه در دانشگاه تهران، ادبیات فارسی، تاریخ اسلام و تاریخ ایران تدریس کرد و پس از انقلاب ۱۳۵۷، با مرکز دایرةالمعارف بزرگ اسلامی همکاری کرد؛ از جمله اینکه ۶۵۰۰ کتاب و مجله را به دایرةالمعارف بزرگ اسلامی اهدا کرد. افزون بر دانشگاههای ایران، زرینکوب در دانشگاههای کالیفرنیا، آکسفورد و سوربن بهعنوان استاد مهمان تدریس کرد.
«دو قرن سکوت» و «تاریخ ایران بعد از اسلام» از آثار مهم عبدالحسین زرینکوب است که بسیار موردتوجه علاقهمندان به تاریخ ایران قرار گرفته است. «پیر گنجه در جستوجوی ناکجاآباد» دربارهٔ زندگی و آثار نظامی و «دیدار با کعبهٔ جان» دربارهٔ زندگی و آثار خاقانی نیز از کتابهای تاریخی ادبی دیگر او هستند. «بامداد اسلام»، «تصوف ایرانی در منظر تاریخی آن»، «از کوچهٔ رندان»، «آشنایی با تاریخ ایران»، «صدای بال سیمرغ»، «شعلهٔ طور: دربارهٔ زندگی و اندیشهٔ حلاج» و «روزگاران: تاریخ ایران از آغاز تا سقوط پهلوی» از دیگر آثار عبدالحسین زرین کوب هستند. او پیش از مرگش در سال ۱۳۷۸ آثار متنوع و مهمی منتشر کرد.
حجم
۱٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۲۹۲ صفحه
حجم
۱٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۲۹۲ صفحه