کتاب راهکارهایی برای آسیبها و چالشهای شبکههای ارتباطی و رسانههای خارجی
معرفی کتاب راهکارهایی برای آسیبها و چالشهای شبکههای ارتباطی و رسانههای خارجی
کتاب راهکارهایی برای آسیب ها و چالش های شبکه های ارتباطی و رسانه های خارجی نوشته بهاره پایروند و محمد کمال است. این کتاب به شما کمک میکند بدانید چگونه از آسیبها و اثرات منفی اجتماعی و فرهنگی شبکههای مجازی و رسانههای خارجی پیشگیری کنید.
درباره کتاب راهکارهایی برای آسیبها و چالشهای شبکههای ارتباطی و رسانههای خارجی
شبکههای ارتباطی و انتشار اطلاعات و پیام ها در روزگار امروز بخش جدایی ناپذیر زندگی مردم شده است. شبکههای ارتباطی مزایای خوبی برای کاربران فراهم کردهاند تا بتوانند به سهولت و با کمترین هزینه به انتقال و انتشار اطلاعات و پیامها در قالبهای مختلف بپردازند. اما در کنار مزایا و فواید خوبی که ارتباطات و تبادل اطلاعات برای انسانها دارند، آسیبها و چالشهایی نیز برای انسانها ایجاد کردهاند که شناخت و آگاهی نسبت به این آسیبها و چالشها لازمه ضروری افراد جامعه در دنیای امروزی است.
امروزه اخبار و اطلاعات علاوه بر منابع رسمی و موثق از طریق رسانههای خارجی و شبکههای مجازی نیز بین مردم در گردش و انتشار است. وجود این رسانهها و شبکهها به این معنی نیست که هر آنچه به مردم منتقل میکنند صد در صد درست و واقعی است بخاطر اینکه هر کدام از رسانهها و شبکه هایی که راه اندازی و طراحی میشوند اهداف و منافع خود را دنبال میکنند و ناگفته مشخص است در ارائه مطالب و برنامههای خود طبق سیاستهای خود عمل میکنند که ممکن است با سیاستها و اهداف ما متفاوت یا متضاد باشد. باید بدانیم صرف شنیدن یا دیدن یک خبر یا فیلم یا عکس از یک منبع خبری نمیتواند نشاندهنده واقعی بودن و صداقت منتشرکننده خبر باشد.
در این کتاب نویسنده قصد دارد خواننده را از آسیبهای فرهنگی و اجتماعی و چالشهایی که از طریق بعضی از شبکههای مجازی و رسانههای خارجی در ارائه مطالب و اطلاعات و فیلمها و.... ایجاد میشود آگاه کند و در حین مطرح کردن آسیبها به ارائه راهکارها برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و فرهنگی بپردازد.
خواندن کتاب راهکارهایی برای آسیبها و چالشهای شبکههای ارتباطی و رسانههای خارجی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام فعالان حوزه رسانه پیشنهاد میکنیم، این کتاب همچنین میتواند برای جوانان و نوجوانان هم بسیار کاربردی باشد.
بخشی از کتاب راهکارهایی برای آسیبها و چالشهای شبکههای ارتباطی و رسانههای خارجی
توانایی و قدرت دسترسی، تحلیل، ارزیابی و انتقال اطلاعات و پیام های رسانه ای که می توان در چهارچوب های مختلف چاپی و غیر چاپی عرضه نمود را سواد رسانه ای می گویند. به زبان ساده تر سواد رسانه ای عبارت است از سواد و مهارتهایی که ما برای مواجهه با رسانه ها و ابزارهای رسانه ای، نحوه کار با آنها، دانستن محاسن و آسیب های آنها و نحوه تعامل با آن ها باید یاد بگیریم.
سواد رسانه ای یک مهارت لازم و ضروری در دنیای ارتباطات امروز هست تا کاربران و مخاطبان بتوانند بطور بهینه و مفید از ظرفیتهای بالقوه ای که در فضای مجازی و رسانه ای هست استفاده نمایند.
وقتی ما وارد فضای رسانه ها و ارتباطات و شبکه های مجازی می شویم باید آموزشهای مربوط به سواد رسانه ای را هم یاد بگیریم.
در دنیای امروز که رسانه ها و شبکه های اجتماعی زیاد و براحتی در دسترس هستند ما باید قدرت ارزشیابی و تجزیه و تحلیل مطالب را یاد بگیریم و بدانیم هر آنچه می بینیم و می شنویم و می خوانیم نشان دهنده واقعی بودن محتوای پیام و صداقت پیام رسان نیست. باید منابع خبری و تهیه کنندگان رسانه ها و شبکه ها را بشناسیم و از اهداف آنها آگاهی پیدا کنیم. شنیدن و دیدن یک مطلب یا فیلم یا پیام خبری یا اجتماعی و فرهنگی نباید به تنهایی معیاری برای باورها و ارزشهای ما قرار گیرد.