کتاب چگونه با همکاران خود کنار بیاییم (خلاصه کتاب)
معرفی کتاب چگونه با همکاران خود کنار بیاییم (خلاصه کتاب)
کتاب چگونه با همکاران خود کنار بیاییم (خلاصه کتاب) نوشتهٔ آلن دوباتن و ترجمهٔ گروه مترجمان شنیدار است. شنیدار نگار نوین این کتاب را منتشر کرده است. این خلاصهکتاب راههای ایجاد همکاری رضایتبخش را شرح داده است.
درباره کتاب چگونه با همکاران خود کنار بیاییم (خلاصه کتاب)
دشوارترین بخش شغل هیچ ارتباطی به سودآوری یا رقابت یا موعود تحویل کار ندارد، بلکه به چالشهای عظیم و زیبای دست و پنجه نرم کردن داؤم با آن موجود اغلب جذاب اما همواره پیچیدهای باز میگردد که به نام همکار شناخته میشود. همکاران ما میتوانند سرچشمهٔ عظیمترین لذتها و پیروزیهای ما باشند. آنها ضعفهای ما را جبران میکنند، نقاط قوت ما را توسعه میدهند و انرژیهای ما را تجمیع میکنند. با وجود این، کار کردن موفقیتآمیز در کنار دیگران امری ساده و شهودی به حساب نمیآید. بلکه نیازمند این است که به شکلی کار آمد با دیگران ارتباط برقرار کنیم، افکار و نقاط ضعف خودمان را درک کنیم، بر احساسات خود مسلط باشیم و دنیا را از زاویه دید دیگران ببینیم.
آلن دوباتن در چگونه با همکاران خود کنار بیاییم (خلاصه کتاب) ابتدا یک رفتار، الگو یا اتفاق را بهصورت گزارش موردی در محیط کار شرح داده، سپس ریشههای روانشناختی آن را آشکار کرده و درنهایت راهکارهایی برای درک و تعدیل مسؤله پیش کشیده است. این خلاصهکتاب به شما کمک میکند بتوانید در محیط کاری خود با دیگران ارتباط سازنده داشته باشید.
خواندن کتاب چگونه با همکاران خود کنار بیاییم (خلاصه کتاب) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به یک زندگی شغلی شاد پیشنهاد میکنیم.
درباره آلن دوباتن
آلن دوباتن نویسنده، فیلسوف و مجری تلویزیونی است که دغدغهاش نوشتن دربارهٔ زندگی روزمره بهشیوهای فلسفی است. او در تمام نوشتههایش میکوشد فلسفه را وارد زندگی عادی انسان کند. آلن دوباتن در سال ۱۹۶۹ در شهر زوریخ سوئیس به دنیا آمده است. او مشغول مدیریت در مؤسسهٔ خود به نام «مدرسهٔ زندگی» بوده است. این نویسنده بهعنوان نویسندهٔ فلسفهٔ روزانه شناخته میشود. او دربارهٔ موضوعاتی مینویسد که هرروزه همهٔ انسانها با آنها دستوپنجه نرم میکنند؛ موضوعاتی مانند عشق، سفر، هنر، معماری و ادبیات. کتابهای آلن دوباتن به بیش از ۳۰ زبان دنیا از جمله پارسی ترجمه شدهاند. دوباتن دورهٔ دکتری فلسفه را در دانشگاه هاروارد آغاز کرد، ولی برای نوشتن کتابهای فلسفی به زبان ساده، آن را نیمهکاره رها کرد. کتابهای «تسلیبخشیهای فلسفه» و «هنر سیر و سفر» از کتابهای این نویسنده هستند. اولین کتاب آلن دوباتن به نام «جستارهایی در باب عشق» در سال ۱۹۹۳ زمانی که او ۲۴ سال داشت، منتشر شد. کتابی که بسیار زود در فهرست کتابهای پرفروش قرار گرفت و بیش از ۲ میلیون نسخه از آن به فروش رفت.
موضوعاتی که در «مدرسهٔ زندگی» تدریس میشوند متنوعند، اما همهٔ این آموزشها در راستای افزایش خودشناسی هستند؛ زیرا گردانندگان این مدرسه معتقدند تنها با خودشناسی است که میتوانیم زندگی برتر و رضایتبخشتری داشته باشیم. مجموعهٔ آموزشهای این مدرسه در ۶ دستهٔ کلی تقسیمبندی میشود؛ خودشناسی، ارتباطات (Relationships)، کار، آرامش، رفتارهای اجتماعی و فرهنگ و فراغت. نویسندگان و فیلسوفان باتجربهای در این مؤسسه کار میکنند. باتوجهبه تفاوتِ روشهای یادگیری، مدرسهٔ زندگی آلن دوباتن، آموزهها یا محصولاتش را به روشهای مختلفی مانند کتاب، کارگاه، ویدئو، جلسه روانکاوی و... ارائه میکند. آلن دوباتن کتابهای بسیاری منتشر کرده است. از میان این آثار کتابهای «جستارهایی در باب عشق»، «معماری خوشبختی»، «شغل موردعلاقه»، «خودشناسی»، «تسلیبخشیهای فلسفه»، «هنر سیر و سفر»، «اضطراب منزلت»، «دین برای خداناباوران»، «سیر عشق»، «آرامش»، «هنر همچون درمان» و تعدادی از کتابهای مدرسهٔ زندگی به فارسی ترجمه شدهاند و همهٔ آنها در فهرست پرفروشترین کتابهای بازار قرار گرفتهاند.
بخشی از کتاب چگونه با همکاران خود کنار بیاییم (خلاصه کتاب)
«کسانی که عبارت «موافقم» از عبارتهای موردعلاقهشان است، افرادیاند که خصیصه «مهرطلبی» در آنها بسیار بالاست. احتمالاً همکار یا دوستانی داشتهاید که برای هرچه شما میگویید سر تکان میدهند و آفرین میگویند. اما جالب است بدانید این افراد نه فقط با شما بلکه با همه همینطور رفتار میکنند. آنها هم با شما موافقند و هم با همکارتان که موضعی مخالف شما دارد.
چنین افرادی با آزردهخاطرکردن دیگران خجالتزده میشوند. اگر پروژهای به آنها بدهید، آنها به هیچ روی اعتراف نمیکنند که پروژه در زمان مقرر تحویل داده نمیشود تا زمانی که وقت پروژه تمام میشود و آنها مجبور میشوند این خبر ناگوار را به شما بدهند. در نگاه اول، اینکه فردی به دنبال خشنودی دیگران است خوب به نظر میرسد. اما این الگوی رفتاری هم برای خودشان و هم برای همکارانشان مشکلزاست.
فرد مهرطلب شخصی است که احساس میکند راه دیگری ندارد جز اینکه خود را با انتظارات دیگران تطبیق دهد، حتی اگر انجام چنین کاری باعث شود احساسات واقعی خود را پنهان کند. چنین فردی شجاعت لازم برای گفتن نیازها و آرزوهای واقعیاش را ندارد و با نگفتن آنها در زمان مقرر اطرافیانش را گیج میکند.
بیایید ریشههای این مدل رفتاری را در افراد مهرطلب بررسی کنیم. آنها در کودکی چگونه پرورش یافتهاند؟
به نظر میرسد والدین این افراد نمیتوانستهاند کودکشان را همانطور که هست بپذیرند. شاید هر نشانهای از عدم اطاعت منجر به خشم والدینشان میشده است. فکرکردن یا رفتارکردن به شکلی متفاوت از آنچه والدین میخواهند، در کودک منجر به احساس عدم امنیت و تحریم شدن از عشقی را به دنبال داشت که به آن وابسته بودند. پس پنهانکاری و تطبیق فرد مهرطلب با نیازهای دیگران همیشه ناشی از ترس نیست. گاهی این رفتار به دلیل عشق زیاد و وابستگی عمیق است و واهمه از اینکه اگر خلاف میل کسانی که بهشان عشق میورزند رفتار کنند، آنها را مأیوس خواهند کرد. مثلاً آنها برای اینکه والدین افسرده خود را در حالت روحی خوبی نگه دارند، میکوشند تمام توقعات آنها را برآورده کنند.
برای افراد مهرطلب حدسزدن آنچه دیگران میخواهند راحتتر از این است که خواستههای خودشان را درک کنند.»
حجم
۲۵٫۲ کیلوبایت
تعداد صفحهها
۱۹ صفحه
حجم
۲۵٫۲ کیلوبایت
تعداد صفحهها
۱۹ صفحه