دانلود و خرید کتاب اعتراض جیمز ام. جاسپر ترجمه سعیده امینی
تصویر جلد کتاب اعتراض

کتاب اعتراض

معرفی کتاب اعتراض

کتاب اعتراض نوشتهٔ جیمز ام. جاسپر و ترجمهٔ سعیده امینی و حنانه سادات نبوی است. انتشارات لوگوس این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب اعتراض

کتاب اعتراض به بررسی فرهنگی جنبش‌های اجتماعی می‌پردازد. نویسنده در طراحی و تنظیم کتاب به شیوه‌ای خلاقانه هر فصل را با یک مثال آغاز می‌کند و ابتدا داستان جنبشی را روایت می‌کند و سپس با اتکا به لنز فرهنگی مصادیقی را در جنبش مذکور و سایر جنبش‌های مشابه واکاوی می‌کند. در این کتاب، نویسنده سعی کرده تا جنبش‌های تاریخی مهمی نظیر ویلکس و آزادی و جنبش زنان را با تلاش‌های اخیر مثل جنبش وال‌استریت، جنبش جناح‌راستی حقوق مسیحیان آمریکا و تلاش برای رخداد انقلاب مصر ترکیب کند. مطالب کتاب از نظمی منطقی پیروی می‌‌کنند. ابتدا چیستی اعتراض‌ها و جنبش‌های اجتماعی مطرح می‌شود. سپس، شیوه‌های متعدد تحمیل معنی انسان‌ها به جهانشان بررسی می‌گردد. در گام بعدی، تأثیر زیربنای اقتصادی و سیاسی بر رخداد اعتراض‌ها بیان می‌گردد. نویسنده در وهله‌ای دیگر، به این مسئله می‌پردازد که چگونه جنبش‌ها اعضای جدید را به خدمت می‌گیرند، به چه نحو به قدیمی‌ها انگیزه می‌‌دهند و تصمیم‌گیری می‌‌کنند و در نهایت به بُرد و باخت‌‌ها و سایر تأثیرات معترضان بر جهان امروز می‌‌پردازد.

خواندن کتاب اعتراض را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران جامعه‌شناسی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب اعتراض

«جنبش‌های اجتماعی نیروهای کلیدی تغییرات اجتماعی در جهان معاصرند و در میان تحولات اجتماعی وجهه‌ای منحصربه‌فرد دارند. برخی از جنبش‌ها مبین تلاش شهروندان برای تحقق جهانی عادلانه‌ترند، برخی دیگر جلوۀ عیان خشم فروخورده یا نارضایتی انباشته شده‌اند. برخی چون جنبش‌های معطوف به هنجار درصدد اصلاح‌اند و بعضی دیگر نظیر جنبش‌های معطوف به ارزش به دنبال تغییر بنیادین و در انداختن طرحی نو برای جامعه فعلی‌اند و هر یک با راهبُردها و تاکتیک‌های منحصربه‌فرد خویش برای تحقق اهداف خود تلاش می‌کنند. این تاکتیک‌ها گاه چهره‌ای مسالمت‌آمیز و زمانی جلوه‌ای خشونت‌آمیز دارند که کاربست آنها تابع حجم و شدت نارضایتی افراد است. جنبش‌ها همیشه ره تغییر نمی‌پویند بلکه گاه جامه محافظه‌کاری بر تن کرده و خصلت مقاومتی اتخاذ می‌کنند. اما ویژگی بارز همه جنبش‌ها، خرد یا کلان اثرگذاری در طول تاریخ است. بنابراین، درک جامعه معاصر و فهم آینده پیش رو منوط به شناخت جنبش‌های اجتماعی و مطالعه محققانه و علمی آنهاست. جامعه جهانی در سال‌های اخیر طیف متنوع و وسیعی از جنبش‌های بزرگ و کوچک را شاهد بوده است.

انقلاب‌های دیجیتال عربی، خشمگین‌های اسپانیا و تسخیر وال‌استریت در سال ۲۰۱۱ فصل نوینی از جنبش‌های اجتماعی را نوید می‌دادند که پس از جنبش‌های اجتماعی جدید با شیوه متفاوت بسیج اجتماعی، پا به عرصه گذاشتند و عنوان جنبش‌های شبکه‌ای گرفتند. دیری نپایید که در سال ۲۰۱۸ جنبش جلیقه زردهای پاریس از راه رسید و همچون انقلاب‌های رنگی، نماد (جلیقهٔ زرد) را به‌عنوان نشانه اعتراض برگزید. این کنش جمعی با اثرپذیری از جنبش‌های سال ۲۰۱۱، با اتکا به پلتفرم‌هایی نظیر فیس‌بوک بر هواداران خود افزود و شنبه‌های ناآرامی را برای شهر پاریس رقم زد، هرچند در هفته پنجم اعتراضات، جنبش کمی آرام یافت اما مجدداً پس از طی چند هفته تازه‌نفس‌تر از گذشته به عرصه آمد.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۱٫۷ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۲۴۹ صفحه

حجم

۱٫۷ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۲۴۹ صفحه

قیمت:
۶۰,۰۰۰
تومان