کتاب بچه ها در آشپزخانه
معرفی کتاب بچه ها در آشپزخانه
کتاب انگلیسیزبان بچه ها در آشپزخانه نوشتهٔ جیل اگلتون و ترجمهٔ ویلیام نیری از انتشارات شرکت رسانه ساز دانش است. این کتاب با هدف آشنایی کودکان با نکات ایمنیِ آشپزی والدین و آموزش مهارتهای زندگی نوشته شده است.
درباره بچهها در آشپزخانه
داستان انگلیسیزبان بچهها در آشپزخانه، یک داستان طنز است که برای کودکان نوشته و تصویرسازی شده است. در این داستان پدر خانواده تصمیم دارد برای ناهار پیتزا بپزد، ولی بچهها مدام به آشپزخانه میآیند و پدر مجبور است هر بار بگوید بچهها نباید در آشپزخانه باشند. پس از آشپزی، کل آشپزخانه به هم ریخته شده و مادر نمیداند که چه کسی آشپزخانه را به هم ریخته است. پدر میگوید بچهها مدام در آشپزخانه بودهاند. این داستان با هدف آشناکردن کودکان با پخت پیتزای ساده و یادآوری این نکته نوشته شده است که هر چند باید در خانه با بچهها تعامل و ارتباط برقرار کرد، بازی بچهها در آشپزخانه خطرناک است. این کتاب برای آشنایی بچهها با مشکلات روزمره زندگی و کسب تجربه و مهارتهای جدید در مواجهه با مسائل مختلف است و این نکته را گوشزد میکند که بهتر است آموزش مهارتهای زندگی از سنین کودکی شروع شود. «ترور پای»، تصویرگر این کتاب است.
خواندن کتاب بچهها در آشپزخانه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به کودکان گروه سنی «ب» و «ج» پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب بچهها در آشپزخانه
"I am making a Pizza," said Dad.»
«پدر گفت: "دارم پیتزا درست میکنم."
"No Kids in the Kitchen!"
"بچهها در آشپزخانه نباشند!"
" I am cutting the cheese," said Dad
پدر گفت: "دارم پنیرها را می بُرم"
"No Kids in the Kitchen!"
"بچهها در آشپزخانه نباشند!"»
کتاب کوتاه و بچه گانه ای بود