کتاب این روزها
معرفی کتاب این روزها
کتاب این روزها نوشتهٔ حجتالاسلام شهاب مرادی است و نشر معارف آن را منتشر کرده است. یادداشتهای حجتالاسلام شهاب مرادی در این کتاب آمده است.
درباره کتاب این روزها
کتاب این روزها گزیدهای از یادداشتهای حجت الاسلام شهاب مرادی است. این یادداشتها در وب سایت شخصی ایشان که در مناسبتهای مختلف مینوشته، آمده است؛ سبک ایشان در نوشتن اختصار بوده و گاهی هم خیلی مختصر و کوتاهتر از یک توییت؛ که در این کتاب آن یادداشتهای خیلی کوتاه نیامده است.
شهاب مرادی متولد ۲۲ اسفند ۱۳۵۰ در تهران است.
او تحصیلات حوزوی دارد، فعالیتهای متفاوت وی در فضای مجازی و دوریاش از سیاست طرفداران زیادی را دور خود جمع کرده، از او بهعنوان روحانی اینترنتباز نام برده میشود.
خواندن کتاب این روزها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به طرفداران حجتالاسلام شهاب مرادی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب این روزها
«بو کنید؛ بوی حسین؛ بوی کربلا؛ بوی اسپند دل سوختهای میآید.
در و دیوار مسجد، داربستهای تکیه، خیلی از خانهها و خلاصه کوچه و محله و همه شهرها، امروز و فردا آمادهٔ عزای حسین (ع) میشوند.
او تا چند روز دیگر، با قافله، با زنان و کودکان خسته، از راه میرسد و اگر کوفیان به استقبالش نرفتند، هر سال خیل شیفتگانش بیشتر و پرشورتر، چشم به راه او میشوند تا به پیشواز سالار شهیدان روند.
قدر لباس سیاه را در عزای حسین (ع) بدانید. خیلیها برای مصیبت عزیزان خود هم سیاه نمیپوشند و میگویند: سیاه فقط برای حسین (ع). لباس سیاه در عزای حسین (ع)، پرچم دفاع از شرافت انسان و انسانیت است؛ بیرق اعلان مخالفت با ظلم و ظالم است؛ نمادیست برای اعلام پیروزی خون بر شمشیر. در محرم سیاهپوش مردی میشویم که نقطه اوج پرواز آدمیّت است و قهرمان پرشورترین حماسه.
حاجی، مسجد شجره و لحظهٔ احرامبستن، تنها مثال برای حال عاشق (در طلیعه محرم) موقع پوشیدن لباس سیاه عزای حسین (ع) و بیانگر شور و شوق و شکوه آن لحظه است.
برای ورود به محرم آدابی ذکر شده....
یککلام: شستشویی کن و وانگه به خرابات خرام...
شب و روز جمعه آخر ماه ذیالحجهٔ، فرصت خوبی برای توبه، پاکشدن و مهیاشدن برای محرّم است.
***
از نوجوانی علاقه و ارادتی خاص به امام هادی (ع) داشتهام. در آن ایام، وقتی نکتهای در مورد ایشان میشنیدم تا مدتی سرمست میشدم. شبی در حسینیهٔ طریقت، مرحوم آقای علامه (مداح نامآشنای تهران) به توصیف حرم امام هادی (ع) در سامرا پرداخت و گفت که زیباترین و بزرگترین گنبد در میان حرمها، گنبد حرم امام هادی و امام حسن عسکری(ع) است.
از آن شب، دیدن آن گنبد طلایی به فهرست آرزوهایم اضافه شد و دوبار دیدن آن گنبد در من، دو حال متضاد ایجاد کرد؛ اولین دیدار و آخرین دیدار.
آن شور و شعف و شیدایی، در اولین تشرّف کجا و آن آه و فغان و حسرت در دیدن تصویر گنبد ویران سامرا کجا؟
یک سال است که از آن جنایت وحشیانه و هولناک میگذرد. این مصیبت را به امام عصر؟ عج؟، رهبر معظم و مراجع عظام تقلید و آحاد مسلمین تسلیت میگویم.
در آخر خوب است نکاتی را با هم مرور کنیم:
۱. این جنایت، اهانت به مقدسات ودشمنی با تمام مسلمانان است.
۲. احترام به اهل بیت رسول خدا(ع)، یکی از وجوه اشتراک و از رموز وحدت شیعه و سنی است و باید همه به ظرفیت آن توجه کنیم.
۳. همه مسلمین باید این جنایت دَدمنشانه و جنایاتی چون تخریب مسجدالاقصی را با هر ابزاری که میتوانند، محکوم کنند.
۴. ما باید همهٔ توان خود را، برای بازسازی حرم امامین عسکریین(ع) بسیج کنیم.
۵. و امروز مهمترین هدف دشمن، ایجاد تفرقه بین شیعه و سنی است؛ به هوش باشیم!»
حجم
۱۵۶٫۰ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۱۹۲ صفحه
حجم
۱۵۶٫۰ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۱۹۲ صفحه
نظرات کاربران
مردک بیادب فحاش تازه به دوران رسیدهای مثل مرادی غلط میکنه نسخه برا ازدواج بده. کسی کلاس مجردهاش رفته باشه میفهمه من چی میگم هم جمعیت براش مهمه جهت ریاکاری در صدا و سیما هم با اصحاب قدرت میپره برا