دانلود و خرید کتاب تنفس (خلاصه کتاب) جیمز نستور ترجمه گروه مترجمان شنیدار
تصویر جلد کتاب تنفس (خلاصه کتاب)

کتاب تنفس (خلاصه کتاب)

نویسنده:جیمز نستور
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب تنفس (خلاصه کتاب)

کتاب تنفس (خلاصه کتاب) نوشتهٔ جیمز نستور و ترجمهٔ گروه مترجمان شنیدار است. شنیدار نگار نوین این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب تنفس (خلاصه کتاب)

با مطالعهٔ کتاب تنفس (خلاصه کتاب) می‌آموزیم که تنفس صحیح چه تأثیراتی بر زندگی ما می‌گذارد!

چطور نفس می‌کشید؟ آیا تابه‌حال دقت کرده‌اید که نفس‌کشیدن شما چقدر می‌تواند بر افزایش کیفیت زندگی و تمرکز ذهنی‌تان مؤثر باشد؟ حتماً تابه‌حال شنیده‌اید که یکی از راه‌های کنترل اضطراب، نفس‌‌های عمیق است؛ اما آیا می‌دانید یک تنفس صحیح چگونه اتفاق می‌افتد؟ صحیح نفس‌کشیدن هنری است که در دنیای غرب کمتر به آن پرداخته می‌شود؛ درحالی‌که از هزاران سال پیش تاکنون، تمدن‌های شرقی و آسیایی همواره بر اهمیت تنفس و سلامت انسان‌ها تأکید داشته‌اند. تنفس صحیح یک هنر فراموش‌شده است که به عقیده من، باید دوباره آن را یاد بگیریم. اغلب افراد، خواه ناخواه توجهی به تنفس خود ندارند. این درحالی است که نفس‌کشیدن ارتباط عمیقی با شرایط جسمی و روحی دارد و حتی بر کیفیت زندگی نیز اثر می‌گذارد. الگوهای مختلف نفس‌کشیدن می‌توانند بر وزن و سلامت کلی بدن مؤثر باشند. این الگوها حتی می‌توانند بر شکل‌گیری جمجمه و دهان تأثیر بگذارند، از نسلی به نسل دیگر به ارث برسند و باعث شکل‌گیری ناقص سیستم تنفسی یا داشتن دهان‌های کوچک‌تر بشوند. اینکه چطور نفس می‌کشید، علاوه‌بر موارد فوق،‍‍ روی اندازه و عملکرد ریه‌ها نیز اثر می‌گذارد. یک تنفس صحیح همچنین می‌تواند سیستم عصبی بدن را کنترل کند و به شما یاری برساند که در شرایط مختلف، ثبات ذهنی و روحی خود را حفظ کنید. جالب است بدانید با تغییر نحوه تنفس، قوای جسمانی نیز متحول می‌شود و افراد عمری طولانی‌‌تر پیدا می‌کنند. من این مسئله را با بیان مثال‌هایی از یک پستچی، راهبی هندی و تمرین‌کنندگان بودایی تومو مطرح می‌کنم.

باوجود تمام این‌ها، این هنر، امروزه به‌دست فراموشی سپرده شده و کمتر کسی به قدرت آن توجه می‌کند. نفس‌کشیدن برای بقای تمامی ما ضروری است. شما می‌توانید با یادگیری روش‌های صحیح تنفس، بسیاری از مشکلات روحی خود را حل کنید و از پس شرایط سخت بربیایید. روش‌های مختلفی برای تنفس صحیح و کنترل دم و بازدم وجود دارند. این روش‌ها کمک می‌کنند دوباره ذهن خود را سروسامان ببخشید، با دیدی باز، از بیرون به مسائل استرس‌زای زندگی نگاه کنید و از مشکلاتی مانند آسم و اضطراب دور شوید. تکنیک‌های مختلف تنفسی می‌توانند به شما کمک کنند که افکار منفی، ضربان قلب و دمای بدن را کنترل کنید و از پس شرایط سخت و استرس‌زا بربیایید. این تکنیک‌ها نتیجه سال‌ها آزمایش، تحقیق یا زندگی افراد مختلفی بوده‌اند که در زمینه تأثیر تنفس بر سلامت انسان‌ها تلاش کرده‌اند.

در خلال این خلاصه کتاب، با برخی از این افراد آشنا خواهید شد که داستان کشف راه‌ها و تکنیک‌هایشان بسیار خواندنی است.

خواندن کتاب تنفس (خلاصه کتاب) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران سلامت پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب تنفس (خلاصه کتاب)

«نفس‌کشیدن از راه بینی مزایای بسیار بی‌شماری نسبت به نفس‌کشیدن از راه دهان دارد. برای ملموس شدن این موضوع، مثالی از تجربهٔ خود بیان می‌کنم.

در برهه‌ای از زندگی، فشار خون من به‌طور متوسط از ۱۳ درجه بالاتر می‌رفت که باعث می‌شد در معرض خطر سکته قلبی یا مغزی قرار بگیرم.

دمای بدن او نیز به‌شدت کاهش‌یافته و ضربان قلبش از همیشه تندتر بود. درکل، وضعیت جسمانی اصلاً خوبی نداشتم و هر روز این شرایط وخیم‌تر می‌شد.

من حتی نمی‌دانستم دلیل بروز این مشکل چیست؟ پنج‌روز قبل از وخیم‌تر شدن شرایط، به پزشک مراجعه کردم. از مخاط بینی و دهانم نمونه‌برداری کردند. بعدازآن، مجاری بینی من با پنبه‌هایی بلند پوشیده شد. من در این مدت می‌توانستم فقط با دهان نفس بکشم و پس از این اتفاق بود که بیماری من رو به وخامت رفت.

پس از آزمایش‌های فراوان مشخص شد که تنفس از راه دهان باعث شده است که به عفونت ریوی مبتلا شوم و پس از گذراندن این دوران سخت، تصمیم گرفتم هرگز از راه دهان نفس نکشم.

هیچ‌کس نمی‌داند دقیقاً از چه زمانی به نفس‌کشیدن از راه دهان یا بینی عادت کرده است؛ اما دلایل مختلفی وجود دارند که باعث می‌شوند فرد تنفس از راه دهان را ترجیح دهد؛ دلایلی مانند آلودگی هوا، استرس، بیماری‌های خاص و... .

مشکل اصلی زمانی بروز می‌کند که افراد هرچه بیشتر عادت نفس‌کشیدن از راه دهان را تکرار کنند، شرایط سلامتی و بهداشتی آن‌ها بدتر خواهد شد.

پزشکان پس از آزمایش‌های بسیار، سرانجام متوجه شدند که مشکل من به‌دلیل تنفس از راه دهان، به‌خصوص در هنگام خواب بوده است.

این تجربه باعث شد از اهمیت تنفس با بینی باخبر شوم و آن را در کتابم نیز به مخاطب گوشزد کنم. یادم است: «اولین نفسی که بعد از بیرون آمدن درپوش‌ها از بینی‌ام کشیدم، بهترین و بهشتی‌ترین نفس دنیا بود!»

اندام بویایی و تنفسی، به‌خصوص «بینی»، بیش از آنچه شما تصور کنید در بدن کارایی و وظیفه دارند. بینی نه‌تنها مجرای ورود هوا به بدن است، بلکه وظیفه تصفیه هوا، پاک‌سازی و حتی کنترل دما را بر عهده دارد.

این عضو مهم در بدن، علاوه‌بر زیبایی، موادی شیمیایی را ترشح می‌کند که فشارخون را کاهش می‌دهند و باعث تنظیم ضربان قلب می‌شوند. اگر از دهان نفس بکشید، هیچ‌کدام از این مزایا نصیب بدنتان نخواهد شد؛ زیرا هوا مستقیم از بیرون وارد مجرای تنفسی می‌شود و از هیچ تصفیه‌کننده‌ای عبور نمی‌کند.

در طول سال‌های مختلف، آزمایش‌ها و تحقیقات گوناگونی برای پی بردن به تأثیر و شیوه تنفس صحیح انجام‌شده است. یکی از معروف‌ترین آزمایش‌ها در این زمینه، آزمایشِ «اگیل پی. هارولد۲»، متخصص ارتودنسی در سال‌های ۱۹۷۰ تا ۱۹۸۰ است.»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است