دانلود و خرید کتاب از رنجی که می بریم جلال آل احمد
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب از رنجی که می بریم

کتاب از رنجی که می بریم

نویسنده:جلال آل احمد
امتیاز:
۱.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب از رنجی که می بریم

کتاب «از رنجی که می بریم» نوشتۀ جلال آل احمد است و انتشارات امیرکبیر آن را منتشر کرده است. داستان‌های از رنجی که می‌بریم بعد از گذشت سال‌ها، هنوز هم با خوانندگان ارتباط برقرار می‌کنند و به‌عنوان یکی از آثار مهم جلال آل‌احمد و ادبیات فارسی معاصر شناخته می‌شوند.

درباره کتاب از رنجی که می بریم

کتاب از رنجی که می‌بریم یکی از نخستین آثار جلال آل‌احمد است که در سال ۱۳۲۶ منتشر شد. این کتاب مجموعه‌ای از ۷ داستان کوتاه است که در آن‌ها نویسنده با نگاهی انتقادی و هنرمندانه به مسائل و معضلات اجتماعی ایران در دهۀ ۱۳۲۰ می‌پردازد. این داستان‌ها تصویری از زندگی مردم عادی و مبارزات آن‌ها با فقر، بی‌عدالتی و نابسامانی‌های اجتماعی را ارائه می‌دهند.

داستان‌های مجموعۀ از رنجی که می‌بریم عبارت‌اند از: دره خزان‌زده: داستان زندگی زنی که در فقر و فلاکت دست‌وپا می‌زند و تلاش می‌کند با سختی‌های زندگی کنار بیاید. زیرابی‌ها: شرح وضعیت زندگی مردم جنوب ایران که تحت استثمار ثروتمندان قرار دارند. در راه چالوس: روایت سفر دو دوست به شمال ایران و نگاه انتقادی به نابرابری‌ها و مشکلات اجتماعی. آبروی ازدست‌رفته: ماجرای مردی که به دلیل فشارهای اجتماعی و اقتصادی، آبرو و شأن خود را از دست می‌دهد. محیط تنگ: به‌تصویرکشیدن روزمرگی‌ها و زندگی بی‌روح و محدود یک خانواده ایرانی. اعتراف: داستان مردی که از گناهان و فشارهای روحی خود سخن می‌گوید و از رنج‌های درونی‌اش پرده برمی‌دارد و روزهای خوش: خاطرات دوران کودکی نویسنده که از روزهای شادی گذشته حکایت دارد و تضاد آن با وضعیت فعلی جامعه را نشان می‌دهد.

از رنجی که می‌بریم با زبان ساده و نثری روان، مسائل جدی جامعه ایران را به چالش می‌کشد و تأملاتی عمیق در مورد شرایط انسانی و اجتماعی ارائه می‌دهد. 

خواندن کتاب از رنجی که می بریم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران داستان‌های کوتاه ایرانی پیشنهاد می‌کنیم.

درباره جلال آل احمد

جلال آل‌احمد، روشنفکر، نویسنده، منتقد ادبی، مترجم و همسر سیمین دانشور در تاریخ ۲ آذر ۱۳۰۲ در تهران به دنیا آمد و ۱۸ شهریور ۱۳۴۸ در اَسالِم، گیلان از دنیا رفت. او نویسنده و رمان‌نویس مشهوری بود که در دهه ۱۳۴۰ به شهرت رسید و در جنبش روشنفکری و نویسندگی ایران تأثیر بسزایی گذاشت. نویسندگانی چون نادر ابراهیمی و غلامحسین ساعدی از او تأثیر گرفتند و نثر او نیز، به نثر معیار در فارسی بدل شده است چرا که جملاتی کوتاه و مقطع دارد.

جلال آل‌احمد در خانواده‌ای مذهبی متولدش شده بود و از اقوام سید محمود طالقانی بود. پدرش او را به نجف فرستاد تا علوم دینی بیاموزد؛ اما کمی بعد به تهران بازگشت و به حزب توده پیوست. جلال آثار و نوشته‌های بسیاری دارد که از میان آن‌ها می‌توان به مدیر مدرسه، نون والقلم، سه‌تار، از رنجی که می‌بریم، نیما چشم جلال بود و خسی در میقات اشاره کرد. خسی در میقات سفرنامه او از سفر مکه است. علاوه بر این سفرنامه‌های دیگری مانند سفر روس و سفر آمریکا هم دارد که به دلیل توجه زیاد او به جزئیات و بیان مطالب بسیار، در زمره آثار مهم ادبی به شمار می‌آیند.

جشنواره ادبی به یاد او، با جایزه جلال هرساله برگزار می‌شود. این جایزه با صد و ده سکه بهارآزادی، گران‌ترین جایزه ادبی ایران است.

معرفی نویسنده
عکس جلال آل احمد
جلال آل احمد
ایرانی | تولد ۱۳۰۲ - درگذشت ۱۳۴۸

جلال الدین سادات آل احمد، معروف به جلال آل احمد، نویسنده و مترجم، در سال ۱۳۰۲ پس از هفت دختر در تهران متولد شد و نهمین فرزند پدر و دومین پسر خانواده بود.

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۳۶۵٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۹۲ صفحه

حجم

۳۶۵٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۹۲ صفحه

قیمت:
۳۱,۰۰۰
تومان