کتاب قصه دختر کوچک
معرفی کتاب قصه دختر کوچک
کتاب قصه دختر کوچک نوشتۀ کلر ژوبرت در انتشارات امیرکبیر به چاپ رسیده است. این کتاب در گروه کتابهای شکوفه وابسته به نشر امیرکبیر قرار دارد و مناسب برای کودکان ردۀ سنی الف و ب طراحی و نوشته شده است.
درباره کتاب قصه دختر کوچک
کتاب قصه دختر کوچک، جزو داستانهای تخیلی کودکانه است. برای کودکان، قصههایی شنیدنی و جالب با مضامین مختلف هستند که با کمک آنها بتوان مفاهیم مهمی را به آنها آموزش داد. داستانها به کودکان کمک میکنند که انعطافپذیر شوند تا بهخوبی با هر چیزی که زندگی ارائه میدهد کنار بیایند و بفهمند چه چیزی درست و چه چیزی اشتباه است. درواقع، داستانها یکرشته مفاهیم اعتقادی مبتنی بر ارزش از جمله مفاهیم خوب و بد را به کودک منتقل میکنند.
کتاب قصه دختر کوچک دربارۀ گفتگوی دختربچهای به اسم صبا با پدربزرگش است. موضوع این گفتوگو مفاهیم اخلاقی مثل دروغ گفتن است. صبا از پدربزرگش میپرسد چرا دروغ گفتن بد است. پدربزرگ در پاسخ میگوید چون اگر کسی زیاد دروغ بگوید دیگر کسی حرف او را باور نمیکند. صبا این پاسخ را قانعکننده نمیداند و نظر دیگری دارد. دوست دارید بدانید از نظر صبا دروغ گفتن چرا بد است؟ میتوانید ادامۀ داستان را خودتان بخوانید.
خواندن کتاب قصه دختر کوچک را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به کودکان دوستدار کتابهای داستان پیشنهاد میکنیم.
درباره کلر ژوت
کلر ژوت در ۱۹۶۱ در پاریس و در خانوادهای مسیحی به دنیا آمد. مادرش پزشک و پدرش نقاش بود و او از همان دوران کودکی به قصه و نقاشی علاقه داشت. ژوت در ۱۹ سالگی مسلمان شد و در ۱۳۶۲ با دانشجویی ایرانی در فرانسه ازدواج کرد و از آن زمان به ایران مهاجرت کرد. در حال حاضر هم در ایران زندگی میکند. او در ایران کارشناسی علوم تربیتی گرفت و در مقطع کارشناسی ارشد، ادبیات کودک و نوجوان را گذراند. ژوت، نویسندگی و تصویرگری را همزمان از حدود ٢٠ سال پیش آغاز کرد و در حال حاضر به دو زبان فارسی و فرانسوی مینویسد و خودش داستانهایش را تصویرگری میکند. او گفته است که نوشتن برای کودکان را بهخاطر فرزندانش و با هدف علاقهمند کردن آنها به داستان و مطالعه آغاز کرد. کلر ژوت ادبیات داستانی کودک را ابزاری قرار داد تا در مورد جهانبینی دینی با کودکان سخن بگوید و معارف الهی را در قالب داستانهای فانتزی به آنها بیاموزد. «در جستجوی خدا»، «امینترین دوست»، «قصه مارمولک سبز کوچولو»، «دعای موش کوچولو»، «کلوچههای خدا»، «فقط یک بوس کوچولو»، «خداحافظ راکون پیر» و «گربه کوچه ما» از کتابهای کلر ژوبرت در بازار کتاب ایران هستند. کتابهای او جوایزی همچون جایزۀ پروین اعتصامی و کتاب سال حبیب غنیپور را کسب کرده است.
بخشی از کتاب قصه دختر کوچک
«صبا اخم کرد و گفت: «این را که همه میدانند. خودم بگویم؟» پدربزرگ خندید و گفت: «آره خودت بگو.» صبا روی زانوی پدربزرگ نشست و گفت...»