معرفی و دانلود کتاب تلسکوپ‌های بزرگ جهان pdf + خلاصه رایگان

۳.۷(از ۳ امتیاز)
احمد دالکی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب تلسکوپ‌های بزرگ جهان

کتاب تلسکوپ‌های بزرگ جهان ترجمه احمد دالکی است این کتاب ترجمه‌ی یک مقاله مشهور است که ۵۰ تلسکوپ مشهور جهان را معرفی کرده است. اختـراع تلسـکوپ باعـث دگردیسـی عمـده در علـم شده است. شـاید ایـن اختـراع سـال ۱۶۰۸ باعـث انقـلاب در فلسـفه، فرهنـگ و دیـن شد. در نیمـه اول قـرن هفدهـم ایـن وسـیله از حـد یـک اسـباب بـازی سـاده بـه یـک پدیـده جالـب بـرای ایجـاد تغییـر در بسـیاری از رشـته‌ها شـد.

درباره کتاب تلسکوپ‌های بزرگ جهان

ابـزار اولیـه خیلی سـاده بـود. فقــط نیــاز بــه دو عدسی داشــت تـا تصویری را بسازد. این دو شامل یک عدسی محدب ضعیـف تحت نام عدسی شـیئی که در جلو لوله تلسکوپ قرار می‌گرفت، و یک عدسی قوی مقعـر به‌عنوان چشمی در انتهای لوله می‌گذاشتند. داستان یافتن این دستگاه وسیله‌ای به این ترتیب بود که گویا و به اشتباه دو عدسی عینک را در کنار هم قرار داده بود. این اختراع تحولی بزرگ در علم بود.

خواندن کتاب تلسکوپ‌های بزرگ جهان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به نجوم پیشنهاد می‌کنیم

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تلسکوپ‌های بزرگ جهان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:تلسکوپ‌های بزرگ جهان
موضوع:نجوم