دانلود و خرید کتاب من لیاقتم خداحافظی بهتری بود آکیرا ‍ ترجمه نهال سهیلی فر

انتشارات:نشر داهی
امتیاز:
۳.۰از ۳۴ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب من لیاقتم خداحافظی بهتری بود

کتاب الکترونیکی من لیاقتم خداحافظی بهتری بود نوشتۀ آکیرا با ترجمۀ نهال سهیلی‌فر در انتشارات داهی چاپ شده است. این کتاب دربارۀ لحظه‌ها، احساسات و موقعیت‌های مختلفی در روابط عاشقانه است، از لحظات دل‌گرم و امیدبخش تا تجربه‌های جدایی و دل‌شکستگی. نویسنده تلاش کرده با جملاتی کوتاه اما تأثیرگذار، تجربه‌های عاطفی مشترک در روابط انسانی را روایت کند.

درباره کتاب من لیاقتم خداحافظی بهتری بود

این کتاب، ترجمه‌ای از کتاب I Deserved a Better Goodbye نوشتۀ Akira است. سبک نگارش آن در قالب نوشته‌های کوتاه و مستقل در هر صفحه، مخاطب را با برش‌هایی از زندگی عاطفی مواجه می‌کند که هر یک می‌تواند بازتابی از یک تجربه شخصی یا جمعی باشد. به دلیل زبان ساده، مستقیم و احساسی، کتاب در میان خوانندگان شبکه‌های اجتماعی نیز مورد توجه قرار گرفته است، به‌ویژه کسانی که به ادبیات احساسی و نوشتارهای الهام‌گرفته از زندگی روزمره علاقه‌مندند. این اثر در قالب متنی شاعرانه و گاه روایت‌گونه، مجموعه‌ای از جملات تأمل‌برانگیز درباره فراز و فرودهای یک رابطۀ عاشقانه است. مضامین اصلی کتاب شامل دلتنگی، رها شدن، ترس از فراموشی، لحظات عاشقانه، تعهد، خاطرات، پشیمانی و عبور از یک رابطه هستند.  هر صفحه کتاب تنها شامل یک یا چند جمله کوتاه است و حال‌وهوای نوشتارهای اینستاگرامی و شبکه‌های اجتماعی را دارد. در هر صفحه، نویسنده با زبانی ساده اما با بار احساسی بالا، موقعیتی را توصیف می‌کند که برای بسیاری از خوانندگان آشناست؛ از ترس از دست دادن معشوق تا حس تلخ وداع، از ناامیدی تا مرور خاطرات خوب گذشته. جملات کتاب به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که بتوانند احساس هم‌ذات‌پنداری را برانگیزند، بی‌آنکه روایت کلی یا داستان پیوسته‌ای را دنبال کنند. کتاب روایت داستانی یا ساختاری روایی ندارد. به همین دلیل می‌توان آن را در دسته آثار مینیمال در حوزه ادبیات احساسی و متون عاشقانه جای داد.

کتاب من لیاقتم خداحافظی بهتری بود را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب مناسب افرادی است که به متون کوتاه احساسی، عاشقانه و الهام‌بخش علاقه دارند یا درگیر تجربه‌های عاطفی شخصی هستند. همچنین برای خوانندگانی که از ادبیات مینیمال و متن‌های غیرروایی لذت می‌برند.

بخشی از کتاب من لیاقتم خداحافظی بهتری بود

خنده‌ام،

همه‌چی‌ام

رو از دست می‌دم.»

۱۴۰۴/۰۲/۲۳

اگر دنبال کتابی هستید که حرف‌های دل‌ِ‌یک‌عاشق‌ (عشق‌نافرجام) رو به تصویر بکشه، شدیدا پیشنهاد میکنم.

۱۴۰۳/۱۲/۱۴

دبی

۱۴۰۴/۰۳/۰۳

ارزش خریدن نداشت

چون هیچ‌وقت فکر نمی‌کنی که بار آخر بار آخره فکر می‌کنی دفعه‌های بعد هم هست فکر می‌کنی تا ابد وقت داری اما نداری.
ma.s.d
۱۱:۳۳ شب فکر کردم دارم رها می‌کنم، تا اینکه یکی یه روز ازم پرسید: «اگه یه آرزو داشتی، اون چی بود؟» و اولین فکری که به ذهنم رسید این بود که اون آرزو رو حروم تو کنم.
ma.s.d
۶:۳۴ عصر دوست دارم بدونی، اما نمی‌خوام خودم بهت بگم.
ma.s.d
۹:۴۴ شب گاهی سخت‌ترین بخش دوست‌داشتن کسی لحظه‌ایه که می‌فهمی بهترین کاری که از دستت برمی‌آد اینه که رهاش کنی بره.
ryhn_di
تو هنوز نوتیفیکیشن مورد علاقهٔ منی.
ma.s.d
۵:۵۷ صبح دلیل این‌که نمی‌تونیم کسی رو رها کنیم اینه که از عمق وجودمون هنوز امیدواریم.
ma.s.d
با یا بدون بحث، تو هنوز همونی هستی که دلم می‌خواد.
ma.s.d
۸:۰۰ شب هر باری که بهت فکر می‌کنم، باید به خودم یادآوری کنم که اگه می‌خواستی با من بمونی، می‌موندی.
ryhn_di
۱۱:۱۸ شب بدترین احساس یعنی باید با کسی که دلت می‌خواد هر لحظه رو باهاش باشی خداحافظی کنی.
ryhn_di
هنوز اولین باری که کل شب رو با هم بیدار موندیم یادمه.