کتاب هری پاتر و فرزند نفرین شده
معرفی کتاب هری پاتر و فرزند نفرین شده
هریپاتر و فرزند نفرین شده جلد هشتم از مجموعهی جذاب و پر طرفدار هریپاتر نوشتهی جی. کی. رولینگ است. نمایشنامهی هریپاتر و فرزند نفرین شده جان تیفانی و جک ثورن، براساس اصل داستان تنظیم شدهاست.
کتاب هریپاتر و فرزند نفرین شده با انتشارش، دوباره سر و صدایی به پا کرد که موجب محبوبیت بیشتر کل مجموعه شد. این کتاب را با ترجمهی رضا کیامحمدی میخوانید.
دربارهی کتاب هریپاتر و فرزند نفرین شده
داستان کتاب هریپاتر و فرزند نفرین شده نوزده سال بعد از ماجرای داستان هریپاتر و یادگاران مرگ رخ میدهد. ماجرا از آنجا آغاز میشود که هری و دوستانش میانسال شده و ازدواج کردهاند. هری حالا کارمند وزارت جادو است. آنها به بدرقه فرزندان خود برای رفتن به هاگوارتز و ایستگاه معروف نه و سه چهارم آمدهاند. اما این میان مشکلی وجود دارد. آلبوس پسر هری از پدرش ناراضی است و دلش نمیخواهد که او پدرش باشد. آلبوس و اسکورپیوس (پسر دریکو مالفوی) تصمیم میگیرند با تغییر دادن زمان به گذشته برگردند. آنها یک خط زمانی جدید میسازند که در آن اتفاقات متفاوتی رخ میدهد و دردسرها از همینجا شروع میشود.
کتاب هریپاتر و فرزند نفرین شده را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر مجموعهی جذاب هریپاتر را خواندهاید و دوست داشتید، از مطالعهی کتاب هریپاتر و فرزند نفرین شده لذت میبرید. طرفداران کتابهای فانتزی نیز با خواندن کتاب هریپاتر و فرزند نفرین شده تجربهی دلچسبی خواهند داشت.
دربارهی جی. کی. رولینگ
جی. کی. رولینگ با نام اصلی جوآن رولینگ در تاریخ ۳۱ ژوئیه ۱۹۶۵ در انگلستان متولد شد. او در رشتهٔ زبان و ادبیات فرانسه در دانشگاه اکستر انگلستان به تحصیل پرداخت. ایدهی نوشتن کتاب هریپاتر نیز در همین دوران در روزی که برای رفتن به دانشگاه منتظر قطار بود، در سرش شکل گرفت. او در سال ۱۹۹۲ با مردی ازدواج کرد و از او صاحب دختری شد. این ازدواج عمر کوتاهی داشت. بعد از جدایی، جی. کی. رولینگ خود را یک شکستخوردهی واقعی میدید. او دست به خودکشی زد و مدتی نیز به دلیل افسردگی بستری بود.
با انتشار و موفقیت کتابهای هریپاتر، جی. کی. رولینگ به یکی از ثروتمندترین زنان دنیا تبدیل شد. او در لیست بیست نویسندهی زن برتر دنیا قرار دارد و شخصیت او بارها و بارها مورد تحسین قرار گرفته است. او در حال حاضر فعالیتهای خیریهی زیادی را مدیریت میکند.
جملاتی از کتاب هریپاتر و فرزند نفرین شده
(ایستگاهی شلوغ و پر ازدحام. پر از آدم هایی که هرکدام می خواهند جایی بروند. در میان فشار و شلوغی، دو قفس بزرگ روی دو چرخ دستی سنگین تلق و تلوق می کنند. دو پسر هل شان می دهند، جیمز پاتر، آلبوس پاتر و مادرشان جینی که به دنبال آنها می رود. مردی سی و هفت ساله (هری)، دخترش لی لی را روی شانه هایش گذاشته.)
آلبوس: پدر، اون همش همینو میگه.
هری: جیمز، ولش کن.
جیمز: من فقط گفتم اون ممکنه توی «اسلیترین» باشه و ممکنه که... (چشم غره پدرش به او) خیلی خب.
آلبوس (به مادرش نگاه میکند): شما بهم نامه می نویسید، مگه نه؟!
جینی: هر روز... اگه ازمون بخوای.
آلبوس: نه. هرروز نه. جیمز میگه بیشتر افراد فقط ماهی یه دفعه از خونه نامه می گیرن. من نمی خوام که...
هری: پارسال برای برادرت سه بار در هفته نامه می نوشتیم.
آلبوس: چی؟ جیمز!
(آلبوس با نگاهی متهم کننده به جیمز می نگرد.)
جینی: آره. می تونی هر چیزی رو که اون درباره ی هاگوارتز بهت میگه باور نکنی. برادرت دوست داره شوخی کنه.
جیمز (با پوزخند): الان می تونیم بریم، لطفاً؟
(آلبوس به پدرش نگاه می کند... سپس به مادرش.)
جینی: همه ی کاری که باید انجام بدید اینه که مستقیماً بین سکوی نه و ده توی دیوار قدم بذارید.
کسایی که دوست دارن رمان هایی بخوانند که از اول تا آخرش هیجان انگیز باشه من کتاب های هری پاتر رو بهشون پیشنهاد میکنم . درکل ۱۲ جلد کتابه اما جلد ۱۳ درواقع رمان نیست ،نمایش نامه هستش. کتاب های هری پاتر
واقعاً بی نظیر بود! کتابِ بی نهایت عالیایه😍❤ هر چه قدر ازش تعریف کنم کمه بازم😄
عالی بود عالی امید وارم فیلمش با بازیگر های خودش ساخته بشه اما نمیسازن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕 چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رایگانش هست که😡😡
سلام! این کتاب در مقایسه با کتاب های دیگه ی خانم رولینگ ضعیفه اما اگر بخوایم به صورت جداگانه به این اثر نگاهی بندازیم تحسین آمیزه و البته می تونید نسخه ی کامل این کتاب رو به صورت رایگان در
کتاب خوبی بود دوستان اگه کتاب جذاب و خوب فانتزی دیگه ای میشناسید بهم معرفی کنین
عالی