کتاب انبار زغال سنگ
معرفی کتاب انبار زغال سنگ
کتاب انبار زغال سنگ؛ ماجراهای تن تن (جلد نوزدهم) نوشتهٔ هرژه و ترجمهٔ نادر تکمیل همایون است. نشر کتاب چ این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب انبار زغال سنگ؛ ماجراهای تن تن (جلد نوزدهم)
داستان انبار زغال سنگ؛ ماجراهای تن تن (جلد نوزدهم) حول محور کشف یک توطئهٔ خطرناک میچرخد که به بررسی مسائل مرتبط با علم و فناوری میپردازد. در این داستان، تنتن و دوستانش به دنبال حل معما یا مشکل خاصی هستند که به منافع عمومی و امنیت ملی مربوط میشود. علاوه بر تنتن، شخصیتهای دیگری مانند هادوک و پروفسور تورنسل نیز در داستان حضور دارند که ماجراها را جذابتر میکنند. کتاب به مسائلی چون علم، نوآوری و برخی از چالشهای اجتماعی زمان خود اشاره دارد. مانند دیگر آثار هرژه، این کتاب شامل تصاویری با کیفیت بالا است که روایت داستان را جذابتر میکند.
فهرست مجموعۀ ماجراهای تنتن عبارت است از: «تنتن در شوروی»، «تنتن در کنگو»، «تنتن در آمریکا»، «سیگارهای فرعون»، «گل آبی»، «گوش شکسته»، «جزیرهٔ سیاه»، «عصای سلطنتی»، «خرچنگ پنجهطلایی»، «ستارهٔ اسرارآمیز»، «راز اسب شاخدار»، «گنج راکام سرخپوش»، «هفت گوی بلورین»، «معبد خورشید»، «در سرزمین طلای سیاه»، «هدف کرهٔ ماه»، «روی ماه قدم گذاشتیم»، «ماجراهای تورنسل»، «انبار زغالسنگ»، «تنتن در تبت»، «پرواز ۷۱۴ به مقصد سیدنی»، «تنتن و پیکاروها» و «تنتن و هنر الفبا».
نشر چشمه را ناشری ادبی میدانند، اما کتابهای این نشر فقط به کتابهای ادبیاش خلاصه نمیشود و در حوزههای دیگری نیز نظیر فلسفه، سیاست، اقتصاد، کودک و نوجوان، موسیقی، سینما، تئاتر، تاریخ و اسطوره و… کتاب منتشر کرده است. کتاب چ، بخش کودک و نوجوان انتشارات چشمه، از سال ۱۳۶۴ شروع به چاپ کتاب کرده است. سالهای ابتدایی تعداد کتابهای چاپشده بسیار اندک بود، اما رفتهرفته روند چاپ کتاب شکلی صعودی به خود گرفت؛ تا اینکه سال ۱۳۸۸ بیش از ۲۷۰ کتاب منتشر کرد؛ کتابهایی در حوزههای مختلف.
خواندن کتاب انبار زغال سنگ؛ ماجراهای تن تن (جلد نوزدهم) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به همهٔ کودکان و نوجوانان پیشنهاد میکنیم.
درباره هرژه
هرژه با نام کامل «ژرژ پروسپر رمی» در ۲۲ مهٔ ۱۹۰۷ به دنیا آمد و در ۳ مارس ۱۹۸۳ در بلژیک درگذشت. او نویسنده و کاریکاتوریستی بلژیکی بود که بیشتر بهخاطر خلق مجموعهٔ ماندگار و محبوب «ماجراهای تنتن» مشهور بوده است. این اثر مشهورترین اثر کمیک (داستان مصور) در تمام تاریخ و بهویژه در تاریخ اروپا است و بهخاطر آن نام هرژه (ارژه) در سال ۲۰۰۳ به تالار مشاهیر کتابهای کمیک اضافه شد. هرژه که در سال ۱۹۰۷ متولد شده بود، آموزش رسمی هنری ندیده بود، اما پس از ترک مدرسه، ابتدا بهعنوان گرافیست شروع به کار کرد و بهدنبال آن از سال ۱۹۲۹ تا هنگام مرگش در سال ۱۹۸۳، به خلق ماجراهای تنتن مشغول بود. در اواخر عمرش شدیداً از مخلوقش، تنتن زده شده بود و حتی در یک مرحله از تنتن بهخاطر فشاری که در یک عمر هنری بر رویش گذاشته بود، تنفر پیدا کرده بود. گفته شده است که او گاه نقاشیهایی میکشید که بهنوعی تنفرش را از تنتن بروز بدهد. یکی از معروفترین آنها نقاشیای است که در آن تنتن را بهصورت ارباب و خودش را بهشکل بردهٔ تنتن نشان می دهد. با مرگ هرژه، آخرین کتاب تنتن به نام «تنتن و هنر الفبا» ناتمام ماند. هنرمندان مشهوری برای به پایانرساندن آخرین داستان تنتن کوشیدند، اما نتیجه آنی نشد که طرفداران بیشمار تنتن در انتظارش بودند. طبق وصیت «ژرژ پروسپر رمی»، هیچ هنرمندی بعد از او حق خلق داستان جدیدی از تنتن را نداشت؛ درحقیقت با مرگ هرژه، مجموعه داستانهای تنتن به پایان رسید. از دیگر آثار شاخص هرژه میتوان به «ماجراهای ژو، زت و ژوکو» (۱۹۳۶ – ۱۹۵۷)، «کوییک و فلوپک» (۱۹۳۰ – ۱۹۴۰) و «ماجراهای پوپول» (۱۹۳۴) اشاره کرد.
حجم
۱۷٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۶۴ صفحه
حجم
۱۷٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۶۴ صفحه